8

Анонимен

преди 3 години

"Коварниьот вироз като чу за мерките на банкянския еднокнижник и напусна страната"-----------------------------------------------------------Добреее! Тъкмо се чудех какво го уплаши, че така се сниши.

7

Чочев

преди 3 години

Локдаунът вече дава резултат, скоро ще имаме отрицателни показатели- от рода на минус 1000 заразени и по 100 възкръснали

6

Ямболски цървул

преди 3 години

До анонимни 3 и 5Хахахаха хахаха........ много точно сте го написали!

5

това за

преди 3 години

по малкото открити заразени събота и неделя го разбирам заради по малкото тестове но как така починалите спадат и те драстично през почивните дни ?? нещо стъкмистиката куца , а ??

4

Анонимен

преди 3 години

Бойко е просто един неук за да не кажа *** пожарникар ,уцелил много добър народ !?

3

Анонимен

преди 3 години

До Барове за ГЕРБ!!!Оценихме хумора и сме За отмяна на ограниченията от понеделник.Солидарни сме с протестиращите срещу ограничаването на Свободата европейци.

2

Анонимен

преди 3 години

Тази сутрин се събудих рано и в добро настроение. Пих едно кафе и веднага бастър копче да вида какво е положението с вируса.Прочетох коментар 3 и веднада си сложих термометъра. Нямам кашлица.Нямам хрема.Не съм отпаднал.Нищо не ме боли. Дишам свободно.Нямам температура... Примрях от страх. Та това са типичните симптоми на безсимптомен COVID-19.

1

Барове за ГЕРБ!!!

преди 3 години

Ето виждате, мерките които прие Бойко дадоха добър резултат и е време да се помисли за отмяна на ограниченията от понеделник. Бойко също даде 500 милиона на бизнеса, всеки ден гради нови заводи, а март ще изправи държавата.Спокойни сме , ще гласуваме за герб!!!