282

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 337Кличко като го би, ръкавиците били виновни, не че се боксира с някакви тираджии аматьори и се е помислил за велик :))

281

z-rock

преди 3 години

Аз пък държа на това, че Кубрат Пулев - Кобрата е един достоен Българин!! А вие, вие сте ....!Р.С. Казано е отдавна!

280

Колев

преди 3 години

Човек може да губи и по достойно и да се държи спортсменски!

279

въпрос до мисирките

преди 3 години

айдее почнаха се измислените оправдания. Имал кабърче в обувката и диария.... А помните ли какви глупости приказваше след като го би Кличко? Обувките му били с 2 номера по-малки и Кличко имал пирони в ръкавиците?!?! Готов е за депутат от герп.

278

Анонимен

преди 3 години

Кобрата!?Бе ква кобра е този червей!Един обикновен клоун!Е верно спечели едни милиони,ама той сигурно за това е отишъл ,да се излага пред целия свят.

277

Е,жалко

преди 3 години

Е,жалко. Един до друг не стояха като равностойни. Другия беше с класи по- добър. И визуално,а и техниката....Ъперкъти-чук. Игра красиво. Заслужена победа. Спорта не е плезене на противника. Ама те на нашия освен книгите,май комунистите са му отнели и първите седем години....

276

на мама мъченика

преди 3 години

хахаххааа на кривата ракета ,космоса и пречи.Просто Пулев толкова си може .Бавен ,тромав ,подвижен като дроб сърма на Новогодишна трапеза.Инертен ,безидеен ,скучен и безинтересен като брифинг на Борисов.Без никакъв поглед върху нещата ,само прави ,които и първокласник ще разгадае. едно му признавам на микрофона е лъв и стръвница ,сипе огън и жупел върху противниците си .Но народната поговорка отишъл като Аслан .................. е вярна на 100%

275

Анонимен

преди 3 години

Пода беше хлъзгав,затва змията се хлъзна и падна по врат 4 пъти,очаквам да каже нещо подобно после на пресконференцията

274

Анонимен

преди 3 години

"Кобрата преболедувал коронавирус, не е тренирал 3 седмици преди мача"Хайде стига ГЛУПОСТИ!!Тоя *** не спря да се оправдава.Точно както ТИКВАТА.Все някой друг им пречи.П.П. Букита и залагащи могат да го съдят че е укрил информация важна за залаганетоако наистина е бил болен. А спонсорите може да му вземат парите от награден фонд.

273

Анонимен

преди 3 години

Явно Андреа не си е изпрапа прашките преди мача и от миризмата е бил замаян.Или в самолета са му спрели кислорода.Или в английското метро му е замаяла главата миризмата на непознати хора.Честно - вече се чудя какво още оправдание ще излезе....

272

Ханонимен

преди 3 години

Бях писал преди бокса как ще се оправдава и едното беше коронависуса. Но хич не му идва на ум,че се държа като шкембевойвода и митьопищова

271

Василев

преди 3 години

Кобрата гушна пет милиона от мача , а вие ла.пайте мухите селяни прости!Толкова са му възможностите, но се бори и искаше да вземе титлата)!Животът е безмилостен, конкуренцията е безмилостна жестока!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

270

Анонимен

преди 3 години

Дръж се мъжки стига хленчи. На всички се случва да паднат, еле в бокса. Евала че стигна до там да се биеш с двама световни шампиона. Вместо да се държиш като клоун, кажи човека е по добър надигра ме и толкова.

269

Василев

преди 3 години

Ако Кобрата не беше се контузил преди три години , щеше да спечели мача!Добър ден селяни прости, Бати Бойко е велик!!!Казах ви да работите ефикасно и качествено , като немцине, ако не можете като немците , поне като японците!Агент Върнан Джоунс!ЦРУ!!!

268

Анонимен

преди 3 години

Гравитацията е виновна. Как само го тръшна на земята, а той се готвеше да лети в облаците ...

267

Анонимен

преди 3 години

За втори пореден път излиза на такава среща с нулева тактика. Треньорски щаб - кръгла нула. Нито стратегия, нито нещо различно от прави удари. Да се пенсионира вече.

266

Анонимен

преди 3 години

Освен това влажността на въздуха е била 78%, Луната - в трета четвърт, а Марс е бил във Водолей.

265

Анонимен

преди 3 години

След толкова бой нито короната не го хваща вече

264

Край

преди 3 години

Тактиката да се остави Кофе да го бие доде се измори и грохне от преумора беше грешна.

263

Анонимен

преди 3 години

Не става само с приказки, трябва и акъл. И много други работи.