101

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаСъсипаха я тая държава!

100

Евати капОтя

преди 3 години

Оставка бе ....!!! Що не призовеш всеки забогатял да дари по едно чекмедже! Дай личен пример,сложи едни 500 хил евра,аз също ще даря,може и 50 да са ,ама не са от корумпе! ОСТАВКА!!!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Трябва да вървите с открити гърди срещу вируса"голЕм си бате. Кандидатирай се за президент!

98

Имунолог Борисов

преди 3 години

ВЕДНАГА отивам да дарявам плазма, г-н Борисов!Само ми покажете сертификата си за Вирусолог и тичам...

97

Анонимен

преди 3 години

От всеки болен гербероид могат да се получат 5 литра плазма за спасяването на 10 човека.

96

Dr. Borissov

преди 3 години

Да, д-р Борисов! Както наредите!ПХАХАХАХАХХАХАХАХХА

95

Анонимен

преди 3 години

бацо дебелио

94

Анонимен

преди 3 години

В момета съм с положителен, кръвна група Б+ за град Варна и бих дарил на някой който е в болница когата съм отрицателен и имам антитела евентуално. Но държавата защо ме кара мен като осигурено лице да плащам 100 лева за ПСР като имах всички симпоми е въпроса. Нека Борисов да даде пример и да даде кръвна плазма и тогава да зове !

93

до 95

преди 3 години

Има го вируса, перка, и аз го изкарах сравнително леко, но го има и е до ген колко и как ще те удари. Моите родители също минаха, като баща ми на 65 го изкара по -леко и от мен. Децата минаха без проблем. Дотук добре. Съседката обаче тъкмо излезе от болница след операция, и син и, умният, я зарази и жената почина миналата седмица. Така че, върви с открити гърди, ама може да спестиш риска на баща си.

92

Тонката

преди 3 години

До доцентаХоди да ги събираш с Деан Неделчев:):):):)

91

Анонимен

преди 3 години

Вече има европейски проекти за ковид 19 ,и нашите хора се възползват тихомълком

90

доцента

преди 3 години

събирам съчкиииииииииииииииииииииииииии

89

Тонката

преди 3 години

Генерал Мутафчийски излекува Корнела от Ковид,а тя едно Благодаря не му каза е така за пред хората:):):)Ослушва се другарката като *** в царевица:):):)

88

Анонимен

преди 3 години

За да има антитела, трябва да се заразявате. Трябва да вървите с открити гърди срещу вируса( който всъщност го няма). А вие се криете като мишки. Аз въобще не се крия, и със старците ми се срещам редовно. Баща ми на 79 години домати отгледа и кола кара. Автоматик. Аз му я подарих. Има златна книжка, човека, 55 години активен шофьор. Някои хора с месеци не са се виждали с родителите си, дъртите се показват на балкона, а ония ходят отдолу да им махат.

87

Анонимен

преди 3 години

Като чуя "всеки е задължен....", ми засмърдява на пещерен комyнизъм.

86

мангъров

преди 3 години

събирам съчкииииииииииииииииииии

85

програмист

преди 3 години

Баце пак с нашата кръв ПР прави. Той и парите така щедро раздава, като не са негови. И сега не е ли това работата на РЗИ-тата да имат единен регистър, да виждат кой кога е преболедувал и от какво, кой ще е добър донор и да се обаждат на хората или поне по един смс да им пратят къде са центровете , където могат да дарят. Това е лека закачка за един двама програмисти, ще им я спретнат за дни. Ние сме под 6 млн, тези данни би трябвало да ги имат.

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБаце не го интересуват училищата,а се чуди как да завърти нещата,че да унищожи и последната останала опозиция - БСП и да стане единствения диктатор в страната и да ограбва българския народ и да тегли заеми,които народа ще плаща,докато унищожи България и населението с геноцида ,който налагат !

83

До 83

преди 3 години

Айде, огледай се, какво си написал преди два часа - много нови болници имало ( частни), но с договор към НЗОК и поемащи пациенти.Голямо алцхаймеруване е тая опозиция.Откакто почина Александър Лилов, никой в БСП не може да се справи с една най-елементарна предизборна платформа.Кръчмарски език, дребнави забележки, елементарни разсъждения, под нивото на първолаче.

82

Анонимен

преди 3 години

Бойко, затворете училищата! Убиваш хората!