100

Анонимен

преди 3 години

257 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови са открити няма никакво значение всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време.

99

Американско бинго

преди 3 години

Добро утро българи! Още ли не сте разбрали новината? Пристрастените към употребата на адренохром неолиберални фашисти в съюз с китайските комунисти извършиха държавен преврат в САЩ. През следващите четири години не само ще носите наморници на лицата като хванати от гората диви зверове, но и ще бъдете чипирани като стадо ***. Сполай ви и хубав ден!

98

Анонимен

преди 3 години

Споко. В събота и неделя ще са по-малко, а през празниците още по-малко, а може и да няма. Ако направят 1 милион тестове за един ден, ще лъсне цялата истина. Всичко ще излезе наяве.

97

Ученик

преди 3 години

Урааа, ще завършим учебната годинан дистанционно и няма да ходим на училище. После дистаннционно ще уча за инженер заради корона. Благодаря за почивката, вече втора година не ходим на училище.

96

Анонимен

преди 3 години

Ако броя починали са от случаите заразени преди 2 седмици, значи след още 2 седмици ще имаме по около 150 починали дневно и то ако успеем да задържим тези нива на брой заразени. Затворете училищата!

95

Ганьов капитализъм

преди 3 години

Побългарения ни капитализъм, ни донесе глад и болести.

94

Биология VIII клас

преди 3 години

Неграмотността на младото поколение е цената която общественото трябва да плати, за да може 5-6 хронично болни старци евентуално да поживеят още 2-3 годинки. Какво да се прави - дори един човешки живот няма цена.

93

Боби

преди 3 години

Свиквайте, вече така ще се живее. Ще измислят и друг вирус, който ще пуснат съвсем скоро. Китайците са майстори по създаването на вируси в лаборатории.

92

Анонимен

преди 3 години

Важното е кръчмата на Алибегов да работи!

91

иде ли?

преди 3 години

100% -но заличаване!

90

д-р Доков

преди 3 години

Хубавците и сеирджиите които 3 месеца ревяха по площадите "о-ставка" сега заразени тичат при лекарите на същото правителство да ги лекуват,справка др.Нинова в ВМА с всички екстри...като ВИП персона...само че нея я излекуваха ама други ще си измрат яко.

89

Сата НАТО

преди 3 години

Важно е да има отворени заведения и училища заплатени със животи и хронични заболявания.-------Имаш личен избор да се затвориш вкъщи и за залепиш вратите и прозорците с монтажна пяна. После удряш 100 гр белина за вътрешна дезинфекция и си ти!

88

тт

преди 3 години

В реалност броят е поне по 3

87

Истукан

преди 3 години

На всеки 100 години се появява смъртоносен грип. За справка: 1918 1919 година Испански грип, който убива 50 000 000 души по света. За едни е опасен, за други е смях да спукване. Не се подигравам с жертвите, но който не боледува, проблеми няма. Просто има такива хора дето не боледуват от грипове и настинки. Един от тях съм аз. Не се хваля, за да не ме последва нещо, но до момента нямам такива проблеми.

86

Анонимен

преди 3 години

НАМАЛЯВАНЕ НА НОВИТЕ СЛУЧАЙ НЯМА!!!СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ВИНАГИ СА ПО МАЛКО ЩОТО РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА МЕСТАТА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ Е ПО-МАЛКО ТОГАВА!!!-------Да, но това е петъчното изследване и има 6-7% по-малко заразени. А като цяло от 2 седмици насам бройките на ден са приблизително едни и същи.

85

НОРМАЛЕН

преди 3 години

Имам чувството, че навсякъде коментатите са само от платени и ***! Стига политически пропаганди! Цифрите на починали хора не са само една "***" статистика, а зад тях стоят истински хора с деца и мъже, жени. За всички невярващи за съжаление скоро ще чуете поне за далечен познат или приятел за да ви се стори по реално. Не се страхувайте, но уважавайте! Пазете се! Бъдете малко по-интелигентни и отговорни в живота!

84

Анонимен

преди 3 години

Ела днес на гробищата.

83

Анонимен

преди 3 години

Комшиите ми измряха за два дни. Цели семействаСлучайност А?------Е, кажи кои са тия комшии, заведи ни да направим един репортаж?

82

Главен трол

преди 3 години

Днес извън редни не плащамКазах

81

Анонимен

преди 3 години

Генерал Борисов ще ни направи Швеция на Балканите! Богати и Горди! Не се ли радвате поне малко?Не изпитвате ли поне малко благодарност за неспирния Му труд да ви развие като еверопейци?!?