190

чик-чирик

преди 3 години

Въпрос за вота: Докъде може да стигне ръстът на Слави Трифонов?---------------Отговора на въпроса Ви от Арменското радио е:Зависи от броя и качеството на Предизборните Концерти на Ку-ку Бенд и балет Магаданс из страната!!!!!-))))))

189

Анонимен

преди 3 години

Човек като се замисли в чалгата се възпяват десни политики и див капитализъм. Трябва да си много ***, за да се надяваш на "лява" политика от чалгар.

188

анонимен

преди 3 години

Какъв авторитет е президентът?! Този се срина тотално, даже и Деса му би шута! А, Слави е поредният "месия", който ще излъже можеби само младите! Ние от години не гледаме просташкото му "шоу"!

187

Докъде...

преди 3 години

...можело да стигне ръстът на Слави? При 80+ % чалагари в родината ни - възможностите са безгранични...Е, когато чалгата замени мутрите на власт, е тогава какво "шоо" ще ни зашоши.....думи нямам ;)

186

Петко

преди 3 години

И този е ,,политолог", колкото аз съм съм арабин.

185

Тонката

преди 3 години

Аз пък минавам тук за малко да се поподигравам на бившите протестърчета сега вече безработни лентяи:):):)Кво стана бе,нали щяхте да висите на площада до Оставката?:):):)Горихте миналата седмица маски,сега протеста спрял заради Ковида:):):):)Жалки мишленцаааааааа:):):)

184

ОХ БЕ

преди 3 години

Стига с тоя *** маркуч сте ни занимавали. Хич не ме еня за него ??? Пълно падение е, че изобщо му се обръща внимание !

183

Анонимен

преди 3 години

Стане ли слваи пример ши настанат тежки времена.по улиците ше има убийства кражби грабециШе се върнат мутренските времена!Когато майките със страх пращаха синовете си в гимназията,защото знаеха че идват мутряги и ги взимат за групировките сиЩе се гърмят с джипки по улицатаЩе има пак хора с по 15 души охрана и автомати около врата!

182

До Мразя ГЕРБ

преди 3 години

Като те слушам - явно заблудения си ти !Писна ми от наглеци с акъл колкото на синигер окото да се правят на "умни и интересни" в мрежата !

181

Вярно ли е?

преди 3 години

Сайта е Гербаджийски?

180

Жалко, но факт

преди 3 години

имайки предвид , че глупосттта е безкрайна и ходи по хората е невъзможно да се даде отговор

179

Мразя ГЕРБ

преди 3 години

Колко жалки хора има все още, които подържат тъпата крадлива Тиква. Или сте същите крадци или *** заблудени от нагъл, *** и крадлив лъжец. Слави е 100 пъти по умен от Тиквата, независимо дали ви харесва или не. Самата Тиква каза ,, Слави е умен човек" Можеби му завиждат хората, затова говорят лошо за умният и подкрепят глупавият. А можеби усещат глупавият по близо до тях.

178

fffffffff

преди 3 години

ТОВА Е ВАЖНО!!Доброто сигурно превъзхожда поне три пъти злото, цялото срещу цялото с всичките му там галактики и светове, защото те си пречели доста и нищожни и доле и при пряк сблъсък губели! Пред..али планетата ни, ВИКАЙТЕ ДОБРИ ИЗВЪНЗЕМНИ НА ПОМОЩ НА ТАЯ ПЛАНЕТА, стига с тоя БОГ само него да молите! Той не може всичко и сигурно на много далечен свят отишъл и нищо не чува!

177

Анонимен

преди 3 години

Всъщност въпроса е, докъде може да стигне дългия ам-гъл за пари?! А всички знаем колко е алчен!

176

Лъжат умишлено

преди 3 години

Като оставим, че социолозите уидурдистват данните и това е известно, има нещо, което те не публикуват -- а без него все едно нищо не са направили.Какъв е броят на неотговорилите. Ако от четири запитани -- трима отговорят уклончиво "абе я си ....", то каква валидност има това което е отговорил четвъртия.Трябва да се има предвид, че разумните хора попадат в тези трима, които отговарят "абе я си..."Четвъртия е или щастлива червена бабичка или неудачник които се щастливи че участват в нещо.

175

fffffffff

преди 3 години

От църквата извършват страшни предат.елства в момента, и за другите светове раздават информация, тиквата подменила повечето църква, тя и преди не е била много хубава, но сега е отвратителна!

174

Анонимен

преди 3 години

Като извадим управлеченската и3мeт о последното дъно дето заседнаха или от Бездната тогава ще дойдат да си мерят простите пекински патици със Слави. А както всички знаем на прости пекински патици се набива виетнамско чудо във всички отвори.

173

fffffffff

преди 3 години

Злите много трудно могат да се скупчат за срещу сам човек, но доброто си е разпростряно и срещу доброто по-могат цялото да го дърпат надоле, не е чак толкова нищожно злото, има си и мрачни години или месеци и дни! И пак малко си пречат един на друг, то и затова дори сега, лято срещу зима, денят превъзхожда около двойно нощто въпреки скупчването на мрачна вълна и нищетата, то ще се съмне, ще се види!Има малко и предателства и др.светове,църквата много мръсн.а.

172

Анонимен

преди 3 години

Пзртията на Слави е в ролята на *** на тези избори. Много е интересно до къде ще стигне!

171

Спомням си

преди 3 години

Първан други ги приказваше в средата на юли.Беше сигурен, че септемри-октомври ще има предсрочни избори.И когато опонентите му в телевизионните студия изказваха съмнения относно предсказанията му, се подхилваше ехидно и се държеше все едно е хванал Нострадамус за шлифера.Писна ми от измислени политолози от продажни социологически агенцийки да казват това което им е угодно (и на тези които им плащат) и да се обръщат като влашка престилка в рамките на няколко седмици.Е как да му вярвам сега ?