105

То се е видяло

преди 3 години

Ердо упорито напъва към Трета Световна Война. От къде е тая жажда за кръв? Има ли основания или е чисто луд. Ха-хо-хи-хи-хааааа, кажи бе. Нали много ги разбираш нещата?

104

помашки мелез

преди 3 години

НаштеПримати в Европа преминаха границата.

103

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Май трябва да се прегледаш...

102

PASS SWORD

преди 3 години

КОГАТО БИВА НАПАДНАТ ГРЪК , ИЛИ НЕЩО АБСОЛЮТНО КАКВОТО И ДА Е СВЪРЗАНО С ПАН-ГРЪЦКАТА СЛАВА , НАСЛЕДСТВО И СОБСТВЕНОСТ .ЩЕ ИМА ОГРОМЕН И НЕСЪРАЗМЕРЕН ОТГОВОР---СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ НА ГРЪЦКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И НАСЛЕДСТВО .НАПАДАШ 1 ------- ЩЕ ПОСТРАДАТ 1000 ВРАГА .ЗНАЕМ КОЙ И КОИ -- СА ВРАГА НА ГЪРЦИЯ .

101

Анонимен

преди 3 години

Кукловодите няма да се спрът докато не запалят война

100

До чичо кови

преди 3 години

.А ти в кой век живееш?Излез от бункера. Берлинската стена падна. Службите ги пенсионираха. Демокрация е на всякъде.

99

София ми е Венеция

преди 3 години

От началото на епидемията в София има засилено присъствие на маскирани граждани. Да не вземе да стане някой сакатлък?

98

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

Четох онзи ден следното - французите били расисти.. Е по- добре ли е да бъдат ислямофили, чакащи всеки момент да ги заколят, наръгат, застрелят, взривят.. Религията е сбъркана, фанатизирани *** *** с ниска култура и ценности пъплят вече из Европа.. Като си харесвате религията, стойте си там, откъдето идвате и където религията оформя вашия свят, а не идвайте тук в Европа и опитвайки се да наложите това, от което бягате..

97

Чичо Кови

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПич, не те знам какъв си и какви ги бращолевиш, но съм почти сигурен, че службите вече те търсят.Остави вратата леко отворена, ще спестиш смяна на разбити каси. Едни 200-300 лв не е много, ама си е пари за 2-3 дена.

96

Хаха

преди 3 години

Да не започва нов сезон от сериала Религиозни Войни - Европа vs АрабиХаха. Отдавна не го бяхме гледали тва. Отивам за пуканки.

95

Макарон

преди 3 години

По добре африканци отколкото българи и украинци . ха ха ха Светлото евроге.йско бъдеще идва :)

94

МРия до 134

преди 3 години

Зная, че живеете в 1445 година според кУрана, затова звучите по-скоро забавно- исляма въведе машината на времето. Благодаря Ви и се пригответе :)

93

Мария до 134

преди 3 години

Аз живея в 21 век. Според който век изказването Ви е малоумно.

92

Анонимен

преди 3 години

Споря с едноклетъчни.

91

До 128 Тунджай

преди 3 години

Я дай един пример в последните 10 години, някой християнин да е нападнал мюсюлманин, крещейки " Христос е велик" . Жалко обременени от религия първеню.

90

Сатира

преди 3 години

До 127Краичън не е в Европа, и това може би беше единственото подобно нападение от Християнин за последните 20 год. Иначе Ислямистите веднага отговориха като отидоха в църква и убиха двойно повече хора. Диваци и варвари живеещинв средновековието са Мюсюлманските фанатици и това е, Макро правилно им го каза. Ислямът е религия във криза!! Вместо имамите и властите в Близкия изток да вземат мерки, те се правят на обидени. Дивацииии

89

Анонимен

преди 3 години

Благодаря ти, че показваш истинското лице на исляма.По този начин не правиш нищо друго освен да акумулираш у друговерците отрицателна енергия. Ако утре те нападнат нямаш право да търсиш съчувствие!

88

Не забравяме

преди 3 години

И не се радваме на хорската трагедия

87

Исляма трябва да се

преди 3 години

Забрани, като в Япония...( със закон !)..

86

Мария до Тунджай

преди 3 години

Благодаря ти, че показваш истинското лице на исляма.