19

Анонимен

преди 3 години

Китай добре, ама Швеция чак догодина ще я стигнем

18

Сороска поддлого

преди 3 години

защо никой не умира от измислената ви пандемия !?къде са ви пълните болници !?къде са ви масовете гробове !?защо държавите които не наденаха парцали на лицата на хората и не унищожиха икономиката си са живи издрави !?как става така че пандемия има само у нас няма в Китай например !?малко ви е да ви избесят заради този жалък цирк който ни разиграхте !!!!!!!!!!!!!!

17

Кито от Кито,Еквадор

преди 3 години

УчЕни, доктори, медии, политици- упражнявайте се в лакърдии, кой кого да удари в земята с бомбастични твърдения, и после- защо народът не вярвал в ковид и мерките, пък колко лудват, защото вярват...инф антилно е това, което правите, и отчасти по-опасно от епидемията.

16

Провокатор!

преди 3 години

Ке ***! Яко ке ***! Портите на Ада се отвориха, Лукавия слезе на земята, и води след себе си конниците на Апокалипсиса! Милиони ще измрат! С невиждана по мащабите си ярост! Кутията на Пандора е отворена! Треперете, шашкайте се, изпадайте в паника и нервни разстройства!

15

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Как ще ги стигнем китайците?Че и задминем, кога?Другари, уважаеми дами и господа,направо се чудя как е възможно това?

14

123

преди 3 години

Вярва ли някой на платените измамници които обикалят медиите.

13

друг математик

преди 3 години

според менеако пийнем 500 грама домашна с една кисела салатка + 4 кани винце от по 2 литра + 6 бирички къф е шанса да идем на работащото ся съм по средата баси и некъсметлийсия си шеф имам

12

Анонимен

преди 3 години

tiq смешници и математици хвърлиха да ни облъчват!

11

D

преди 3 години

Само дето никой не знае колко са смъртните случаи в Китай, нито пък заразените. Може би с 00 отзад от изнесените данни.

10

Читател

преди 3 години

Това не е ли същия математик,който в началото на пандемията у нас прогнозираше че ще имаме около 900 заразени?!

9

Анонимен

преди 3 години

Няма по скапани медии от българските и постъпи измислени учени с купени дипломи от българските !

8

Анонимен

преди 3 години

Тия по 100 починали, дали наистина са починали от ковид19?Щото до сега в интензивното трябваше да няма никой, щото там нали са под 300 човека???Не се ли усещате?

7

Сата НАТО

преди 3 години

Когато стане дума за тьп вишист с диплома в джоба и лай на в главата вместо мозък - това е примерът. 6 млн държава да се изравни по смъртност с 1 млрд и 200 млн. Разлика 200 пъти.

6

Някои

преди 3 години

Предпочитат смътна пред това да пазаруват от 8 до 10. Ако са достатъчно голям брой защо да не надминем не само Китай

5

Анонимен

преди 3 години

Тоз математик по-страшен от доктор, бре...Явно е научил истината за живота...Не се ли усещат вече, че са смешно?Всичко приключи, вирусът се разпостранява неконтолеруемо и скоро няма да има кой да зарази, защото всички ще са се срещали с него.Толкова ли е трудно да се осъзнае?

4

Анонимен

преди 3 години

Пич, ти наистина ли вярваш че информацията предоставена от една комунистическа и тоталитарна държава е истинска?!

3

Анонимен

преди 3 години

Освен председателят Си Дзинпин едва ли друг знае истинския брой на починалите в Китай от коронавируса.Фактът че няма ограничения в момента в Китай говори достатъчно на всеки, освен на седесарите, че кризата там бе овладяна моментално. И няма как да има голям брой жертви.

2

Анонимен

преди 3 години

Освен председателят Си Дзинпин едва ли друг знае истинския брой на починалите в Китай от коронавируса. Така че сравнението с Китай е неуместно.

1

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение прекъсна разпространението за тези две седмици, но от 1 декември започват отново присъствено. Тогава вече скока ще е голям, но министъра се надява да удържи до коледната ваканция.