59

Анонимен

преди 3 години

Разбира се вероятността Джошуа да победи е по-голяма, но не трябва да отписваме Пулев.той ще даде всичко от себе си, друг шанс няма да има. Много съм любопитен защо хейтърите не излязат на мястото на Пулев и да се пробват срещу Ар Джей? Пулев е сравнително интелигентен (за боксьор_, обича България, той и брат си са кръстили децата си с имена на български владетели. Лично аз не се срамувам, че не представлява. Джошуа постоянно бяга, търси съдийска подкрепа. Много е смел, няма що.

58

Анонимен

преди 3 години

Ква държава ...гербаджийски мошеници ,да не предават двубоят ,иначе милиони за така наречения от герб бизнес ,нямате капка срам

57

удивен съм

преди 3 години

колко много хейтъри има тук.Кубрат Пулев съвсем не лош боксьор, още повече че в малка България няма стотици боксьори. Той се е изправял срещу големи имена и има само една само загуба от 39 мача - срещу Кличко. Вероятно не може да се мери със супер звезди като Фюри,Уайлдър или Джошуа но това не значи че е слаб. Освен това Джошуа загуби от Усик, а той бе с коремче. В бокса не всичко е до релеф и сила. Има взривност, бързина, техника, колко можеш да понасяш и пр.

56

Анонимен

преди 3 години

Клипчето "Блобълбабабе бабреб" вече е заснето.

55

хаха

преди 3 години

До ДианаГледай довечера и ще разбереш какво съм искал да кажа. Щото явно не можеш да го асимилираш :D

54

Алоу

преди 3 години

До ДианаЧе кога кубрат пулев е бил доброволец *** алоу???? Да, братчето му тервел да, ама тоя никога не е бил доброволец в болница с ковид отделение. Ти и ти си поредната наджукена и изкривена сеелска пръчка, дет хал хабер си няма от нищо, ама се има за много умна. Че чак и акъл дава. То тя за нея си няма, на другите акъл дава.

53

Диана

преди 3 години

До хахаПепрл ти на езика, значи! Кви ги говориш, ба?!

52

Диана

преди 3 години

До Анонимен52Да! И на мен ми изглежда някак подтиснат...И аз му желая успех и късмет!

51

хаха

преди 3 години

Сандо Попов, автора на статията - Тази вечер не предстои най-важната вечер за българският спорт. Най-важните вечери минаха, когато имахме световни и олимпийски шампиони в много спортове. Това че тоя излиза да го млатят кат шкембе в тараби, си е негов проблем. Днешната боксова среща е с предизвест край. Ясно е че нашия селтаак ще бъде бушониран и накрая не от земята няма да стане, ами и няма да може да каже "Продължаваме напред". Днес тоя ще бъде пенсиониран и накрая ще му се затвори устата.

50

Анонимен

преди 3 години

Така не ми се щеше да го местя...

49

Анонимен

преди 3 години

Желая успех на Кобрата, ама имам лошо предчувствие!

48

Диана

преди 3 години

До Анонимен46Не бъди толкова черноглед! Това си е божа работа - никой никога не знае кой ще победи и какво ще се случи....Защо англичаните му правят тази психологическа обработка? Защото в тези работи няма нищо сигурно!

47

Анонимен

преди 3 години

и да падне ще вземе три пъти повече, защото е ШАМПИОН. шампион винаги взима повече от претендента. Дай Боже Пулев да стане шампион рязко ще се увеличат сумите за него.

46

Анонимен

преди 3 години

Расистка работа, и да падне въглена ще вземе три пъти повече пари от нашия.

45

Диана

преди 3 години

До Barba GaniosА как? Какво можем да направим за да го подкрепим? Хубаво е той да знае и чувства нашата подкрепа!

44

Анонимен

преди 3 години

Е това е да знаеш защо те бият

43

Анонимен

преди 3 години

Дано да не го бъхтят много в кратуната щот Пулев ще бъде новия премиер на българите и ромите

42

Диана

преди 3 години

До Анонимен50Да! И защо ще взима 3 пъти по-малко?! Това само по себе си е унижение! Как един унизен човек ще има ищах да се бие и побеждава? Според мен, Кубрат наистина има нужда от всенвъзможна подкрепа! И той наистина я заслужава много повече от този обгрижен Джошуа, защпто съм сигурна, че Джошуа няма да отиде доброволец в ковид-болница!

41

Анонимен

преди 3 години

Е това е работа. Да набиеш някого и да плащат , товаБит не бит хонорар има.И аз колко бой съм изял ,ама без пари.

40

Анонимен

преди 3 години

Пульо е същата силиконка като спътницата си. Чак да се радвам за него или да съм горд не мисля, че ще стане. Има БГ спортисти които го заслужават много повече от безмозъчната мутра.