165

Махмуд Абдул Рауф

преди 3 години

Алаху Акбар ще хвърчат *** глави. Скоро ще залеем Европа. Децата ви ще бъдат наши прислужници. Жените ви ще бъдат наши плодородни робини. А вие? Вие ще сте в отвъдното АЛЛЛЛАХ АКБАААААААААААААР

164

Леле

преди 3 години

В един от южните градове на Франция се организират групи от турци, които обикалят улиците за да убиват арменци, поруган е паметника на Арменският геноцид. В друг град един пак крещял позната фраза, типична за "най-мирната религия"- намушкал полицай. В Монпелие е предотвратен терористичен акт. В един ден! То вече само слепите не разбират, че вече сме във война!...

163

Анонимен

преди 3 години

То е ясно какво е крещял. Със сигурност няма да е сурия намаскар.

162

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

крещял Аллах акбар!".ГИЛОТИНАТА ДА ИГРАЕ

161

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

До TraperaКВО ДА ОПИТАМ БЕ ; НАПРАВО ДА ГИ ПОЧВАМЕ И ДОКАТО НЕ СЕ ОПРАВЯТ ДА НЯМА СПИРАНЕМОХАМЕДАНИ НЯМА ДА ТЪРПЯ И ТОЧКАДА БЕГАТ В САХАРА ИЛИ НА МАРС - ТАМ СА ГОСТОПРИЕМНИ...

160

Анонимен

преди 3 години

До Не съм расистТе това и ще направят: сега следват масови експулсирания, а джамиите скоро ще се сдобият с видеонаблюдение (но не за да ги пазят, а за да следят кой "набожен" е редовно там.

159

Не съм расист

преди 3 години

Да вземат и да ги върнат по "родните места"! Това е решението. Докато позволяваме да ни завладяват ще е така.

158

Анонимен

преди 3 години

Кметът на Ница се закани,че ще е твърд и безкомпромисен.Всеки ден ще следя какво ще направи,или ще е чудо за три дни,както всички атентати досега.

157

муспи

преди 3 години

Сеща ли ке някой че евреите докарват ди$аците в Европа, с цел ликвидацията на бялата раса? Никой не си дава вид че се сеща - значи абонамента е доброволен.

156

Анонимен

преди 3 години

решението е много банално и просто и вече е изпитано. Тези камикадзета се загробват заедно с трупове на прасета и по този начин според тяхната вяра им се отказва достъп до рая и отиват в ада. Това рязко ще намали случаите, ако знаят че след това ще бъдат загробени заедно с прасета и завинаги ще горят в АДА

155

Анонимен

преди 3 години

Ами да си ги толерират и приобщават тия гащници към западната култура. Някой ден може и да стане. Явно не разбраха че от това племе човек не става. Ама продължавайте, Je vous souhaite Bonne chance.

154

И ся ко?

преди 3 години

През ВСВ Руснаците ги освободиха от окупацията на Германците.Сега освен Каракачанов да прати БГ Армията да ги освободи от окупацията на Мюсулманите щот и Руснаците се пожендъриха!

153

Krom

преди 3 години

До Психолог 1 ви курс - не бих казал. Нигерия не е пример. Там корените на африканската субкултура са далеч по дълбоки и от християнството и от мюсюлманството. В Африка нещата са различни. Не забравяй, че нигерийците са наследници на зулусите известни с непримиримостта и жестокостта си. Примера ти не е удачен. Но си прав в друго. Колкото по бедно и необразовано население, толкова по лесно прихваща авторитарна религия като исляма - лесно се контролира духовната нищета.

152

Анонимен

преди 3 години

Ако хората не бяха заблудени от либералните медии, щяха да разберат, че това не е атентат а ритуално жертвопиношение в храм с което се дава началото на войната.Има разлика, защтото сега обсъждате атентата, но ако знаехте, че е жертвоприношение, щяхте да се запасявате с храна и провизии от първа необходимост - газ, запалки, кибрит, свещи, прибори за еднократна употреба, консерви, превързоочни материали, лекарства, обезболяващи и тнт.

151

До ами то е лесно

преди 3 години

Украинци и руснаци вместо мюсюлмани?! Не благодаря.

150

Анонимен

преди 3 години

Единствено Мишел от съпротивата може да овладее положението във Франция.

149

Психолог 1 ви курс

преди 3 години

Тук проблема не е религията ,а културната среда от където идват радикалите.Израстнали са в общество където за псувня се убива,за изневяра също,за пиене и кражба хвърчат глави и ръце.Примерно Нигерия където са 50/50 религиите ислям и християнство населението са еднакви садисти .Религията е само за оправдание .Ниско образовани хора със садистична призма на мирогледа със самоубийствени наклонности се правят на религиозни и скачат във филма...

148

Смях

преди 3 години

През ВСВ Германците ги окупираха за седмица.Сега Мюсулманите ги окупираха пак!

147

Krom

преди 3 години

До Продължение на 148 - и на теб не ти е лесно! Я ме светни, защо Русия да набавя на ЕС квалифицирана работна ръка? В Източна Европа също има доста работна ръка, която ЕС не взема. Защо да вземе руската? Защото Русия ти е по на сърце от Родината ти? Знаеш ли как се наричат такива като теб? П.родажници! Отделно, нали в Русия е Рай? Чии да го дири тая "работна" ръка в ЕС? Кой бяга от "хубавото"?

146

я пак

преди 3 години

Може пък да не е мюсулманин а да американец който е искал да си направи декорация за хелуин, не бива да се спекулира преди да излязат всички факти.