114

до 125

преди 3 години

3000 ама за ден пич . Като не вярваш *** в болниците и се убеди а не стой зад телефона и философствай. В София колко болни има и в Ловеч колко са...а това е за цяла област. Че дори и Варна или Бургас вземи за пример. Ако София може да поеме то в по малки градове нещата са други

113

Анонимен

преди 3 години

Пробита е от години, но животът на хората зависи от нея. Това става само със затваряне поне са месец за съжаление. - абсолютно не съм съгласен. Ако е пробита от години, тогава защо не се спрат пробивите първо? Сега е единствения шанс да се спрат течовете в нея. Ако проблемът е течовете в нея, нека да ги решим първо тях. Ще направим мечешка услуга ако се опитаме да предпазим медицинската система при наличие на течове - течовете ще си останат и ще си текат.

112

Ай сиктир ама нейсе.

преди 3 години

Какви са тези реклами на румънци бре по сите сайтове бре поне обяснете какво е не знам патагонски език!

111

до пияницата

преди 3 години

жалък си с това твое лаене за комунисти и подобни, ок ще ти кажа и тримата, Боко, здравния и образователния му пудели. Те другите ме разбраха ама ти покрай комунизма и революцията нещо не отбираш. А относно какво ни бил направил Боко, ама пич в съда се ходи и за бездействие с власт. Това в момента е геноцид по черен и от Чернобилския на любимите ти комунисти 86 та.

110

Анонимен

преди 3 години

Окей, около 3к заразени, около 500 в интензивни отделения. И милион хора притеснени. За тези данни, смятам че мерките са адекватни. Ако от болниците имат затруднения, трябва да представят данните много, много точно и навременно. Според мен по-добре да се наемат няколко стотин медици от студентите. Лятото болниците бяха празни, но директорите не го казваха. Сега не е ясно откъде идва забавянето, трудно ми е да повярвам че болниците се затрудняват с няколко хиляди случая.

109

Потърпевш

преди 3 години

Да помислим върху статистиката. В Словакия се тестваха масово, малко над 1 % излязоха положителни. У нас масовост няма, тестват се предимно хора със симптоми и контактни, съотв. броят на положителните е фрапиращ, много ясно. Така че всеки от нас може да се ориентира в реалното положение - очевидно нито смъртността е толкова голяма, нито броят на хоспитализираните. Така че паника не бива да има, но се пазете, защото кашлицата е изтощителна и мъчителна, а и другите симптоми са си тежки и упорити.

108

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се облекчи здравната система незабавно. Пробита е от години, но животът на хората зависи от нея. Това става само със затваряне поне са месец за съжаление. И грип ни чака. Но ни управляват много страхливи неграмотни подмазвачи, начело с толуп, който има разклатено психично здраве!

107

здравен министър

преди 3 години

Менгеле е нищожество пред мен!

106

Ушко

преди 3 години

Не искам да са гадняр, ама що ми се струва че починалите са константа спрямо броя на тестовете или е стъкмистика вместо статистика?

105

пияница мистик

преди 3 години

"така е, но министъра там е пудел на Бойко, след време тримата ,той ББ и здравния ще ги съдят за геноцид над българите с това бездействие."===Хубуу, ама уточни кой е третия, че нещо недоразбрахме. А, и кой ще ги съди и за какво също да се уточни. За геноцида знам какво е правил Пиночет по стадионите с комунистите и как е наказал Виктор Хара. Кажи сега какво направи Боко с вас, сегашните комунисти, де го плюете навсякъде ден и нощ :)))

104

Анонимен

преди 3 години

Заразените и умрелите от коронавируса са в пъти повече.Статистиката отразява само тези които са минали през тестовете, а тези, които се самолекуват или умират без да знаят, че са с вируса са много повече. Няма, как да имаме повече заразени от Китай, а два пъти по-малко мъртви.

103

Бил Гейтс

преди 3 години

Давате ми минуси но аз не се шегувам. Аз съм най-богатия човек на планетата, само няколко латиноси нapкoдилъpи имат повече кинти от мен ама ние сме дyпe и гaщи с тях. Този вирус го разработваме още от 2017г. сега най-накрая го пуснахме в употреба и засега дава резултати, но не са тези които очаквахме. Ще го напoмпaмe още и ще догодина очаквайте нова вълна, поне два пъти по-силна.

102

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пазим все някога ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е разберете го най-после.Целта е да не *** много на куп,че става потресаващо,особено за властта и за пред света.Който ще умре от този вирус така или иначе ще умре!

101

до 112

преди 3 години

....Математическите модели показват недвусмислено, че училищата предизвикат 1/3 от заразата. ЗАТВОРЕТЕ УЧИЛИЩАТА! СПАСЕТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ!така е, но министъра там е пудел на Бойко, след време тримата ,той ББ и здравния ще ги съдят за геноцид над българите с това бездействие.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Будният ум се доверява на емпиричната наука, числата и фактите. Останалото е паралелна реалност и пожелателно мислене.

99

Бил Гейтс

преди 3 години

Ще мpeтe ве кой ви пита станали на 70-80г. и се вживяват на млади този виpyc сме го тествали в лаборатории две години с най-добрите инженер химици след това има и втора вълна, трета и т.н. нищо не сте дали през живота си пък сега смучете социалната система на работещите и взимате една камара пари пенсии

98

Анонимен

преди 3 години

"Математическите модели показват недвусмислено, че училищата предизвикат 1/3 от заразата."А будният ум казва, че ***, мисирките и полезнитековидиоти предизвикват 100% от "заразата". На кого да вярва човек? Аз се доверявам на будния ум.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109За починалите е забавена статистика. Понякога се добавят във вторник сутринта, понякога - не. Поне не като Ковид.

96

Анонимен

преди 3 години

Математическите модели показват недвусмислено, че училищата предизвикат 1/3 от заразата. ЗАТВОРЕТЕ УЧИЛИЩАТА! СПАСЕТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! Всичко останало са ялови приказки и безцелни действия.

95

Тонката

преди 3 години

До КжкжкжкжкжкжС тебе и пияницата сме като астрални близнаци:):)Сега тръгвам с компанията на риболов,но като се върна ще кандидатствам за приемане в новата партия:):):)