161

Анонимен

преди 3 години

Абе мъка. Щом при толкова много генерали в управлението не можаха да спрат Софиянците от огнището на заразата да си ходят по родните места в края на седмицата и да разнасят вируса вие очаквате нещо да се направи от калинките ли?

160

Дарадончев

преди 3 години

Бъди мъж, подай си оставката.

159

Анонимен

преди 3 години

ДОНЧАТА Е КОМСОМОЛСКИ ПРОРОК ВИЖДА НА ПЕТОЛЪЧКИ

158

Тонката

преди 3 години

Той пък Борисов пращи от акъл :):) :)

157

ПроСоТо

преди 3 години

предупредих ви че ви готвят затваряне за Коледа!ВСИЧКИ останали страни от Съюза СЕГА са затегнали положението,за да може за Коледа да го отпуснат.Нашите продажни елементи обаче сега измислят некакви "коридори",а наближи ли Рождество ще затворят тотално държавата..За радост на НЕПРАЗНУВАЩИТЕ !..Сещате се кои..И ето,макроцефала ви подготвя още от сега..

156

-

преди 3 години

Дончев не ми харесва, предпочитам Борисов. Този прилича на гъба, няма живец, няма акъл, с извинение.

155

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътКакъв е тоя баща на две деца с минимална заплата? Още малко ще изкараш, че е на половин работен ден и взима половин минимална заплата. Стига вече с тая демагогия.

154

Тонката

преди 3 години

Управлението на кризи е предизвикателство дори за умни и опитни лидери, а нашият горкият няма никакъв шанс в тази игра

153

Анонимен

преди 3 години

То че нямаме здравна система е ясно,лошото е че всички "мерки" досега бяха политически и обслужваха единствено да не бъде накърнена "любовта" към вожда!Просто и ясно,няма как да неистово желаеш власта и да налагаш непопулярни мерки!

152

Тонката

преди 3 години

Нещо за майките на Мая Манолова?:):):)Шмекери,крадли на дребно:):):)

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139То затова вашето поколение от 60-те год. е тотална щета. Не са ви карали да полагате усилие, за каквото и да било. Тате носи, мама меси. Всичко получавате наготово. Единственото, на което сте научени е да да крадете, да лъжете хората и да въртите далавери. Затова нито в социлаизма ви беше добре, нито сега ви е добре. Вашето поколение е поколение на мрънкачи със сериозни интелектуални дефицити. Лошото е, че продължавате да нансяте щети на развитието на държавата.

150

Тонката

преди 3 години

Плащат ми на пост, може и един и същ

149

Тонката

преди 3 години

Гориш маски на площада после рИвеш,че Бойко не се справя с Ковид кризата:):):)Снимката я има още под новината как пуделите на мая Манолова горят маските със запалка отг 50ст:):):)

148

Ди150

преди 3 години

Да де ама"имаме"магистрали,и трудът трябва да ти носи"удоволствие"Каза вождът наш-крадлив,нима това не ти стига????

147

аз-ът

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото---аз помня още началото на есента - септември - лекари казаха по телевизиите - не отваряйте училищата, дърпате дявола за опашката. Цялата им подготовка за зимата беше че разпънаха едни 100 легла в Арена Армеец. на тренировка. И то го направиха военните. Толкоз.

146

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

145

аз-ът

преди 3 години

Повечето хора нямат финансовата възможност да платят за абсурдната сума от около 120 лв за PCR тест, те разпространяват вируса без да осъзнават, че са вирусоносители, мислейки че кашлицата им е от обикновен грип.----още по-лошо. Хората не са *** (поне толкова не ) и подозират, че имат. Но нямат пари за тест. Откъде пенсионерка да изкара парите? Откъде баща на 2 деца, на минимална заплата в провинциален град да ги извади? Ще ги извади и няма да има ток точно по празниците... Лудница стана!

144

Анонимен

преди 3 години

Наричам го Голямата глава, но това няма нищо общо с мозъка, да не се объркате :))))

143

Анонимен

преди 3 години

То сега няма базови лекарства по аптеките, не ми се мисли какво ше бъде декември.

142

аз-ът

преди 3 години

побъркаха цялата държава с глупостите си : коридори и прочие. Сега нито ние, нито пенсионерите знаем кога да ходим да пазаруваме. Отделно майката с болно дете трябва да моли ппенсионерка да влезе в аптеката с рецептата за детето. Лудница. Ноооо... важно е кръчмите и училищата да работят. Да спасим на мутрите хотелите по Банско и Боровец. А това , че самите уч. директори вече пускат и малките вкъщи заради заразата - няма значение. Ей тва са ви мерките. Опит-грешка. И да не ядосаме Алибега.