387

Анонимен

преди 3 години

до 397А защо комунистите си измислиха закони с които да грабят от хората законната им изкарана с труд собственост? Нали това беше един справедлив социален строй? Кое е справедливо в това да откраднеш от редовните граждани?

386

Анонимен

преди 3 години

до 397Защо Пеньо Пенев, виден български хуморист, не е можел да напусне България свободно и да отиде в Гърция, а е трябвало да се опитва да избяга нелегално? Той престъпник и криминално проявен ли е бил?

385

Май Да

преди 3 години

Скоро ще ме хване вируса. Имам да съм живял в де мокрация.Май няма да я дочакам .демокрацията. .май Да.

384

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 397"Еми нали са ги застрелвали на границата?"Хахахаха, за 40 години доста хора успяха да избягат, въпреки усилията на комунистите. Доста хора и не успяха, и бяха разстрелвани. Моето момче, я кажи, на колко си години. Искам да знам такъв пропаднал индивид като теб откъде се е заредил с толкова тролене.

383

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 390"Много хора пътуваха на запад при соца, и никой не са застреляли ако е имал виза. Но запада не даваше виза. Искаше се и изходна виза, но всеки който имаше западна виза получаваше такава изходна виза стига не е не престъпник и криминално проявен."Никога не е имало двоен визов режим. Визи се гарантираха при поискване от българските власти, които не позволяваха на българите да пътуват свободно на Запад.

382

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Засечени са обемно над 300 дигитално холограмни генератори ползвани за убииства на пациенти в болниците има нужда от обезопасяване на болниците.Убитите чрез проникващо облъчване Block life suпport systems НЕ СА ЖЕРТВИ НА КОВИД /въпреки че може да са ВИРуСОНОСИТЕЛИ>>>Описани с а от мен 2001 February във връзка с убииства на военни в Косово/левкемия

381

Анонимен

преди 3 години

Проблемът сега е дали ще живеем и дали ще умрем, а не добър или лош е бил соца.

380

Какво значение

преди 3 години

Имат числата като реакция няма? Само се хилят и измислят глупост след глупост, вместо да затворят училищата.

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 386"Не можеха да пътуват свободно защото запада не даваше визи на Българи. А тези които се измъкваха западняците ги връщаха с белзеници в България."Това не е вярно, моето момче. Има десетки хиляди, успели да избягат, на които България дори им е отнела гражданството като наказание. Те не са върнати а са останали да живеят на Запад и да се реализират там. Един от най-известните модернисти на 20 век, Христо Явашев също е минал по този път. Бил е 7 години без гражданство.

378

Главен трол

преди 3 години

Според мини стъра . В болниците има толкова много свободни легла че се налага да излизат лекари и да приканват минувачите за влязат ,поне за малко ,за седмица две.А лекарствата за ковид ги изсипват пред аптеките ,защото никой не ги копува .

377

До 376

преди 3 години

Не си прав. Преди 1989, с такава епидемия държавата въобще нямаше да се справи, защото московските комунисти щяха да са задължили нашите комунисти да крият истината, както направиха с Чернобил. Щяха да лекуват само главните членове на партията, народът да мре и да водят фалшиви статистики.

376

Факт

преди 3 години

Досега благодарение не некадърността на мутрите имаме 94937 заразени и 2055 починали. Като гледам и още много ще има, а някои все още не са го разбрали и защитават мутрите. За всеки човек със здрав разум още в началото на епидемията стана ясно какво ще последва след първите напълно неадекватни мерки на мутрите.

375

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Experts Да разработят автоматизирани системи за откриване на черна и сива чума масови убиици.НА вчeрашното заседаниe на парламента са засечени най малко 20 Black death Bright mass murderes ..Засичани са от мен последния месец масово по пътищата ..Имат черникава глава с диаметър 30 - 60 сантиметра близко до пода или до асфалта и ярка опашка до 230 сантиметра над главата..Биосферата ги подържа все още полу адекватни...

374

Анонимен

преди 3 години

До 383 АнонименКой пусна вируса в Китай, другарю ?

373

водка путинка

преди 3 години

Хайде щаба какви са тези цифри .Хората на запад по 40-50 000 на ден заразени ,тука се влачим.Вдигайте ,че Брюксел гледа и брои парите!Чичо Гейтс е приготвил 10 милиарда ваксини и за резерва още 50 милиарда за отзаде да има пълен резултат.

372

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 379"Пеньо Пенев е бил хванат на границата с няколко негови приятели да преминава в Гърция и арестуван. Цяла нощ са ги държали в ареста на граничното поделение, а те са крещяли, че не признават никакви граници. На сугринта са дошли хора от държавна сигурност и са ги отвели в София. Защо не са ги застреляли?"Защо Пеньо Пенев, виден български хуморист, не е можел да напусне България свободно и да отиде в Гърция, а е трябвало да се опитва да избяга нелегално?

371

Анонимен

преди 3 години

Корона вирусът идва от комунистическа държава - Китай. И да обвиняваш отворените граници на ЕС и 'демокрацията' за болест, която идва от комунизма и уби милиони за 1 година, е смехотворно и нелепо.

370

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

warning експерти срочно да направят анализи на дясна длан на министъра на здравеопазването от вчерашни пресконференции .Засичат се СИВО ЗЕЛЕНИ НАНО КОВИД МУТАНТИ и МИкро Black death mutants /Черникави на цвят .Сиво зелени нано мутанти са замърсили и част от дрехите на министъра.ДА се перат над 60 градуса ..

369

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 378"Защо отиваха на запат през баирите, нощем и не спираха на многократните предупреждения на граничарите. Защо не пътуваха през КПП-тата?"Защо българските граждани не можеха да пътуват на запад свободно през КППтата, а се налагаше да се опитват да излизат от България през баирите?

368

Анонимен

преди 3 години

През соца който искаше да избяга ,избяга.Най често в Канада . Торонто. В Америка . И никой не ги гони.