222

Зозо

преди 3 години

да ви питам, вие навремето така ли скачахте да сложите на децата си от дефектните ваксини с живак на Москов? Защо очаквате, че сега ще е различно? За бедните - ваксина на половин цена с каквото има хахахаха

221

Born to loop

преди 3 години

"Заради "Инакомислието" ви сме още в пандемия."утре ако ви кажат, че "заразата" прониква през члена...ще го направите ли :))))))

220

Курадо Кътани

преди 3 години

"Не си слагайте, тъкмо ще отървете Земята от подобни на вас гении...."ти си сложи две наведнъж, тъкмо ще ни отървеш от себе си и гнилото ти потомство :))))))

219

Анонимен

преди 3 години

До OMG_LuckerЗаради "Инакомислието" ви сме още в пандемия.

218

Анонимен

преди 3 години

Тонка,не че нещо,ама ако имаш желание и аз мога да те Ваксинирам,при това безплатно,па ако ти Хареса,може и реваксинации да правим Редовно!!!!!

217

Торанага Оя

преди 3 години

умното поколение си отиде от Тодорово време,останаха и стават,поколение *** и не мислещи,готови да си я турнат.план на атлантици

216

анонимен

преди 3 години

Не си слагайте, тъкмо ще отървете Земята от подобни на вас гении.....

215

Тонката

преди 3 години

"Не си слагайте ваксина, бе !"ми ти пък си сложи три бе! Защо се бъркаш в личния избор на хората? Да не сме ти длъжни? Keлеш

214

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо ама просто нямам доверие на фармацевтичните компании. Предпочитам да изчакам 1-2 години ако изобщо ще я взимам.

213

анонимен

преди 3 години

А, няма да я сложат, защото ще ги чипират и следят като плю.скат сланина, или пък как баба им плете терлици!?

212

анонимен

преди 3 години

Не си слагайте ваксина, бе ! Толкова от .ост народ! Щом толкова ви е акълът, то заради подобни половин държава сме загубили, че един вирус ли ще ви се опре.....

211

Анонимен

преди 3 години

Според мен, с тази "ваксина" се цели най- вече стерилизация. Може и да е генно програмирана атака хората да стават стерилни след 1-2 поколения.Никога, никой учен не е разбрал как става зачатието. Не знаят нищо за импулса който се случва, но знаят, че е импулс. Там ще е атаката - към нервните импулси. Прогнозирам, че след "ваксинирането" ще има много неврологични заболявания.

210

До202

преди 3 години

Агенцията"друже"не е ЕЖК=Една жена каза:Лайкът не съм - аз:Агенцията се казва Tv-CNWS интервюто Е от 22.04.2020г.Лайкът се казва-luc Montagnier!

209

asd

преди 3 години

Хората стават доброволци при изпитванията, за да се нарпави ваксина, да се спаси положението, ние при готова ваксина се лигавим.

208

АнтиваксърДебил

преди 3 години

Сега у нас умират по 160 души дневно от covid, до Коледа ще станат 5000. Колко души знаете да са умрели от ваксини - 1 преди 10 години, ама не било сигурно, че има общо с ваксинирането.Колко трябва да си пpoc за да мислиш, че ваксината е по-опасна, отколкото вируса!!! Дори да приемем, че вие сте "безсмъртен" и вас covid не може да ви убие, то майка ви и баща ви не са и можете да им пренесете covid и да ги убиете! Или, те да ***, вие да сте здрав???

207

Анонимен

преди 3 години

Китай вече работи над 6G

206

Анонимен

преди 3 години

До redordeadНе надценявайте 5G. Трябва да е точно пред прозореца ми и се обезмисля, защото с фарадееф кафез, специализирани фолио, боя или гипсокартон го спирам за един ден.Освен това най- добрата защита от радиация е бетона.

205

Анонимен

преди 3 години

Както с мерките,така и с ваксините.Няма да е задължителна,но постепенно ще се прибавят изисквания,които ще спират антиваксърите.Ще се получи раделение между хората,а това е и целта за да бъдат по-лесно ръководени.

204

redordead

преди 3 години

тя и вкасината се слага подкожно, а не директно в кръвта...дори има ваксини, които се впръскват в носа...Иначе ме кефи разсъждението ти, за да влезе нещо, трябвало да е чрез ваксина, освен ако не е 5Г - там директно по радиовълните минава:)

203

Deep Zone

преди 3 години

22% категорично са Ковид зомбита, за тях е нужна ваксина в мозъка :D