206

Анонимен

преди 3 години

Протестчетата си бяха мъртвородени от самото начало по една причина:Няма читава алтернатива на сегашните. Не, че харесвам тези.Така и не казаха какво по- добро предлагат, нито кой ще сложат, отделно налазиха ги комунистите, коити народът мрази повече и от гербаджиите.Няма кой да дойде.Бабикяната ли?Или СлаФчо Учиндолский?

205

Анонимен

преди 3 години

Важното е,че главатаря на шайката беше хванат със свалени *** и цял свят му видя голия з..к.

204

Анонимен

преди 3 години

Тези долни предатели на командно управление и copoc хранилка и малките деца ги разбраха, че играят на страната на статуквото - с месеци разпиляваха енергията на протеста и систематично отвращаваха всеки нормален човек. Изпълниха си целта и зазимяват катуна.

203

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ами да бегат ,бе Бабуинкян....!Ама синчетата на БКП/БСП , не бегат у Русия ...а все на Запад и САЩ..ха,ха,хаааааа.ТОЧНО , КАТО СИНЧЕТО НА *** ОТ с. КРУШОВИЦА!

202

Анонимен

преди 3 години

Гешев, ти си на ход! Да се издирят веднага членовете на шпицкомандите с колелетата и раничките на гърбовете!

201

ейи,лошави хора

преди 3 години

Ти искаш да му станеш партиен секретар за негово добро,пък той не иска!?

200

Анонимен

преди 3 години

"Повече от 2 милиона българи избягаха, ние ще донесем обувките им и ще ги хвърлим пред входа на Министерски съвет", каза Бабикян."На Нинова на синчето ще ги хвърлите ли, или няма, защото са по 200 долара чифта?

199

корни чушкопека

преди 3 години

На червените не им върви с демокрацията и туй-то!За кой ли път пак се издъниха!?

198

Бунгар

преди 3 години

За организаторите ще е лесно. Да вземат обувките на децата си и да ги донесат пред Министерски съвет.Може и малко от БСП да им дадът от децата на тези който учат и живеят по света.Статистиката показва,че повечето в чужбина са деца на тези който протестират и заможни родители. Ами да си върнат децата...какво чакат

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Еднокнижник си ти, а както изглежда и безработен. Пий си бирата и не се притеснявай за политиката. Нормалните българи не се интересуват от мнения като твоето.

196

Лумпеняга

преди 3 години

И ся ко?? Няма да има вече парички за дозичка? Ужас!

195

Анонимен

преди 3 години

Герберасти, догодина ще ви лустрираме, а след това ще ви вземат на работа само в урановите мини! За еднокнижници по-подходящо няма.

194

не закачай човечеца

преди 3 години

До Анонимен 205Сега си мери поредния каскет,който трябва да е хем проамерикански,хем европейски,и ако може мааалко да не къса съвсем с Русия!И ако може и народа да му се кефи!И на него не му е лесно!

193

БАБУИНКЯН В ЗАТВОРА

преди 3 години

ЗА НАРУШЕНИЕ НА РАЗПОРЕЖДАНИЯТА ЗА КАРАНТИНАТА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЗАРАЗАТА ОТ К-19!!!!!!!!!!!!!АКО ИМА ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА--ТАМ МУ Е МЯСТОТО!

192

така е

преди 3 години

До ДДДМного сме!А пролетта Бойко като спечели пак изборите ще станем още повече!

191

ЦСКА

преди 3 години

Всъщност т.н. протест приключи преди повече от 100 дни, но благодарение на услужливите журналисти всяка вечер събирането на 20 души на раздумка и биричка пред президенството беше представяно като протест. А протест нямашев, имаше опит за възкресяване на политическите кариери на няколко погребани политически трупа, подплатени с финансовия ресурс на черепа и мустака. Провалиха се напълно, но типично по комунистически обявиха пълна победа и грижа за "народа", който се скъса да ги псува. Смях.

190

Черепа

преди 3 години

Връщайте парите, малоуми, че взех да се нервя нещо!

189

Анонимен

преди 3 години

Бабикяните приватизираха протеста на Народа и сега обявиха неговото погребение !

188

До 202

преди 3 години

Хубаво е, когато се помни. Нахлуването на мутри и последвалия погром в сградата на президентството стана повод за протестите, продължили почти 4 месеца.

187

Анонимен

преди 3 години

Геш, ти си на ход!Арест, обвинение, съд и затвор за метежниците- бабикяни, кеворкяни, хаджиджендери, галеви и цялата ***, която се опита да руши демокрацията!