275

Анонимен

преди 3 години

Всеки вторник една и съща "новина".

274

корекция

преди 3 години

Днес 152 починаха от заболяванията си или бяха убити от лекарски действия или бездействия.

273

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, починали от Ковид!Първо покажете,че има изолиран такъв вирус. Ама не знам как ще стане, като и CDC и Европейската комисия казват в официални документи,че това не е направено никъде в света.

272

Анонимен

преди 3 години

Ами заеават ги като животни в ковид отделенията, никой не ги поглежда.Имам позната в аптеката на болницата, изписват от болницата кашони лекарства и ги си ги разделят после на наши и ваши, хората в отделението даже лекар не ги е видял! Става вапрос за болница в Северозапада. Минава само една санитарка да закачи система и това е. Взимат парите от пътеката и ги изнасят в чували. После вкарват следващите. Оборот да има, майка! Такова е положението извън София.

271

Анонимен

преди 3 години

Важното е мазният Алибегов и шайката мутри около него-ресторантьори и хотелиерида са доволни, а че хората умират изобщо не ги интересува. Долни Пуми-яри.

270

Анонимен

преди 3 години

И в Италия бият рекорди, нищо че са затворени от 3 седмици.

269

Анонимен

преди 3 години

Колеги, нееднократно ви беше казано, не пишете хората да ходят в ковид отделения да се заразяват.Изтъркано е. Плюс това хабите компютърното мастило ,което е скъпо, особено това за лаптопи. Придържайте се към наръчника на трола.

268

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е кофти, аз го преболедувах сравнително леко, но имам приятел, който е здрав като скала, добре трениран, без заболявания, не пие и не пуши ,и този човек беше 10 дни в интензивно отделение. ------Как се казва този човек и къде бивее?Искам да проуча случая.

267

Анонимен

преди 3 години

Който смята, че няма вирус може да помогне в Ковид отделенията-----------Не тазбирам каква е връзката и логиката?Защо ако не вярвам във вируса да трябва да ставам доброволец?

266

Анонимен

преди 3 години

Крантина за неработещите, излизане само до магазин или парк - с пуснат СМС и получено одобрение, за да не се злоупотребява, до вечерния час.Ранен вечерен час за работещите.Затваряне на барове и ресторанти, и магазините, които не продават храна и лекарства.Дистанционно обучение за всички учениците.И след две-три седмици бройката на заразените ще започне да спада.

265

Анонимен

преди 3 години

Боко, мачкай под логи те на СЗО, с теб сме.

264

Анонимен

преди 3 години

Още може, нали това е целта да се заразим масово и който преживее преживее, това естратегията на мутрите. Никакви мерки за превенция, имитация. За това пускат непрекъснатоонзи псевдолекар да дезинформира хората, че това е просто грипче и да пият чайчета.Този трябва да му отнемат лекарските права. Но сега е удобен за да лъже хората.Пълен колапс на здравеопазването. Как му казваха на това когато изоставиш хората които са в най-голям риск за здравето и живота си да умират?

263

Анонимен

преди 3 години

В ковид отделенията друсат кючек и играят белот, документирано е. Ако някъде не им стига човек за четворка да кажат.

262

Гробокопач

преди 3 години

До Гарантирано от ГЕЙББойко реши да използва короната в своя полза и да закрепи власта си чрез нея. Короната, смята той, че изтрепе бая електорат, така е, но ще изтрепе повече протестиращият електорат и част от неговият, но за него това е допустима загуба, защото пак ще му остане електорат да спечели следващите избори. Пресметнато е това от щабарите му. Затова той смени тактиката и нарочно, както сам каа пусна електората да щъка лятото, нарочно да се зарази. Той сам го каза!

261

Вуте

преди 3 години

Язека пием ракия още на заран.

260

Анонимен

преди 3 години

Тия са от събота и неделя. Никъв рекорд не е това.

259

Анонимен

преди 3 години

Който смята, че няма вирус може да помогне в Ковид отделенията. Мангъров казва, че една маска и често миене на ръцете за лекарите в тези отделения е достатъчно.Значи и за доброволците няма страшно, най-много лек грип да хванат, дето се лекува с чайче. Чудно, че не са се наредили вече да помагат на лекарите, а само врещят пред компютъра.

258

Реалист

преди 3 години

Докато учениците не минат изцяло на дистанционно обучение ще имаме много новозаразени и починали. За да намалим този брой ще трябва и да спрем обществения транспорт.

257

Генерал Мустафа-НОЩ

преди 3 години

сдал приказ: Пригответе чувалите!

256

Факт

преди 3 години

Рязкото увеличаване на новите случаи е само в Европаи в САЩ. Причините не ги казват, но вероятно се дължат на многото пътувания, започването на учебната година и застудяването. Държавите като Гърция, които поограничиха пътуванията имат най-нисък ръст на новозаразените. България с пълната липса на адекватни мерки е сред най-засегнатите държави - вчера сме на трето място в света по брой починали на човек от населението за деня.