102

ха ха

преди 3 години

Ангелов, не плаши народа. Вече на никой не му пука за твоите мерки!

101

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Този некадърник защо ме използва цялата сила на държавата за да накара здравеопазването най-накрая да заработи, вместо да заплашва гражданите!? До кога ще търпим такова отношение? Да не говорим че това е взето от речника на онзи *** Мутафчийски.

100

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видите как рекетьори и мутри , които управляват , ще покажат как могат да изнудват и да взимат пари. Нищо смислено като информация как да стимулирате имунната система и как да се лекувате от грипчето, нито нормална организация в болници и нормални заплащане на медицински персонал, но пълно с неадекватни действия като затваряне, принуждаване, психиране, а сега и силово наказание. Това са изверги !!!

99

Анонимен

преди 3 години

Mъpшии! Не се правете на умни и бабаити,а спазвайте ,това, което се изисква.Заради такива ***, като вас и управляващите сме отново най-зле от всички други държави.

98

Сата НАТО

преди 3 години

"Ще се опитаме да убедим нашия народ, че ваксинирането е това, което ще даде спасение на българския народ, посочи министърът."-------Ами то не е сложно да ме убедиш.Просто внучетата на Бойко и аз се ваксинираме от една ампула, счупена пред мене и точка. Даже обещавам да платя ваксината в тоя случай.

97

Наблюдател

преди 3 години

След като ни затвориха вкъщи, сега ще трябва и да наблюдаваме всяка вечер плитко умните им заключения. Не може ли и те да се карантинира до 31-ви Януари и да се махнат от очите ни? И без това се вижда, че са безполезни!

96

пияница

преди 3 години

Ще секнат на народа консуматорството. Те специалната прислойка на обществото обичаха да се бутат в Парадайса и да излизат с колите от там по 2 часа.

95

Той

преди 3 години

Тия ако затворят и един магазин Била или Кауфланд тръгвам пеша за луната

94

Гошо

преди 3 години

Може ли една сладко мляко да пия.

93

Ямболски цървул

преди 3 години

А вие-*** ,които представлявате държавата....скоро да не изпитате силата на народа?

92

Мария Игнатова

преди 3 години

Искам за всички хора да има достъп до медицински услуги.Искам да се спасяват човешки животи. Не всеки има една Душана Здравкова, която ще ходатайства. Не искам да чувам от лекари, че някой има неплатени здравни осигуровки и даже този с платените не покрива ковид лечение и болницата не може да си вземе парите. ПАНДЕМИЯ Е ! Мислете по-бързо къде да внасяме тези осигуровки, но да знаем, че в болниците ще ни спасяват. И тогава налагайте строги мерки, а не всичко наполовина.

91

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър е неграмотенр питайте го какво има във ваксините и кои хора не трябва да се ваксинират и ще видите веднага 2-3 заучени отгонвора и нищо общо със туй което ви интересува. Тоя ще е първия който ще влезе в затвора от всички дето са били министри някога.

90

Румен Владимиров

преди 3 години

Мафията на маскаджиите и белите престилки установява диктатура под носа ни, с балъците лапат мухи и се крият по домовете си!

89

Ямболски цървул

преди 3 години

По принцип е така.Мишките се крият зад слона.Обаче зад слона ги чакат изгладнели котки.

88

Мили смехурковци

преди 3 години

Вие наистина ли не виждате ли, че всички фашистки действия предприети от държавите от самото начало годината до сега, никога не са имали за цел да ви пазят от грипен вирус, а единствено да се стигне до крайния резултат, който е насилствено ваксиниране (разбирайте стерилизиране и осакатяване) на огромна част от населението и разрушаване на средната класа, чрез фалиране на бизнесите ѝ, за да стане напълно зависима от подеянията на държавата, а така и от нейните условия.

87

Видео

преди 3 години

Проф. Бакди за опасностите от ваксината срещу к-19

86

Анонимен

преди 3 години

Харесвам Ангелов. Най-адекватен е в момента, мисли ги нещата. Но... Това с "За спазването на мерките ще видите цялата сила на държавата" ще донесе на него повече разочарования, отколкото на нас. Ние "цялата сила на държавата" я знаем и не очакваме нищо. По-добре и той да не очаква чудеса от "силата на държавата" защото много ще се разочарова и обезсърчи.

85

Дзивко

преди 3 години

Отказвам да живея в страх, нося маска защото се изисква и заради планираните дето се бутат във всеки магазин, но да треперя кога и къде и през 10 мин да се мажа със спирт отказвам.В тоя ред на мисли, министъра знае ли че Джъмбо режат 200 лв. от бонуса на служителите ако имат болничен в месеца, а за декември са 400, ай ся сетете се колко ходят болни на работа,щото не зимат 12 к кат министъра та да не им пука, принципно не лоша практика на работодател, но неподходяща в пандемия, толко за контрола

84

Видео

преди 3 години

Проф. Бакди за опасностите от ваксината срещу к-19

83

Демократ

преди 3 години

Кой не спазва и е на друго мнение - бой! Демокрация не значи свободия всеки да си прави и да си мисли каквото си иска.