243

1

преди 3 години

До Анонимен 262"Русия никога повече няма да ни помогне, напротив!"Руските пияндурници никога не са ти помагали, че да казваш, че няма "пак" да помогне.Интересно, че никой не им иска помощта, но те се натискат ли натискат да "помогнат". Даже си назначиха Президент с надеждата да станем троянски кон в ЕС, обаче не стана. Сега искаха да пробват с Македония, но ПАК не стана. После наред е Сърбия. Иначе са "миролюбиви" и само се "защитават".

242

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Руски дипломат шпионирал ученията на САЩ в България и български *** от Дондуков 2 му помагал

241

Анонимен

преди 3 години

До 248 ненормалникРусия никога повече няма да ни помогне, напротив!Ердоган иска да ни помага, но за едноклетъчни е трудно да разбират и да правят изводи! Притеснително е, че не можем да се противим на Ердо, защото България е разграден двор, заради политиците-каналии!А американците даже не знаят къде е България, а и честно казано не ги интересува!

240

Анонимен

преди 3 години

сащ, за съжаление, никога не са ни првеземали. виж, руснаците са го правили доста и ще продължат да го правят при всяка възможност. казвам, за съжаление, защото е достатъчно да сравните северна и южна корея, източна и западна германия, италия и албания и т.н. ако говорим за военни бази, японците и немците и до днес са 'окупирани' от сащ, но икономиките им са в топ 5 на света и живеят като царе. няма по-ценно от свободата, но също така има значение кой те окупира и как се отнася с теб.

239

Анонимен

преди 3 години

поредните неадекватни и несвързани коментари. не всички, разбира се. говорим за шпионаж на чужда държава, и то от дипломат. не за гешев, пешев или нешев. не знам и какво сте се филмирали, че едва ли не САЩ ще нападне и превземе РФ от наша територия. те, ако искаха да воюват, имаха безкрай възможности в сирия, либия, куба и къде ли не. аз лично въобще не се притеснявам, че сащ ползват ново село; в крайна сметка 70% от управляващите ни са съветски възпитаници или агенти. и всичко е навързано

238

Анонимен

преди 3 години

Дано не ви се налага помощ.Альоша няма да ви спасява!Турция да ви помага! И без това, по манталитет сте еднакви и външно си приличате :)

237

До Чебурешко

преди 3 години

Черебушко, ти като четеш, нищо не си научил от прочетеното! Наивен си като малко дете, били известни ученията на краварите!? Хал хабер си нямаш какво са домъкнали краварите в България, нямали бази, а завладяха целият полигон в Ново село. Много добре го познавам този полигон, тъм съм играл учение цял месец, беше показно, там станах ефрейтор по заслуги. Сега полигона е американска територия и само те си знаят какво има там, и само *** като тебе вярват, че само учения правят. САЩ са хиени!

236

Нали уж нямяше тайни

преди 3 години

за краварите у нас, уж всичко ни се казваще, а излезе, че са ни лъгали. Уж нямаше бази, уж няма техника, уж няма войници, а какво стана, лъсна за дника на Боко, лъгал е като иганин!

235

Анонимен

преди 3 години

Другарки и другари, ... колкото и да ревете СССР няма да се върне.

234

От дек на дек !?

преди 3 години

Ех,Каскет,Каскет!Колко си......!

233

Анонимен

преди 3 години

Сякаш САЩ не правят точно същото...за какъв суверенитет говорят като ни превземат отвътре? Да им купуваме военната техника за сметка на обикновенния човек...Нека тука мизерстваме, Херото ще даде наставления...

232

Хаха

преди 3 години

До СССРМилиони българи излезли?Како Канна как си?

231

Анонимен

преди 3 години

тревожното е че на Гешата му побеля неплешливото. . . . зор гуем!

230

Патриот

преди 3 години

До жожиКато се чувстваш роб, заминавай за Матушката си бе цоциалист такъв!Само да ти напомня, че през далечната 2005 - а година, Путин заяви, че през 2020-та година крепостните ще получават 2000 Евро заплата!*** още чакат тези цифри..

229

Българин

преди 3 години

До СССРНе си прав, товарищ. Неблагодарността е основана черта на крепостните!Още не са ни простили, че сме им дали азбука, религия и Патриарх!!!Както не могат да си простят, че България е в НАТО и ЕС, а не в Блядостан!!Като ги обичаш толкова, що щеш тука, заминавай за мъртвите сибирски полета!Един предател петолъчник по малко!!!

228

жожи

преди 3 години

""До СССРНеблагодарността е основна черта на Българите!!И Въпреки това Русия винаги бъди над свободата на българите!!""Русия и днес е готова да ни освободи от Европейско робство и НАТО-вско робство. Само да поискаме. НО дори и да не искаме, пак би ни освободила..

227

Кучките на Гейтър

преди 3 години

Доказателствата като при Иванчева ли са? Един кашон снимки на задната седалка? Няма такива парцали като нас. Следващата Украйна сме. Помияpume на Запада. Гнус

226

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата не откри нищо нередноНали Бойко Разбойко е прокуратурата.

225

Анонимен

преди 3 години

До аман от предателиИ да няма после: "Ама защо и мен на прасетата???"За всичко са виновни некадърните ***, че оставиха много ларви на raдини.

224

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата не откри нищо нередно в записи на БорисовОбвинението няма да образува досъдебно производство по случая===============================Без коментар.