19

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Ваксината още не е одобрена, те правят център.Явно зора е доста голям.

18

Това е позор

преди 3 години

Ужасяваща, зловеща гледка и безумно решение! В България има достатъчно болници в които да се ваксинират хора. В стерилни условия с готовност за реакция при необходимост. Надали и в Африка ги бодат в палатки в разрез със адекватните здравни норми в света. Костадинов, Балтов, Мутафчийски, Кунчев, Кантарджиев, Борисов, Симеонов един ден ще отговарят пред международния трибунал за престъпления срещу човечеството и геноцид. А в заветния ден ще отговарят и пред Господ!

17

Анонимен

преди 3 години

Ах, даже и рекламно led табло са си сложили! Много се стараят! Жалко, че e напразно.

16

Анонимен

преди 3 години

Къде го има това по света. Аман от простотия и абсурдни решения. Ваксините при личните лекари в болничните заведения. Какви магазин, това са не е презентация на продукт.

15

Анонимен

преди 3 години

Ваксини , съхранявани при специални условия ще се изхвърлят на улицата и с тях ще се инжектират хора?Явно никой директор на болница не смее да поеме отговорност за това безумие.

14

Анонимен

преди 3 години

Много голям пункт браво, направо последен писък на модата, може забиете и 4 колчета и да турите един покрив от слама. Дръж се ваксино идем.

13

питбул - териер

преди 3 години

LOL То ваксина няма, те кабинат направили, и сега ще кибичат там да чакат да дойде ваксината догодина, така ли? Майко майкооооо, черна котка бял котарак!

12

Не съм трол

преди 3 години

Не че нещо, но в тази палатка не бих влязъл дори да дрискам.

11

Мутри вън!

преди 3 години

Това прилича на палатки от някак военен конфликт в Африка. Долу комунистическа псевдомутро.

10

Анонимен

преди 3 години

Навън на открито няма да стане, навън не е дезинфекцирано и е студено в някой обoр не щете ли да се ваксинираме.

9

Смях в залата

преди 3 години

Цирк Дъо Солей пристига с новата 2021година

8

Анонимен

преди 3 години

Кой ги създава тези кабинети?Я да снимате празните фургони пред болниците. Никой не работи в тях.Май се чудят как да оправдаят едни кражби.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, край.Няма да се ваксинирам В Англия ги правят в болница с готовност за реанимация.Тук - на мегдана. Без никаква възможност за реакция.Чао, гл уп ако.

6

UK

преди 3 години

BoJo се срещна с Бил Гейтс и още 10 чеърмен икзекютив офисъри на фарма компании да обсъдят рол-аута на ковид-19 ваксината в Юкей-откриване на центрове за ваксиниране в спортни арени и зали, шопинг центровете, а на военните е възложено да контролират масовото ваксиниране на британските тела. Дефенс министърът на Юкей обяви, че се създават хладилни складове -80C за съхранение на ваксините доставяни от производителя в Белгия което се определя като най-голямата логистична операция в Юкей след WW2.

5

Анонимен

преди 3 години

Освен насила не виждам кой би се ваксинирал с генно модифицирани отрови + комплект с нано чип от бил гейтс. В съня на Хитлер сигурно не е имало такива насилия

4

Анонимен

преди 3 години

Това защо? Изнесен кабинет? Че даже и пред магазини? Знаем къде са болниците, можем да отидем да се ваксинираме ако искаме! Тези изнесени кабинети са напълно излишен разход!

3

Анонимен

преди 3 години

Свидетелите на Ковида, вижте ги как са се облекли само против вируса. Нали имате ваксини бре кукумицини, ваксинирайте се какво сте се облекли като космонафти.

2

Анонимен

преди 3 години

Мен как ще ме ваксинират като не сакам?Ще ми ограничат пътуването из п-далския континент?

1

Севи ТВ

преди 3 години

Този трябва да се ваксинира пръв, след него Бойко и след тях всички дупетати.. така де, депутати.