188

Анонимен

преди 3 години

До Богомилта ти не знаеш ли че руски хакери през китайски рутеринагласиха резултатитеа милиардера тръмпи гледаше безпомощно мощното си западно ПСбил си много задрсътен

187

Айде бе

преди 3 години

Пише се "45-ият". Правилото е първата гласна след последната съгласна на числото. Което е пет. Сега сте написали "петят".

186

свети петар

преди 3 години

догодина прибирам боката от съдечен ковид

185

До 227

преди 3 години

Ама ,ти не разбрали ,те вече го оцениха. Преди 4 години когато Тръмп спечели с измама ,имаше претести и митинги против него и се сездаде" Me too " ,вчера цяла америка беше купон , защото се отърваха от без полезното първеню.

184

Богомил

преди 3 години

Демократите-комунисти бяха хвърлени на вълците от господарите им. Дискредитацията върви с пълна сила. Това беше причината цял свят да гледа тези избори, всички трябва да видят падението им. Скоро ще се "появят" и доказателства за връзките им с Китай и целия свят ще ги види. Светът ще види как започва WW3.1. Ако имаха силата която притежаваха когато бяха нужни, нямаше да им се налага да правят такива брутално-смешни измами на изборите.

183

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на Скандалите на Тръмп е, че вече са история.

182

Анонимен

преди 3 години

С нищо хубаво няма да бъде запомнен.

181

Анонимен

преди 3 години

Ще го запомним, че искаше да пием белина и няма да има ковид 19.

180

Анонимен

преди 3 години

Тръмп бе антисистемен играч и системата направи всичко възможно да го изхвърли. Дори част от републиканците помагаха на демократите, защото смятаха Тръмп за натрапник в своята партия.Въпреки загубата резултатите му хич не са лоши и в никакъв случай не загуби с 20% както тръбяха озлобените към него медии, а те бяха поне 80%.

179

До 229:

преди 3 години

Написал си много глупости, специалисте по американско конституционно право :)

178

Богомил

преди 3 години

Много правилно пишат някои от коментиращите. Япония ще размаже Китай, за пореден път. Господарите на света въоражиха Япония и насъскват Китай да поробва Тайван и Корея. Китай е смъртник. Много застояло оръжие ще се продаде.

177

Анонимен

преди 3 години

Аляска най-големият по площ Щат а там почти няма парпитеци следователно печели Тръмп.Пита се защо?Защото ***и ислям н студ НЕ виреят.

176

Анонимен

преди 3 години

450 000 фалшиви бюлетини за Байдън са намерени до момента и това само за има няма 1-2 дена............Дали са фалшиви - това го решава Върховния съд на САЩ, а не съдилищата. А върховният съд са хора на демократите, така че Тръмп няма шанс каквито и доказателства да представя.

175

Тикволандия

преди 3 години

Американците ще оценят Тръмп след като изкарат поне един мандат с Байдън. Сега още е рано за обективно мнение. Струва ми се че демократите в САЩ са като нашите пишман-реформатори - добри на приказките но слаби на делата. Най-вероятно Байдън ще ускои идването на поредната икономическа криза.

174

Анонимен

преди 3 години

Пак ли обсъждате китайските васали? Добре, че Тръмп въоражи Япония и ще има кой да ги спаси от робството, но първо ще им е трудно няколко години.

173

Ариец бил.

преди 3 години

Айде спирай первитрина.

172

Анонимен

преди 3 години

Апропо,а за кого е гласувала Скарлет О Хара в Джорджия? Щом има 120 годишни гласоподаватели,предполагам и тя е използвала право на глас! До какво доживяхме-мъртъвци гласуват за полужив....

171

до 220

преди 3 години

Баща ми е Господ, създаден съм по негово подобие! Както и всеки друг Ариец!!

170

Анонимен

преди 3 години

450 000 фалшиви бюлетини за Байдън са намерени до момента и това само за има няма 1-2 дена............А ти опитай да си намериш истинския баща, че виждаш ли каквиТъпотии пишеш.

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203"Но много американофили тук го подкрепяха!"Единствените които подкрепяха Тръмп бяха путинджиите и расистите.