51

Анонимен

преди 3 години

До 65.Само не каза, че трябва да бъда без маска в Ковид реанимацията. Ами ще вляза, но много ме е страх. Ама не за мен ме е страх, а за моите баба и дядо, тях кой ще ги пази.

50

Скептик

преди 3 години

Не изкривявайте истината. Вирус и да има, много по-лошо е тоталното разложение на управляващите елити, които извличат незаслужени облаги и мародерстват за сметка на полагащите усилия обикновени данъкоплатци. С дълговете, които трупат и копоите с които се обграждат ще докарат революция.

49

Анонимен

преди 3 години

Тия 40% са 100 процентни тъпациии

48

Анонимен

преди 3 години

Забелязали сте вече пропагандата от днес, нали! Млада жена без данни за заболявания е починала от Ковид. Преди няколко дена, подобно заглавие, но за мъж около 25, а преди седмица друго заглавие, но за някой млад човек до към 35. А останалите случаи в сводките? О ужас, то онкологии, то сърца, то диабети, то пределна възраст... Говори малко страхотии но непрекъснато, ефектът на бавното варене на жабата. Военните психолози знаят как се насаждат навици на страх. А те са също "близки" на лекарите.

47

65

преди 3 години

Ами който не вярва да влезе само за 24ч в Ковид реанимация и да види как хората дишат като риби на сухо.Да видят правата линия на електрокардиограмата, да им платят една заплата.Да видим как ще спят.

46

Веско

преди 3 години

До ЧебурашкаИзказването ви не блести с особена логика. Но е точно в стила на манипулативните заглавия по медиите. Как разбрахте, че точно русофилите не вярват във вируса? И между другото дори и да има такава група хора, защо се преекспонира?

45

Аз пък

преди 3 години

Вярвам, че живота е болест предавана по полов път и сто процента завършва със смърт!

44

ха наздраве

преди 3 години

Когато нещо не отърва на "генералната линия"...веднага се етикетира..."конспирация". Относно процента/40%/....не е вярно! Много повече е! И българите не са нито побъркани...нито русофили..а здраво стъпили на земята балканци....които въпреки многогодишно налаганите либерално-*** шаблони запазват своето критично и скептично виждане.Ясно е че..."онези момчета" няма да ни оставят на мира по никакъв начин...изолации..стейхоуминг...ваксини...посипване с хлорна вар..абе една ракийка и това е!

43

Анонимен

преди 3 години

40% слабоумни? Ами нормално за население гласуващо над 10г за дебелата мутра.

42

Анонимен

преди 3 години

Ок, няма проблеми, вярвайте в каквото си искате. Защо обаче въпросните 40%, които не вярват във вируса, не дадат едно 12-часово дежурство в КОВИД отделение? Само едно? Не ми отваряйте, нас.али сте се от страх и ви е по-лесно да отричате, това е съвсем естествена защитна реакция на мозъка.

41

44

преди 3 години

Малко критично мислене, а не конспирации:1. Защо постоянно се заобикаля факта, че PCR дава 80% false positive резултати?2. Защо фарма компаниите са освободени от отговорност за странични ефекти от ваксината?3. Кой ще носи отговорност за появата на автоимунди и онкозаболявания?4. Кой ще поеме разноските по лечението на "страничните реакции"?5. Колко пъти ще набеждавате критично мислещите за конспиратори? Единият дъртофелник от НОЩ каза, че не било време за мислене? Я пак?

40

Анонимен

преди 3 години

40% вярват, че всичко е конспирация и че няма вирус, значи 40% ***, брат ми.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Да, много по-патриотично е да си - свалящ си осраните *** само при подсвирване от господарите си русофоб.

38

Анонимен

преди 3 години

Ще си биете руската ваксина Спутник под марката Астра-Зенека.Или американската ваксина на Пфайзер.Избирайте сега, хахах! Браво на Астра-Зенека!Диверсификация направи Астра-Зенека. Ще вземе половиния свят и ще конкурира Пфайзер.

37

Анонимен

преди 3 години

Треперите ли богатеещи се ,*** ***?Ако кихне някой до вас и се насирате .И при вас идва тая с косата ,така или иначе.

36

До “Мен”

преди 3 години

Добре, че ги пазим, иначе естествения подбор..Капитан планета, кои сте вие, бе, пазителите на галактиката? Вижте се, колко сте озлобени, нарцистични и невротични. Ако обществото разчита на хора с мания за величие да оцелее, значи е обречено.

35

Факти

преди 3 години

Вирусът- не действа на млади и здрави хора- поразява предимно хора с диабет, затлъстяване и сърдечно-съдови болести дори независимо възрастта- появата му дойде в най-удобния момент за сваляне на икономическия капитал зад ТръмпВъпроси- защо вместо да се търси адекватно лечение, се отива към ваксини без необходимите изследвания- възможно ли е ваксините да имат странични ефекти след време върху здравето и половата система, ракови болести- ще бъдат ли задължителни ваксините в световен план

34

Анонимен

преди 3 години

До 27.Разбира се, русофилите са най-големите национални предатели. Те и република на бившият СССР искаха да ни правят. Да блянуваш да заличиш страната си като я приравниш на област от друга страна, а после да говориш за национално предателство на сегашните политици. Ето това е пример за крещящ цинизъм и за гавра спрямо собствения ти народ.

33

Бау

преди 3 години

Какво можеш да очакваш от ниско образовани хора :(

32

Анонимен

преди 3 години

Прекрасна новина 40 % умни хора