99

Защо

преди 3 години

Македонците не играят фурбол? Защото ако ритнат топката по-силно ще падне в България.

98

Анонимен

преди 3 години

Не е лош майтапа. Оптимистите сред нас ще видят в него осмиване на македонизма; в МК вероятно ще се посмеят с гордост към тарикатлъка си, че са лъжат бугарите, за да получат паспорт. Срещал съм техни изявления, че преди подаването на документи за БГ - гражданство и доказателствата за произход, голяма част от кандидатите си правели нотариални декларации, че причините да кандидатстват са икономически, а не че се чувствали българи.

97

кръпел

преди 3 години

вето до дупка за бюрмаджистанци със промити мозъци сърбоманци

96

Анонимен

преди 3 години

Когато преговаряхме с ЕС, под условие да затворим 3 и 4 блок на Козлодуй, дали сме горили германски, нидерландски или френски знамена?ЗАТОВА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ - НИКОГА В ЕС!

95

Анонимен

преди 3 години

Снощи са запалили Българското знаме (има видео в социалните мрежи)тези действия трябва да се събират за доказателство

94

опетков

преди 3 години

Хубаво е, че дори и при този сериозен проблем между двата народа и двете държави, има хора, които не са си загубили чувството за хумор. Не прави добро впечатление и презрителното и покровителствено отношение към съседния народ на коментиращите тук. Питам някой от вас чел ли е договора между двете държави от 2017 и знае ли какво точно не са спазили македонците? Пука ли му на някого какво точно и как са "откраднали" от историята ни? И защо трябва да признават че ни била обща до еди кога си?

93

Крум

преди 3 години

Големия смях ще падне когато външно министерство обяви за невалидни всички български паспорти на македонски граждани получени с измама за да могат тия макета-юнаци да се шшматкат из Европейския съюз без проблеми. Голям смях ще падне .... както и това националистично правителство дето ги подстрекава да се държат ст..адо зллобни иддиоти .Нека "фригидната" Захариева се задейства . Стига с тая толерастия и добронамереност. Като не искат да виждат добро от нас нека усетят тоягата.

92

Киро Глигоров

преди 3 години

От всички български народи македонският е най-*** и улав.

91

Татарин

преди 3 години

Беше ми много смешно.

90

Айдееее

преди 3 години

Нали ни се подиграват че сме "татаромонголи", а те са благородните внуци на Александер Велики! Защо очакват подкрепа за ЕС и после да продължават с гаврите на наш гръб? Да ходят да плачат в Белград - там да ги утешават.

89

nimportequi

преди 3 години

Няма страшно Шкембето ще им продаде пак.

88

Кукуруку

преди 3 години

До Македонска Луеки Не ние маке а *** маке.

87

Анонимен

преди 3 години

Абе вчера Зоран Зайкото каза нещо на макЕдонски, цитирам на макЕдонски: Условия и преговори за макЕдоснката националност и език не може да има Моля за превод, че нищо не разбирам от тоя макЕдонски, антички език.

86

Анонимен

преди 3 години

Нека си правят шеги, ние сме в ЕС а те в чакалнята и злобеят

85

Анонимен

преди 3 години

Бесарабите на чист руски се кълнат, че са българи. Макетата на чист български се кълнат, че не са.

84

обикновен

преди 3 години

До редакцията - огромна похвала за направената от вас корекция и изваждане на две български думи от цензурирания списък, сега хората могат да говорят и пишат на български по-лесно, вероятно им и други, които да извадите! Препоръчвам да цензурирате всички чуждици, тогава макетата може и да разберат, какво искаме да им кажем на чист български!

83

За

преди 3 години

Според мен с този клип, актьорите се подиграват на псевдо патриотите на Македо ия,а не с българския паспорт. Даже смятам, че го изтъкват на пиадестал и казва че никога няма да се откаже.Искат да покажат, че с политическите постъпки искат да привлекът националистите към тях, а в релноста са българи. Пиша защото, виждам че и при нас е същото.Уш български патриоти а пак хвърлят бомбички по Българи и карат пияни като може да прегазят българско дете.

82

Д-р Исня

преди 3 години

Най- ми е мъка, кога българи викат, че не са българи!

81

Макетата

преди 3 години

са жалки, комплексирани, мизерни, глупави, заблудени и абсолютно незначителни и непотребни хорица. Селя...чета без минало, без настояще и без бъдеще. Да сте чували за македонски учен, писател, спортист, предприемач??? Няма и да чуете. Единственото за което стават е да пасат овцете редом до Албанците на Охридското езеро докато се молят на Господ да получат български паспорт.

80

Анонимен

преди 3 години

Мъкедонщини...ама върнете си българските паспорти бе мишоци. що се натискахте. а вземете си сега албански или гръцки.