136

Анонимен

преди 3 години

Подготвят ни, че няма да отворят. Да си знаем.

135

Работник

преди 3 години

Па нали щехме да ходиме на запад в белите капиталистически страни да работим при капитализма за достойно заплащане, да оставим нашите алчни комунисти работодатели които дават мизерно заплащане да фалират без нас, абе какво стана бе, господа работници капиталисти!

134

Анонимен

преди 3 години

То държавата отдавна е затворила стандарта ми на живот , а и умирачката е 1000 лв та е трудно да си ни жив ни умрял !

133

Анонимен

преди 3 години

Я да изчезват с тия умрели статии

132

Анонимен

преди 3 години

Цял свят е затворен, ние се чудим.Видя се, че не сме от желязо.Затваряйте вече.Гошо от Боец се наигра. Сега пъшка във ВМА. Видин не бил за него

131

Анонимен

преди 3 години

държава на с 80% знаете какво...и в управляващи и в управлявани.

130

Хах

преди 3 години

Всяка загуба се преживява, единствено не се преживява загубата на пулс. Дано безотговорните и невярващи във вируси, к неспазващи нищо най-накрая да го проумеят. Време за банкети и купони ще има. Важното е до тогава да сме живо и здрави.

129

Трагедията е пълна!

преди 3 години

Моля, поправете ме ако греша но трагедията и сега е пълна. 12 години управляващите ни, лъжат все по-нагло. За мен лично трагедията е толкова пълна, че прелива! Без значение от противоепидемичните мерки, без значение случващото се в цял свят. Управляващите ни са ТРАГЕДИЯ, каквото и да направят - няма да е по-различни от тях самите!

128

Ричи Алибегов

преди 3 години

Коронаджии страхливи пуснете заведенията! Средата там е стерилна, болен и да иска ще му е трудно да дойде, не е фрашкано колкото в Ковид отделенията, достъпни 40 градусови дезинфектанти за всяка маса, хубава музика да гони лошите вибрации.

127

Майтапчийски

преди 3 години

Предлагам държавата да я отворят за Коледа 2021г. Така ще спасим много българи от Короната. Но пък ще умрат от глад.

126

Анонимен

преди 3 години

Във всички нормални държави, когато затворят, се дава незабавна и реална помощ на хората!Без условия, малки букви и скрити клаузи!Никой не желае да ходи болен на работа. Но само тук ще останеш гладен и безработен, ако не го правиш!

125

Анонимен

преди 3 години

То всички са вече болни.Файда йок от тия мерки.

124

Анонимен

преди 3 години

Изчакайте още няколко месеца. Глад ще има и то огромен. Гарантирано от СИК!

123

Офф

преди 3 години

Другите държави затварят и въвеждат още по строги мерки. А при нас, където забавиха затварянето с 2мес , за да угодят на този и онзи , и в момента погребваме жертвите на тази безотговорност. И сега уж въведоха мерки , а има работещи и препълнени магазини за стоки, които не са от първа необходимост... Отваряме на 21.12 би било равно на харакири по последващ резултат.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Няма такова нещо, всички да са затворили училишата. Испания и Великобритания не са, а случаите там намаляват, в Испания драстично. Другаде е заровено кучето.

121

Мутафчийски

преди 3 години

Ще се мре, яко ще се мре!

120

Анонимен

преди 3 години

Какво отваряне на държавата???Както може лесно да се види почти всичко си работи,а на забраните хитреците винаги намират начин да заобиколят(скрити партита,купони с пароли и .....)Всички големи хипермаркети,като Джъмбо,Практикер и други са отворени и поради недостига на кадри никой не обръща внимание на струпванията на много хора.За да говорим за затваряне на държавата нека спрем всичко за малък период от време,а не както сега,само полувинчати работи.

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсички вече затвориха училищата. Само че там наистина затварят - удължена ваканция. Вие решете кое е по-добро. Дистанционното не е на 100%, но пак е по-добро от нищо. Няма алтернатива!

118

Анонимен

преди 3 години

Мали сега като отворят ще има масов бой за *** в мола и фитнес до посиняване брат...

117

Анонимен

преди 3 години

Каъв глад, бе. Глад българинът не е виждал. Под глад разбирате лакомия. Пазете си живота, защото той не се връща. Все някога ще го загубите, но да го загубите от глупост е трагедия. Всичко друго се компенсира, животът не!