22

Totenkopf

преди 3 години

на БАБА ти фърчилото

21

Анонимен

преди 3 години

ТОВА НЕ СА ТУРИСТИ а бежанци от цяла Африка и Мала Азия, които не могат да минат легално през границата и сега ще ги поканим наготово с червен килим!Грам мозък нямат тия мисиpки!!!

20

х

преди 3 години

Туризмът свърши беее, не разбрахте ли. Светът вече не е същия. Едри хотелиери, екскурзоводи, туроператори хващайте лопатите и мотиките, има бол земя за копане и земеделие.

19

Вън!!!

преди 3 години

Да не се чува за анатолийски тapaмбуки в България!Какви туристи в тая криза и безработица, турците масово се самоубиват от глад и мизepия, тая мисиpка туристи ще кани точно от Турция???Това са бежанци, които веднъж влязат ли в България, никога няма да излязат доброволно!Да си стоят у тях!

18

Бетон

преди 3 години

Министерството на туризма спокойно може да бъде затворено за няколко години.

17

Анонимен

преди 3 години

Преди им викаха "нелегални имигранти", сега ги прекръстиха на "туристи"

16

Ха ха!!!

преди 3 години

Ама другарко бе, то турските туристи идват у нас само по време на избори! Значи - по честичко избори трябва да има!

15

Анонимен

преди 3 години

Време е нашият пръв строител да направи и една Транс Марсианска магистрала,знае ли човек може и Марсианците да решат да отдъхнат по нашите зимни курорти!

14

мхм

преди 3 години

какви са тези глупости, за 25 години една турска група не съм видял да дойде!

13

бацо

преди 3 години

Аман от прости калинки, *** Толупи министри и откачени гурута по медицина дето сега им паднало да правят експерименти. Тия ще са в пандиза за безстопанственост и престъпления.

12

Анонимен

преди 3 години

Дори да оставим настрана заболеваемостта у нас, искам някой да ми каже един български курорт, само един, конкурентен на турски такъв! За обслужване на клиента изобщо не ми се говори.

11

Ужас

преди 3 години

Добре де, това думи на психично добре човек ли са? Какво става? Какви туристи? Докато не мине втората вълна, а след това поне още месец-два буфер, никакви туристи от никъде не трябва и няма да има! Трябва по е месец да имаме по 10-15 000 теста на ден и макс 3-4% положителни.

10

Az

преди 3 години

Разревах се от смях :))) тая верно няма два грама мозък...туристи ще има, но не от Турция, а от Кения, Зимбабве и Мозамбик

9

Анонимен

преди 3 години

Пий си хапчетата.

8

пияница мистик

преди 3 години

Леле, тази е луда. При този нарастващ брой на жертвите от Ковид не знам кой чужденец ще дойде тук на туризъм

7

Ко? Не!

преди 3 години

Те дан са иидиоти бе? Ша си остаят Кушадасъ, Мармарис, Анталия... че да дойдат у калното Банско, и да плащат по-скъпо от техните курорти. Той българина там ходи, щот знае че в Банско си е мизерия, на голяма цена, тая ша ми чака туристи от Турция. Тая верно не е у ред :D :D :D

6

Тодор Живков

преди 3 години

Разчитайте на тоалетна хартия и банани и на бегане на Запад да миете улиците.

5

Swap

преди 3 години

Тая се нуждае от спешна трансплантация на мозък. А да си подаде оставката най вече.

4

Ушев

преди 3 години

Всичко разбирам ама да слагаш микро-камери в стаите на гостите и да ги пускаш после по орно сайтове, това не го разбирам!

3

Анонимен

преди 3 години

Ето я пак тая. Западна Европа казва: за бога хора спрете се, а нашите викат нема нищо! На Банско на лифта ако спазват 2м дистанция чакащите ще стигнат до Разлог. Нямаме инфраструктура и условия при нормални обстоятелства да осигурим елементарни удобства. Ако и туристите се раболеят в коя болница ще ги настаним?