111

Анонимен

преди 3 години

Мангърата, Фигуранта и тия от Отровното трио да си сложат бублично един на друг по ваксина :)

110

Анонимен

преди 3 години

Мангърата няма за какво да го уволняват, дори и един безполезен лъжец като него може да бъде от полза на управниците ни, а Баце е хитър.

109

Дирмон Сикиш Бубу

преди 3 години

Не сте ли чували за случаи на ваксинирани, дето се превръщат във зеленчук след уж нормални ваксини?А тая дето даже не е тествана добре... тва значи че не е разработена добре.Бързат да ни я бият, защото са инвестирали яко кешовица, а стадния имунитет идва по-бързо от колкото могат да я разработят, съответно ще загубят пари, а това за тях е недопустимо.Да.

108

Анонимен

преди 3 години

Доцентчето не се усети, че Баце го използва, заедно с Мутафчията, за да балансира и да оправдае една, или друга мярка.Като реши да действа трърдо казва "Генерал Годжи каза....", като реши да олаби се позовава на Мангърата и така.Всичко е едно голямо куклено шоу с много кукли на конци, като тоя пишман инфекционист.

107

Анонимен

преди 3 години

... след това малките деца, когато се върнат в градините и началното училище...

106

Анонимeн

преди 3 години

Протестърите /остатъци от крайно леви, БКП, комунисти, системата ги утрепва на Майчето и българите в чужбина- най вече от Англия, с надежда и ние да напуснем ЕС, и АБВ плътно до Президента/ се обединиха около едно голямо нищо. Ако това са им лицата за изборите, ще има да си висят до фонтана до 2030 г.

105

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е протеже на Борисов. Затова не го уволняват и го дават по телевизора.Говорят си часове по телефона като влюбени.Бойко май му е пуснал на Мангъров.

104

Анонимен

преди 3 години

Не на ГМО ваксините!

103

Анонимен

преди 3 години

естественно че е прав човека, абсурдно е в момента при ограниченно количество ваксини, половината да се харчат за хора прекарали болеста и придобили имунитет по естествен път, а възрастни и хронично болни да бъдат оставяни да чакат незнайно колко време

102

Анонимен

преди 3 години

Борисов е Диктатор на България! Вижте колко е изплашен Мангъров след средата на клипа! Или ще си изгуби работата ако не говори така пред телевизията или ще се случи нещо много лошо!

101

Хибридчик Мангър

преди 3 години

Протежето на Румен Радев - Фигуранта редовно ме имунизира, без да имам странични ефекти. Само усещам малко сладка болка на мястото на боцкането !

100

ъъъ

преди 3 години

Ами именно - всички силно обезпокоени от вируса и вярващи в ефикасността и безопасността на ваксината, биха могли просто да си я поставят и да си решат проблема за себе си, без да агитират останалите и да се интересуват от груповия имунитет.

99

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е протеже на Борисов. Затова не го уволняват и го дават по телевизора. Говорят си часове по телефона като влюбени.

98

Анонимен

преди 3 години

Абе като сте започнали, дайте думата и на Митьо Пищова.

97

Хибридчик Мангър

преди 3 години

Протежето на Румен Радев - Фигуранта пак излезе от някъде, като въшка на челото, да пълни дезинформациите си задачи !

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхаха какво ще видиш, кой ти гарантира, че това което публично си бият е ваксината...заблуден народ...

95

Анонимен

преди 3 години

Танас да не е младо яре и той си дърт пръч, така че да видим как му поставят ваксината

94

Анонимен

преди 3 години

Защо лишавате мангъра от 200 лева такса за преглед? Много бързо докараха ваксините от Фарма мафията.

93

хаха

преди 3 години

Българина си е бай ***, дай му чалга, ракия и агне и ако ще цианкалий да му набиеш в *** все му е тая...гледа в големия екран и попива като гъба лъжите на журналята и даже благодарен, че го осведомяват, после си го вкарва сам отзад, псува тия дето му викат да не го прави и накрая като изяде дървото си вика...е..бати както се пре..бах...

92

Анонимен

преди 3 години

Айде, Мангъров ви каза, че няма страшно да се ваксинирате и вече може.Лявата пропаганда е страшно нещо. МОЖЕ ДА УМОРИ ЗДРАВ ЧОВЕК.5Обаче Корнела като се гътна от вируса отиде при Мутафчийски във ВМА, не си отиде у дома като Борисов.