43

Анонимен

преди 3 години

Произхода няма значение, щом е мюсюлманин. Искам статистика по религиозни атентати, извършени от мюсюлмани, будисти и християни за последните 100 г....няма значение къде е раждан, пасал е корана от малък и неверниците са му мерак.

42

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, браво на полицията, добре си е свършила работата, знаели са го 'убавеца и са го държали под око ...Разбрах родната полЮция от кого взема пример !!!Терористите убиват нормални данъкоплатци !!!Но когато са застрашени властимащите, о , тогава полЮцията действа светкавично !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Hajde sega wsi`kite, barabar s rodat na sapun!

40

Анонимен

преди 3 години

500 години западноевропейците гледаха как исляма вилнееше на Балканския полуостров и избиваше и претопяваше православните християни.Не ги интересуваше.Търгуваха с османци и араби, колонизираха Американския континент и избиваха индианците.Дойде време е да изпитат исляма на собствен гръб.

39

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам едно, след като си регистрина в списък на службите, като потенциален терорист, не е ли по-безболезнено за обществото, такива субекти да бъдат елиминирани, преди да се случват такива атентати, защото излиза, че за живота на тоя, дадоха живота си седем други невинни хора?! Толкова народ се премахва ей така, такива изро*и ги оставят живи!

38

fffffffff

преди 3 години

Тия албанци кви са?Защото май има различни албанци или не са албанци сичките. Или са някакви тур..ци , поробили някакви нег..ри?

37

Сата НАТО

преди 3 години

Държава, която се ръководи от 34-годишно бездетно и без всякакъв житейски опит пикливо фашистче, не може да има по-различна съдба от ръководената от побъркан геронтофил Франция. Въобще всичко, което е от Народната партия вече се доказа, че е пълен шит. Да назначиш ти 27-годишно лай но да управлява Австрия - това е много лоша диагноза.

36

Анонимен

преди 3 години

Чистокръвен австриец, щом е роден там!!!Нашите що са българи, като всеки знае, че са с индийски и пакистански корени. За вас са българи, нали?

35

Анонимен

преди 3 години

Религията на мира отново в действие.

34

Анонимен

преди 3 години

До ОктавийБорбени србе! Майтап, бе Уили!

33

Аз

преди 3 години

Някой да каже, къде да носим плюшените мечета и да скандираме : "Не ме е страх !"Другият начин е да се съберат подобните индивиди на едни места дето на портала пише :"Трудът ще ви направи свободни!"

32

Анонимен

преди 3 години

Вето за Античко-Ислямска Македония!

31

Анонимен

преди 3 години

Направо си е европеец.

30

До реалист

преди 3 години

Не те знам какъв реалист си но от 100 километра миришеш на простотия!Няма да ви управлява Тиква ли?С такъв *** народ още 100 години ще ви управляват тикви!Не народ а *** както са казали преди още 100 години

29

Анонимен

преди 3 години

И какво стана сега?! Оказа се,че дори не е от мюсюлманско семейство,че даже е от Македония...

28

Реалист

преди 3 години

Интелигентните хора ще ме разберат, тези които следят процесите и разбират от каква посока идва атаката над Европа. Единственият изход от тази ситуация е тотална блокада на Русия - икономическа, политическа, идеологическа. Необходима е нова желязна завеса, но този път много по-плътна и безкомпромисна. Русия доказа на целия цивилизован свят, че не заслужава да е член на модерния, цивилизован свят. След поредния колапс на Русия, западните политици трябва да се замислят дали да подадат ръка отново.

27

До 13

преди 3 години

Момче, определено имаш проблеми с обективната визия. Силните чувства са позитивни, само до момента когато те обсебят

26

Коментар

преди 3 години

Лошо.,.ама ще става още по лошо с вече пренаселената от постоянно умножаващи се *** Европа!

25

Веско

преди 3 години

Продължавам да се чудя, защо разтуриха Ислямска държава. Завощваха си територия, ограждате с технологично наблюдение и да си живеят както им харесва. Такива, щом има желание, оставя си паспорта и еднопосочен билет.

24

Чудно

преди 3 години

защо ислямски терорист и албански произход са поставени в кавички ?