104

Пън

преди 3 години

Не разбра ли тоя метеж, че те не са героите на днешното време. Героите са 70-80 годишни лекари, които правят саможертва. Такива хора искам да определят съдбата ми, а не метежници, които бесуват по улиците зад протекцията на думата демокрация. Демокрацията е именно съдбата да се реши от мнозинството, а не от най-обикновени хулигани и зомбирани пиянки. Ясно е че тоя метеж не е безкористен.

103

Аз

преди 3 години

Не искам да сте на мястото на тези майки. Ако бяхте повечето от вас щяха да искат да избият всички политици а не димки да хвърлят. И ако не знаете преди няколко дни европееца,патриот хвърляше същите срещу тях.Не знам хора ,но време е да се замислите.Когато гледате от страните лесно.Но когато се случи на вас е друго.не ви пожелавам да имате даже подобна съдба на тези жени

102

Анонимен

преди 3 години

До 111 МенНещо не ми се вярва да я отменят. Не са толкова прости да я приемат случайно. Сега всеки който е започнал да съди бързите кредити за завишени суми е прецакан.

101

Мен

преди 3 години

Точно така, БСП депутат пробута тази поправка която на повърхността изглежда, че е ограничение, но всъщност отменя предишно ограничение което е по-ниско.ГЕРБ се усетиха и спешно ще премахнат тази поправка и ще се върне старото положение.

100

Анонимен

преди 3 години

Това е любовта към комунистите от герп. Малко остава още на тиранията.

99

Анонимен

преди 3 години

Изрроди.

98

Анонимен

преди 3 години

*** ще го отнесе за всичко,кризатата с Ковида просто ще е катарзиса за всичките му злини които натворил през годините!

97

Анонимен

преди 3 години

И на 14 декември същия ......Няма как неграмотници, лум пени и психично болни , да свалят редовно избрано правителство.

96

Анонимен

преди 3 години

"Майки" хвърлят димни гранати !?!Кой ги снабдява с димни гранати?Що за "майки" е тая шпицкоманда на мая

95

Пън

преди 3 години

В деня на християнското семейство да ходиш да се блъскаш по улиците - говори само по себе си за каква нация от става въпрос. Самочувствието ви е високо, но неоправдано. БЦЖ ваксини срещу Ковид, ракия и чесън - прoсти кратуни. Заслужавате си и съдбата и тиквата. Всички вие сте доста тесногръди, неспособни и меко казано слепи.

94

пияница мистик

преди 3 години

До 102Абе дрогаре, я се уточнете. Сега Бокович какво има? Отключени чекмеджета с неизползваема валута по 500 евро копюрите и кюлчета злато, офшорки на Сейшелите, сметки в Швейцарска банка или всичко накуп? Айде, кажете, вие знаете, всяка вече му презареждате Глок-а на нощното шкафче и му броите и теглете кюлчетата та знаете :))) Ама диамантите къде ли са? Най-вероятно в сейфа, дето е на 2 метра пред вратата до отключеното чекмедже....хахахахахаха

93

U2

преди 3 години

До ВНа теб терминал 2 не ти трябва. Стягай чемоданите и с влака към Масква...

92

до 102

преди 3 години

Кой е виновен? Тиквата! Оставка незабавно!

91

Анонимен

преди 3 години

Бойко Кюлчето добре ли плаща, за да тролите?

90

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Хиляди са болни, десетки хиляди заразени, стотици в интензивното, всеки ден умират над 100, десетки лекари и сестри починаха , в много страни е още по-лошо, страната ни е в тежко изпитание!Само хора с дълбоко повредена психика, продажни и нагли, пречейки на всички, могат да се опитват да всяват хаос, в интерес на шепа престъпници.МЕСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА!

89

пияница мистик

преди 3 години

До 97Абе другарю, аз мога да се нарека и "трезвеник реалистик", ама не ми дреме какво мислите за мен, защото за мен живота е щастлив и си правя каквото си искам. Вие там, бедните, гладните, дето се борите с геноцида да му мислите. Аз и в момента си поркам "Руски Стандарт" :)))

88

Анонимен

преди 3 години

Разбрах по наличието на протест вчера, че онази ден Божков е изпратил нов транш от Дубай.

87

пияница мистик

преди 3 години

До 94Ама борете се бе, хахахахахаха :))) Вече 11 години се борите и не виждам видими успехи. Орешко дойде за малко, направи Мустака милиардер и сега си харчи парите в Сърбия, другия червен комунист-олигарх - Черепа пък в Дубай и яхтата му закотвена в пристанището на хотела в Халкидики на Курнелката от БСП :))) Бивша седесарка и дясна ръка на Костов, дето и подари Техноимпекс. С такива лидери ще бутнете Боко Тъп0то ама вдругиден :))) От мен да си го знаете

86

Анонимен

преди 3 години

Мафията ГЕРБ вече е свършена.На всяка *** и идва коледата.И на тая също.

85

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик но поне не са пияници както ти сам си се нарекло.