10

Анонимен

преди 3 години

сигурно затова всеки ден поставят нови рекорди по болни и починали щото им е много хубава ваксината за животни с 99% странични ефекти включително смърт

9

Анонимен

преди 3 години

По-доброто заглавие е,, Русия информира''. Но понеше задачата е да се осмива и компрометира Русия, затова се пише,, Русия се похвали''. Ами Русия създаде първа ваксина, много по-добра, евтина и надеждна от Западните аналози. Това направо изважда от равновесие Евроатлантическите джен-дъри и Фармацевтичните им компании. Към 50 държави вече са направили заявки да произвеждат и използват руската ваксина

8

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 1 Алооо , какви ги плещиш ? Я се осъзнай. Или искаш да ни ядосаш ?

7

Анонимен

преди 3 години

Ще струва колкото витамин Ц, колкото и е ефективна.Дори и да беше ефективна, голям праз. Ваксините на Модерна и БионТек са РНК базирани. Тоест, инжектира се РНК, кодираща протеина който искате. С други думи, инжектират ви схемата по която тялото ви да произведе само лекарството. До преди 10 години това се смяташе за фантастика, а сега КОВИД-а ускори медицината на бъдещето. Това е истинският "Спутник", а руската ваксина е пордният "Путник".

6

Я па я..!

преди 3 години

Качеството струва скъпо.

5

Анонимен

преди 3 години

До 1,Хахахаахах, развесели ме хахахах. Отдавна не бях се срещал с толкова качествен виц! Браво!

4

Блатная

преди 3 години

Нямам съмнение. Както Лада нива е много по-евтина от G класа. Малък проблем - качеството и кефа в G нямат нищо общо с руската ***. Така ще е и с ваксината им. Дано не осакатят милиони пак.

3

Анонимен

преди 3 години

Върти, върти, върти, до онзи ден въртяха че са първи в разработката- лъжа. Сега почват да въртят- че била евтина. Истината я знаем- по-добре да хванеш Ковид отколкото да ти бият Спутник.

2

Анонимен

преди 3 години

Боко ще я оскъпи, споко

1

Анонимен

преди 3 години

Нормално технологично руснаците са много преди запада.