82

Анонимен

преди 3 години

Антиваксъри, Борисов и Мангъров - три в едно, неочаквано добра комбинация за Ковид-19 на нашата територия.

81

555

преди 3 години

Винаги съм бил дясно ориентиран човек , но не мога да разбера какво чака правителството и защо не взима драстични мерки за спасяването на човешки животи. Да се поучат от примера на Австралия , Тайван , Китай , където ковид19 почти напълно е изчезнал. Да не би там да са достигнали бройката за стаден имунитет - не разбира се , иначе Мангъровчета доста се навъдиха и мътят главите на хората . По-добре затваряне на икономиката за 14 дена , отколкото икономика без хора . Хей Бойко и всички др.-мислете

80

Фин

преди 3 години

Според д р Майк Иидън от пфайзер, смъртността от ковид 19 е 0.26%. Mike Yeadon ...вижте го в оригинал някъде.

79

Бойко Борисов

преди 3 години

Няма да има локдаун, докато короната не умори целия електорат на бсп! Герб победа!

78

Активист на БСП

преди 3 години

Когато едно джипи разбира повече от един доцент,нещата са кофти...

77

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тоя за мен не е...лекар а един паникьор.Като че ли е избухнала...ядрена бомба и от радиацията и взривната вълна,народа неминуемо ще...пострада фатално.Не може така да се плашат хората докторе,това е...наказуемо,ако сме на...фронта,паникьорите ги...разстрелват,да знаеш.

76

Анонимен

преди 3 години

До Мутафчийски да каза че ще се мре яко и го повтори два пъти, но него само народа го съди а иначе съдят професорката дето казала че лекарствата може недостигат, което се видя че е така ми аман от тая либерална псевдодемокрация дори по лошо от предишните два строя комунизъм и фашизъм които сме преживели и нашите родители. Може вече нещо друго да е дошло но още да е нерегламентирано.

75

Пурко

преди 3 години

До Анонимен 54 Няма как да пламне нещо, което гори. Там смъртните случаи са 600 на 1 млн население, а у нас все още са 250/ 1 млн. За отбелязване е, че Швеция вече не публикува данни за новите случаи. Случайно?

74

Герб са нещастници

преди 3 години

7 месеца имахте да се подготвите. България се подготвяла за война за една година и се е справяла... За 7 месеца трябваше да купите 28 медицински хеликоптера 28 машини за плазма за всяка областна болница и да приемете закон, койтонизлиза излекуван от държавна или общинска болница дарява кръв за плазма. Защо област със 170 души като Шумен няма плазмен апарат? Защо от три болници оставихте една и то изпразнена от лекари и техника?

73

Анонимен

преди 3 години

Дошла е нова болест, нов вирус, за някои е тежко да го изкарат, 99% го изкарават много леко, а лекарите и науката и медицината вече една година са напълно безпомощни и предлагат абсурдни мерки от които няма абсолютно никаква полза. Да изследват вируса, да го изучат и да намерят средство с което да се лекува или да се изкарва леко без последствия, а дотогава лекарите да не давта безполезни мнения и съвети.

72

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

Яко ще се..

71

Сата НАТО

преди 3 години

Чолаков(нарочно не се обръщам с докторе), никакъв вирус няма, спрете да лъжете хората. И не го казвам заради Мангъров, а от собствени наблюдения. Вие сте един ***.

70

Анонимен

преди 3 години

Аз имах анемия почти цял живот която преодолях едва по време на менопаузата. Непрекъснато се уморявах и мислех че умората ще спре когато анемиятята намаля, но умората не спря оказа се че имам още три четири сериозни болести но понеже те не се сумират по новия закон за телк приет по инициатива на управниците и понеже аз нямам връзки и въпреки че едното ми страдание е автоимунно, освен че се уморявам не получих подкрепа нито мога да започна някаква работа а съм 60 набор и също съм родена в Шумен

69

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишем и да спорим, аз не виждам как ще се избегнат по-строги мерки и оставане вкъщи. Когато стигнем 8000-10000 хил. заразени и 200- 300 починали на ден, и здравната система спре да функционир, токава? Въпрос на време е , не на желание. Неадекватно управление и доста неадекватни хора.

68

Бойко Борисов

преди 3 години

Тамън няма да плащам пенсии

67

Анонимен

преди 3 години

1 от 5 боледували К 19 развива психично заболяване, в др.медия статия

66

Мутафчийски

преди 3 години

Аз казах ли ви, че яко ще измрете хайахах

65

Анонимен

преди 3 години

След като всички започнат да отделят вируси от ваксините, ще се организират гладиаторски борби "На кой му е по- силен вируса"

64

смотаняк

преди 3 години

Този диспечер какви го говори?Неговори глупости,недраги господине.Професионално Мангъров е с класи над теб.

63

до анонимен

преди 3 години

А ако ти кажа, че никога не е било толкова високо?-----------Възможно е и да си прав!