147

Анонимен

преди 3 години

Или ще си почивам в Алпите:) До там мога да си ходя и пеша))) Поздрави!

146

гост

преди 3 години

А какви ще са гаранциите, че ваксината няма странични ефекти, които могат да се проявят не веднага?

145

Анонимен

преди 3 години

Аз съм здрав и не ме е страх от коронавирус! Който се страхува, да се ваксинира! Защо здравите млади хора трябва да унищожават имунната си система? Който е в рискова група и ако иска, нека се ваксинира и това е!

144

Анонимен

преди 3 години

Ще пътуваме тогава с кола

143

до 152

преди 3 години

Е как няма да си стадо, като не знаеш пълен член къде се слага?! В твоя случай- ясно, че отзад. Но, елитЪТ, драги ми смехурко, няма никакъв интерес тебе да те контролира. Ти цял живот ще си *** роб, не си конкуренция. Просто по мисленето си личи, искам да кажа.

142

Globalisation

преди 3 години

Елита не мисли как да се справи с Ковид кризата.Елита мисли само как да ни вкара в по-големи и тежки окови. Да сме мирно и послушно стадо...

141

Бил Портала

преди 3 години

Неговия човек доктора щял да му пише че е ваксиниран. Хахаха. А чипа къде е - нещо не ни излиза на скенера. Я ела тука отзад сега ще те оправим.

140

Анонимен

преди 3 години

Бай *** така и така го боли шмайзерът- той за какво да пътува?! Бърше с дебелия *** столовете по софрите на село и разплита световните конспирации. А умният българин ще си сложи ваксина и ще забрави. Нищо по-различно от противогрипна ваксина. Нищо.

139

Елит

преди 3 години

Елита се светна през 90-те години, че решението за контрол е масова психоза, насаждане на страх и поставяне на все по-строги ограничения.Преди 2001-та година е можело да се качиш на самолет с мачете и пърлачка за прасе. Днес не може.След тоя Ковид няма да можете да излизате от къщите си. ***.

138

Road Trip

преди 3 години

Боли ме шмайзера. Аз ваксина няма да си бия.

137

Анонимен

преди 3 години

Хахаха тия фалиралите ли ще поставят условия бе, нема кой да йм се качи в гробниците, те ще казват кой да пътува и кой не. Теслата не йм ли упре отзад вече или още трябва?

136

T

преди 3 години

90-те години имаше у нас едни "застрахователи"ей така по същия начин принуждаваха хората сами да пожелаят да се застраховат

135

Рамбо

преди 3 години

Какво е това реване и мрънкане?!?!?!На хората от нашето поколение ръцете им са надупчена с какви ли не ваксини и отрови.Така че една повече или по малко все тая.

134

Васил

преди 3 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Откровение 13:16-17 По всичко личи, че живеем в последните дни преди Христос да се завърне.

133

хахаха....

преди 3 години

Полека-лека всичко си идва на мястото. Пък после пак ни наричайте откaчени кoнспиратори.

132

Запознат

преди 3 години

Очакваше се!

131

New world order

преди 3 години

До 136 А кой има право по конституция да те кара да носиш маска? Или да ти забранява да си купиш храна между 13.00 и 16.30?

130

ПроСоТо

преди 3 години

оппаляяяя!!!ИЗМИСЛИХА ГО!!!!!Понеже хората скочиха срещу задължителното ваксиниране,ХИТРЕЦИТЕ измислиха ДЯВОЛИЯТА!-"Не желаеш да се ваксинираш?.-.Е,твоя воля,ние уважаваме правото ти на избор"-Пешо каже:-"Ама искам да летя със самолет!"..Тогава Дяволития отговаря:-"А,това е друго!..Можеш да летиш,но първо са ваксинирай!"..и така и "Вълкът сит,и агнето-ваксинирано"..Без принуда,защото те са "човеколюбиви демократи"..Имало НЕЗАОБИКОЛИМИ УСЛОВИЯ ?Е,това е.."ДРУГО"!!!!.."НЕ БИЛО принуда"..

129

Анонимен

преди 3 години

но само след ваксинация срещу COVID? ------------------------Кой летял летял това е ваксина на здрав човек това е си е геноцид

128

До 136

преди 3 години

Ами то и никой не те кара бе, унууфрий.