51

Анонимен

преди 3 години

Тая статия е интелектуално предизвикателство от самото начало.Имали сме значи "Нарастващо равенство"Ко речи!?!!?Може да има намаляващо неравенство, нарастващ паритет , но нарастващо равенство е "Дървено желязо"И като си изплака параноята и болката, така и не разбрах какво предлага дамата?Женски работи - измисляй проблеми и изисквай точно решения на неясни проблеми с искания "Виж там измисли нещо!"

50

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНе се знае може само ти да станеш. Ако вече не си станал.

49

Мегачеп Мачов

преди 3 години

Аз нямам проблеми с жените. Феминистките имат проблеми с мен.

48

60 год.+ малко..

преди 3 години

Има добри жени.Има и лоши.И с това е казано всичко..

47

Пък се чудех

преди 3 години

До До 39 Пък аз се чудех защо толкоз много жени развеждат кучета,от големи с големи пи.ки,та до дребосъци в джоб. Явно са нефелни и инфантилни за да се сдобият с деца.

46

Анонимен

преди 3 години

Кроманьонецът влачи в пещерата убития мамут. Сяда да пие една медовина. Жената разфасова мамута и мета на скарата пържоли. Хапват. Жената измита пещерата. Мъжът му идва тонуса, качва жената и лягат да спят. Ражда им се кроманьонче. Така е от хилядолетия, защото такава е биологията. Какво още искате?

45

Анонимен

преди 3 години

До 43Викни ме да ти шприцна тавана с винервайс. Ще останеш приятно изненадана от силата на струята и инструмента, както и от възможностите на майстора.

44

Ямболски цървул

преди 3 години

Ако това стане,то тогава всички ще станем транс-***.Хахахахаха

43

Анонимен

преди 3 години

По едно време от живота ми, бях стигнал до извода че живота смърди заради женската алчност!Те опитват да контролират мъжете с това че могат да се възпроизвеждат и ги заставят да работят, за да подържат "стандарта има на живот", като ресторанти - за да не готвят. Почивки и разходки по света, защото са би полярни повечето и комплексирани и смятат това за престиж. Моята "жена" не роди второ дете, защото и казах че няма да купя "джип".Очакват имоти, бизнеси, осигуреност и лесен живот от мъжа до с

42

До 39

преди 3 години

1. Мъжа не го вземаш ти. Той теб те взема.2. С това мислене има малка вероятност да си намериш истински мъж! 3. Дори да си намериш истински мъж, и някакък да мъ завъртиш главата това ще е само временно. Рано или късно ще влезеш в блатото и ще почнат драмите.4. Най вероятно ще стоиш сама още дълго време и ще си живееш в разни илюзии които нямат нищо общо с реалността. Вземи си поне едно куче че да не умираш от скука щото ти деца така или иначе няма да имаш. Карай си там кариерата.

41

IQ 3.14

преди 3 години

аз съм твърдо за равенството между половете. но, ако мусаката е глетава и сандвичите не струват, ще играе каиша.

40

Анонимен

преди 3 години

До 41Аз си шпаковах тавана на банята, ама за плочки бих си викнала майстор :))

39

Анонимен

преди 3 години

А защо тогава вируса убива повече мъжете?

38

Анонимен

преди 3 години

"жени лепят плочки и шпакловат"Я па ти! Какво шпакловат? Прати ми една за шпакловка.

37

Гого

преди 3 години

мъж на 45: какъв лак за нокти ще ми подхожда? малиночервен бива ли?ТПОТИЯ!

36

Жена

преди 3 години

До 33И защо така го реши това?! Ето например аз имам образование, работа, собствен дом и съм независима финансово. Ако си взема мъж естествено е да очаквам от него да допринася към семейния бюджет и към домакинската работа (наравно с мен). Защо ми е някой, на който ще трябва да угаждам и да слугувам?! Никой не е длъжен на никого. Ако искаш да ядеш ще си сготвиш, ако нямаш чистои дрехи ще си ги изпереш, без значение жена ли си или мъж.

35

Не ви ли е ясно?

преди 3 години

От войната между половете нищо няма да излезе освен проблеми.Равенство не може да има. Всяка жаба трябва да си знае гьола. Има си мъжка работа и женска работа. И е съвсем нормално това което е по трудно, по тежко и по опасно да се заплаща по високо.

34

Анонимен

преди 3 години

Неравенството между половете одавна е унищожено.Щом толкова много мъже се занимават с готвене и правят кифлички и пастички,а жени лепят плочки и шпакловат,за какво неравенство говорите?

33

Тюх!

преди 3 години

Ни думай!

32

Анонимен

преди 3 години

Под тази статия всичките писали мъже живеят в някакъв тяхен личен ориенталски рай, в който им прислужват и за тях се грижат. Нищо, че на повечете сигурно жените им изкарват повече пари от тях и са с по-добри професии.От друга страна нормалните хора в белите държави си споделят ПО РАВНО домакинската работа, работят и допринасят за семейния бюджет, грижат се за децата си без значение дали са мъже или жени. Мъжете там дори и не очакват, че някой трябва да им пере дрехите или да им сервира яденето.