9

Анонимен

преди 3 години

На Запад Русия като цяло не е на мода. И не защото е лоша, а защото е много лоша. С лъжи, закани и военщина не се става привлекателна сила.

8

1

преди 3 години

До Къде е хубаво"Дъщерите ... синовете .."Изглежда само русофилите в България са такива канарчета, че не виждат реалността. Даже и идолите им не са толкова зле, въпреки че ежеминутно се занимават с червена пропаганда.Това налага да си зададем въпроса, русофилите в България особено тъ.пи ли са?:)))))))))

7

Къде е хубаво

преди 3 години

Синовете на:Деса Радева - в САЩКурнелия Нинова - в САЩЗащо никой не отива да живее в Русия, а все бягат от там към Запада ;)

6

Къде е хубаво

преди 3 години

Дъщерите:На Лавров - в САЩНа Брежнев - САЩНа Берия - в САЩНа Путин - в ШвейцарияНа бедните мужици - в Русия

5

Само питам

преди 3 години

Защо наскоро синчето на Медведев стана гражданин на САЩ ...?Не ми отговаряйте :)))

4

Анонимен

преди 3 години

И най-смешното е, че Путин и сие и сами не си вярват. Като е толкова готино в Русия, защото децата им все в Европа ходят да учат? И защо Путин отказа да се ваксинира, с руската "супер ваксина"?

3

Анонимен

преди 3 години

Ти пак са прекалили с водката и боярришника :)))Ей, няма да поумнеят тия руски гни.ди

2

АА

преди 3 години

Ваксината Спутник V се оказа ветиринарна ваксина и го установиха лекари. Затова и Израел се отказа с 200 от тази отрова.

1

1

преди 3 години

"На въпроса на журналисти дали Путин вече се е ваксинирал с руската ваксина при "започналата ваксинация Песков отговори "Това не е възможно"Руснаците винаги лъжат и както обикновено ги хваща човек как го правят само ако проследи какво са говорили само преди седмици.