105

Анонимен

преди 3 години

Аз в момента съм на студено..........а защо аз не съм....мързелив ли си?

104

Анонимен

преди 3 години

Тия, които ми хвалят колко добре било в Южна Корея и Японияса тотално неграмотни и са били довйкаджии по математика.Ю. Корея имат над 600 милиарда външен дълг, а целият им дълг еповече от 240% от националния им БВП. На практика са фалираладържава, независимо, че сглобяват телевизори, мобилни телефони и леки коли.A прехвалената Япония е пък най-задлъжнялата държава в света - над $12 трилиона.Това са тотално зависими от САЩ държави и са на практика ФАЛИРАЛИ.Това е глобализма на практика.

103

ИнтелЕгента

преди 3 години

дончУ белината е история НЕзапомнена.

102

Вуте

преди 3 години

Е па нека се тепат, сеир да има.

101

АЛО

преди 3 години

До Коментарите под мен - Какви Ракети сънувате , каква Война ?САЩ са на дъното - там ромите станаха повече от американците - грабят магазини , убиват хора , има военно положение .Как мислите че един ром ще е способен да изтреля ракета или да се сражава във Война . Ало - КУКУ .

100

Тръмп е Велик

преди 3 години

и осигури 4 години Мир. Сега, ще видите Демократа Байдън, колщо Войне ще разпали, всичките унищожителни за България - Демографски и Икономически!

99

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тоя още не си е събул търлиците в белия дом и вече зарежда черешовото топче... Браво сороооси маа ви дееева. Тръмпоня беше ***, ама намери работа на американците, а тоя рептил ще скача на корееца?!? Ми нали зад него са Китай бе луд?!? Тая Камала, дето те е съдила за насилие, а после ти клекна, няма да те оправи, нищо че е индийка. Не пипайте там, че ще се опарите рептили долни.

98

Анонимен

преди 3 години

Няма да могат. Защптп Русия може да унищожи САЩ на 100% много бързо. Русия разполага с военни технологии които са поне 100 години пред САЩ. САЩ напразно харчат пари за оръжия докато американския народ гладува.

97

Яя Вайналдуум

преди 3 години

Бе ко *** ... дали ще се трепят проблема е ,че и ние сме в НАТО.

96

Анонимен

преди 3 години

"Сащ има огромен ядрен арсенал посегне ли Корея ще бъде заличена от света"!Северна Корея до сега на никого на е посягала и не е започвала нито една война, нито смята да започва, докато за периода 1945-2010 САЩ са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

95

вова късия

преди 3 години

също не може да преживее загубата на кученцето си.

94

Анонимен

преди 3 години

Чакайте малко.. либерастките медии да не се радват. Изборите не са свършили. от опит знаем, че избори в които участва Тръмп се решават в последната секунда. Либерастите вече имат мокри сънища, ама да не ги събуди една кофа студена вода..

93

haha

преди 3 години

Мда, Байдън ще сложи край на всички срещи, тъй като няма сили да пътува толкова. Сигурно ще казва нещо веднъж годишно.

92

Анонимен

преди 3 години

Ако САЩ нападнат Северна Корея, достатъчно е Ким да удари с ядрени ракети само няколко щата, после Китай и Русия ще приключат останалото за часове. Американците няма да успеят и да реагират.

91

Простака

преди 3 години

е вън от Белия дом на 20 Януари 2021.

90

Ким Чен Ун

преди 3 години

"...Ако САЩ продължат наглата си политика по отношение на нас, то ще ни принудят да ги ударим.От 55 промишлени града ще ударим 5, но от корен. Нас може и да ни унищожат, но това, което казвам ще го направим."

89

Анонимен

преди 3 години

Демократи са рак, който трябва да бъде изличен от лицето на земята. Освен това няма и не може да има демокрация в парламентарна република. Единствената демокрация е пряката демокрация, чиято власт излиза директно от народа. Такава никога не е имало.

88

Анонимен

преди 3 години

Стига сте го пробутвали този изкуфял измамник. Той не може да управлява прахосмукачка, камоли цяла държав. Да му дадат едно фалшиво ядрено куфарче да си играе с него.

87

Анонимен

преди 3 години

До 101 Да правиш тестове в океана над главите на японците е едно ,но да запратиш успешно ядрена бойна глава до пределите на USA си е съвсем друга работа.За това нещо се иска и сърце и дупе и акъл ,което Корея НЯМА!Зад сащ са НАТО ,сащ има бази в цял свят ядрен арсенал по цял свят. Тайни бази на ЦРУ по цял свят.

86

Анонимен

преди 3 години

Юанът постепенно започна да измества долара.