130

Анонимен

преди 3 години

Франция вече цяла седмица е в локдаун, а днес бележат рекорд от новозаразени.Ясно е, че затварянето не работи.

129

ПроСоТо

преди 3 години

Истината е следната:-Почти всички европейски държави въвеждат СЕГА ограниченията,за да намалят опасността ПРЕДИ И ЗА Коледа,когато ЩЕ ГИ ОТМЕНЯТ.Нашата Хунта,начело с ибрикциятаБоко остават заболелите да се увеличат СЕГА,та да имат "основание" да ги въведат преди и за Коледа!!!..И така,по най-слугинския начин,да се наведат на Ердо,който със сигурност ще бъде доволен Рождество да не се празнува у нас,или поне да се ограничи максимално.Оставка,СЪД и затвор !..За по-заслужилите-"другото" на

128

Анонимен

преди 3 години

Държавата пламна, те били контролирали. Ако не се предприеме нещо сега, ще стигнем до локдаун и ще се срине икономиката.

127

мак

преди 3 години

До Пижо. Шайката нали каза - в началото не са знаели за какво иде реч и затвориха всичко като предпазна мярка, с грижа за поданиците си. Сега са подковани със знания и опит и затова всичко е под контрол, ама уж. Бройките нямат значение, важното е да се появяват по медии и да ни убеждават, как владеят положението. Само че няма властимащи чакащи по опашки за прием или линейка, нали?

126

ъъъ

преди 3 години

Локдауна, който желае, може сам да си го направи. Категорично съм против въвеждането на безумните мерки от пролетта - капепета, изкъртени пейки, камо ли въвеждане на вечерни часове и маски на открито. Но, като че ли, вече е крайно време децата да минат на дистанционно поне за месец-два, за да се види дали това ще се отрази на ситуацията с разпространението.

125

Пижо

преди 3 години

Локдаун имаше при 50 заразени на ден и общо 200 в цялата страна! Бургаският кмет къртеше пейките в Морската градина, Фандъкова затвори Витоша! Съсипаха икономиката. Сега - по 5000 заразени на ден, общо 200 000 заразени, обаче няма пари, ЕС спря кранчето на корумпираното правителство и вече не им пука. Мафия нещастна! Съд и затвор за цялата ГЕРБерска мафия, коалиционните им карикатури и оня с каскета!

124

Бау

преди 3 години

До 148Кога пък съм казал, че съм умен ... Казах, че ти си глупи просто ... То се вижда :D

123

до Бау

преди 3 години

Господаря ти те храни добре и ти казва какво да лаеш.

122

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, бау, бау, ама ти за умен ли се смяташ, хаха, ох, от опит знам, че хора, които се изтъкват колко са интелигентни, всъщност са..., ама кво да ти обяснявам сега, важно е човек да си вярва, хаха, забавен си, сега те оставям да си пишеш коментарчетата, нали е "умствен труд",хаха

121

Бау

преди 3 години

До 145И "хоп" станах пак герберски ***. :D Няма смисъл да се занимавам с теб не си особено умен ...

120

Анонимен

преди 3 години

Томиславе ти изгледаш най разумен от *** г'ъзоблици с които се е обградил крадеца,ако имаш поне малко влияние налейте му малко акъл,че не всичко на този свят е власт и пари,да се взема в ръце и да затваря всичко докато не е колабирала цялата държава!

119

Анонимен

преди 3 години

Бау, ама аз не знаех, че да си *** на герб, се води "умствен труд", като гледам по цял ден пишеш смешни коментарчета, едва ли остава време да работиш друго, най много да лъснеш една по масата за 2 мин, освен ако не страдаш от ЕД, хаха

118

Ех томислафчо

преди 3 години

Много друса с тебе живота.

117

КРАЙ КРАЙ

преди 3 години

Плащаш с илюзии, що да ти бачкам?Слагам край, край, КРАЙ!Обявявам ти стачка.

116

Анонимен

преди 3 години

Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

115

ТОМИСЛАВЧООООО

преди 3 години

В КАБИНАТА МЯСТО ЗА ВТОРИ НЯМАМ!ИСКАМ ПРОСТОР. ТИ МЕ ВОДИШ КЪМ ЯМА!Много друса със тебе живота.САМ ШЕ СИ БЪДА ПИЛОТА,ТОМИСЛАВЧО.

114

Бау

преди 3 години

До 136Казах "умствен", дуфус. Прочете само до там до където можеш да измислиш обида. Типично за *** :D

113

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

112

Анонимен

преди 3 години

Вие сте едни психопати господин Дончев ! Всяка принуда без маските в магазините и закрити обществени места е пълна простотия,

111

Анонимен

преди 3 години

Тиквендаун ще има със сигурност!