41

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде момент в който дилемата ще е чувл или ваксина?!

40

117а

преди 3 години

Тоест, да се абстрахираме от факта, че срокът за изработване и одобрение на ваксина е съкратен в пъти ?

39

Анонимен

преди 3 години

Не е най-лесното, а най-логичното обяснение. Трябва да си сляп, за да не видиш, че КОВИД-19 истерията е една скъпа разработка на военните.

38

до 24

преди 3 години

Е, може ли да вярваш, че искат да намалят населението и в същото време да смяташ, че няма нужда да се пазиш и от мерки? Това е пълно противоречие.

37

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбирам от съвременни технологии, но случайно въвеждането на 5 жи у нас в началото на годината съвпадна с тази невиждана гад. Не че поддържам конспираторите. Отбелязвам само

36

Анонимен

преди 3 години

проучване, свързано с имунизацията, и то донесе тревожните факти, че близо 25% от българското общество вярва, че ваксините не са безопасни-----Чудя се, кои са тия рептили, които се тревожат, че не им вярваме?

35

Факти

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери от Русия. Проблемът е, че Русия го знаеше и от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и нищо не може да попречи. САЩ беснеят, Джо Байдън хврърля свирепо плюнки срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен измислените им пандемии от които самите те най-много пострадаха.

34

Анонимен

преди 3 години

Има последователност в действията.Преди години първо беше Ебола в Африка,но успяха да я потушат докторите.После САРС и чак после ковид,когото кръстиха 19 защото китайците го обявиха за нов,но е мутация от 2018г.Всички бяха пуснати нарочно,просто този успя да подчини света и да постигне желаният от тях резултат-СТРАХ!Най-лесно се ръководи със страх!!!!Като има страх всички са като зомбита и лесно им се промиват мозъците с дезинформация.

33

коспиратор

преди 3 години

С ваксините ще ви монтират по един дистанционен жироскоп в главите!Ако погледнете неправилно настрани Бойко Борисов ще натисне копчето и вратът ви ще се извърти в правилната посока.

32

JJIvanov warnings

преди 3 години

Experts da огледат внимателно репортажа от тестово помещение за coivd 19 testing.Могат да видят как лаборант с ЗАРАЗНИ РЪКАВИЦИ ЗАРАЗЯВА БЕЗ ПАРДОННО ВСИЧКИ ТЕСТВАНИ ОТ НЕГО С МРЪСНИ ПАЛКИ..терора с Covid mutants започва с монтажа на 4.71 G digital hologrpaphic video terror scanners.STOP PCR TERRORНА ръкавиците се виждат перфектно COVID mutants incl.Grey and Green covid mutants.

31

до 26

преди 3 години

В третия свят средната възраст на населението е около 20 години. в Европа и Америка е над 35-40.

30

Анонимен

преди 3 години

А Швеция от Третия свят ли е?

29

отCиднейAaвстралия

преди 3 години

Ам то отне цяло столетия на Ганяя да повярва в тока, щот щом не го е виждал не вярва в него. И днес много гань0вци не верват в тока щот още не са го виждали

28

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Да, знаеше и ни предупреди 2015, защото е по-умен от 99% от хората.. Това е тотално различно. Да сме го послушали. Трябва да сме му благодарни, а не да Убиваме вестоносеца. Кой е виновен сега?

26

Анонимен

преди 3 години

А бе седя и си мисля. Защо Ковид е толкова яросте само към страните от ,,първия свят,,. Светът на капитала.Третия свят няма никакви проблеми. А там хигиената не е на ниво, живеят в катуни...Това е странно. Ама ко съм се замислил. Вирус страшен има и точка.

25

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Репортажи от летища вкл в Лондон покaзват че експерти вече полzват автоматизирaни системи за следене на пътници с Covid generators and activators in his poxkets.от репортажи от оня ден от Лондон по повод задължителен PCR terror са засечени поне ТРИМА в голямата приемна Check in bag drop s COVID generators единия се следи като ГОСТОПРИЕМНИК НА ЧЕРНА ЧУМА МАСОВ УБИЕЦ/Black death mass killers/tv Europa

24

Анонимен

преди 3 години

до 22Е то само ти вярваш на всичко явно.Така както си ги написал няма кой да вярва на всичко.

23

Анонимен

преди 3 години

Това пускане на вируса се знаеше от няколко години и той мутира не беше такъв първоначално.Убеден съм,че е изкуствено направен и нарочно пуснат.

22

айде

преди 3 години

Някой да ми обясни как едновременно вярва: 1. ковид е биологично оръжие. 2. няма вирус. 3. не е смъртоносен. 4. предизвиква се от кемтрейлс 5. лекарите лъжат 3. правителството лъже, за да контролира хората. Не усещате ли, че много от тези неща си противоречат едно с друго? Да вярваш в неща, които си противоречат не е ли неадекватно? Не може да вярвате, че искат да ви убият и че няма вирус едновременно....