223

Гатанката е:

преди 3 години

С ниска относителна трудност и сто часа повече от другите напълно незаконно, противоконституционно, дискриминативно и отвратително последствено към 52 процента. На английски viper, на български пепелянка - от корена на думата пепел нещо, нещо на което пепел да сложиш - вярвало се е навремето, че пепелта намалява силата на отровата и може и да оцелееш. Faith no more - Ashes to ashes. Asher - пепеливо малко, но много умно змийченце - дайте му нещо за хапване... явно е изял мишките нациста!

222

Тонката

преди 3 години

Абе Просо така и така си тук да те попитам нещо:):):):)Ти най-много плю по Мутафчийски нали?Са Корнела кво прави във ВМА при него да се лекува?:):):)

221

Тонката

преди 3 години

Протестът умреПросото полуде:):):):)

220

ПроСоТо

преди 3 години

До Тонкатародена си с клевета в устата!Имам САМО ЕДИН ник-"ПроСоТо",който и ти,м/у другото,често използваш за да се "издокараш"..

219

Тонката

преди 3 години

Просо тебе докараха ли те от Шумен до София да меташ яйца по НС?:):):)

218

Анонимен

преди 3 години

До 233 ТонкатаНикът нещо е доста антипатичноДжендарски та започваш да ставаш противен а това маже да доведе до необратими изменения на здравесловното ти състояние

217

Анонимен

преди 3 години

Ковида повтаря

216

Тонката

преди 3 години

Протеста умре и сега Просото дъни като картечница от 100 партизански ника уж да компенсира:):):):)

215

ПроСоТо

преди 3 години

До Тонкатати кажи,Тонке!..Зер го опипваш 24/7..

214

ПроСоТо

преди 3 години

До българинмоите уважения,доста сносни коментари правиш,но в случая сравнението ти не е точно!Пиночет беше диктатор,човек със "желязна ръка"..Нито го "хваля",нито го обиждам.Каквото направи Пиночет,направи го..Добро или лошо ,е друг въпрос.Наша Тиква ,обаче,нема нищо общо с него!!!!БанкянскияМАЛОУМНИК си е роден с манталитета на СЛУГА!!!А да си УПРАВНИК на една държава НЕ Е КАТО ДА СЛУГУВАШ И КОЗИРУВАШ на началниците си,на които НЕ ИМ ДРЕМЕ за България!..прощавай за забележката!

213

Въпроса за персонала

преди 3 години

В Европа само Германия има повече лекари на глава от населението 1 на 202 докато у нас са 1 на 220 души.Въпреки че годишно към300 лекари заминават за чужбина у нас броя на лекарите е постоянен около 30 хиляди.България има едни от най-добрите Медицински университети и преди 1989 и сега у нас се обучават ХИЛЯДИ чужденци от ЦЯЛ СВЯТ.Проблема е че работещите в Частни болници се научиха да точат Касата и станаха МИЛИОНЕРИ и сега не искат да лекуват КОВИД.Преди бяха ОФИЦЕРИ ОТ ЗАПАСА и ги МОБИЛИЗИРАХА

212

Гатанка:

преди 3 години

Мъничко отровничко "цар" от пътя спира!

211

Анонимен

преди 3 години

The best!!!

210

а сега де

преди 3 години

Премиерът увери, че правителството ще изведе държавата от кризата и ще я вкара в още по-голяма криза.

209

Чебурашка

преди 3 години

До българин..... Този е българският ПИНОЧЕТ!.... Щом Баце е Пиномет ти трябва да си Луис КУрвалан, бабикянче?

208

Анонимен

преди 3 години

Комунистите ги помним как крадяха!Метежниците не?!

207

Умник

преди 3 години

То сега и да иска да хвърли оставка, на кого. Нинова бере душа, Славчо се покрил в *** г.. з. Христо-маджото се е карантиран в Буджака, а Радев в Естония. Само Мая ни остана. С тежките увреждания

206

Тонката

преди 3 години

Искам на Бойко клечката! Мммммм

205

Виц на деня:

преди 3 години

Една двурога пепелянка си лазела спокойно из Царска Бистрица и гледа друга двурога пепелянка и си рекла ще делим територия а? Ще те клъвна и ще те ухапя да си знаеш мястото. Захап! Проблема бил, че пепелянката била късогледа и какво да види захапала Симеон 2 Сакскобурготски! Тръгнала си пепелянката и си рекла: Еми той е от наште к'во толкова може му стане от малко отрова!

204

Анонимен

преди 3 години

БРАВО БОЙКО, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ПАК ЩЕ ИЗТЕГЛЯТ КОМУНИСТИТЕ КЪСАТА КЛЕЧКА!!!!!!!!!!!!