109

Без пощада

преди 3 години

процента на неспазвалите мерките сред болните е значително по-голям от този на спазвалите. Основната мярка е дистацията. Така, че всички да си ходят на домашно. Пък ако някой невинен си замине- господ ще познае своите.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Не успяха да намерят баланса, златната среда. Люшкат се от една крайност в друга, което кара хората да не им вярват. Не може един ден да ти втълпяват едно, а на другият ден - друго.

107

Анонимен

преди 3 години

до 115Не зависи от нас лиии?Излъсках дулото на пушката аз!Ше видим дали не зависи от нас?!!

106

Анонимен

преди 3 години

До Аз личноТя тая работа не е баш тъй, може би за СПИН, или Хепатит - да, но не и за Ковид, защото ти може да се пазиш, ама някой без маска като ти се изсекне, изкашля, или пръдне отгоре ти и ще се заразиш.

105

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Продължаваме Напред!

104

Анонимен

преди 3 години

Не бе това е пародия.Никакви мерки вече няма да сработят.Шведите си живеят нормално няма такива да ги плашат с черни униформи генерали и други.Никой не им набива мерки,затягане,диктатурни форми като в Северна Корея.

103

Анонимен

преди 3 години

Че има вирус-има.Но че има големи манипулации-никой не може да отрече.Не е без причина.Те си знаят.

102

Аз лично

преди 3 години

ако съм лекар няма да приема за лечение нито един пециент с ковид. Щом се е заразил - значи не е спазвал. Щом не е спазвал защо аз трябва да се заразявам и умирам заради него или да заразявам и умират моите майка или баща заради него... Да се спасява както Мънгаров му е казал с аспирин на домашно лечение и това е. Ако неговите хора из къщи се заразят и измрат - той ще им е виновен.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Подобни хад мерки в БГ ще имат ефекта на Италия в момента. Пролетта ги терориха,и сега масово из странат азапочнаха бунтове,до пролетта ще вдигнат революция. Хората като се изнервят,и останат без пари ще пометат всичко. Трябва баланс.

100

сина

преди 3 години

Не си правете тестове, защото ако са положителни сте обречени да си стоите вкъщи и никой лекар няма да иска да ви прегледа. Така ще се влошите без адекватно наблюдение и лечение и ще стигнете до болница. Положителния тест е присъдата ви. Ако не се изследвате, може да ви преглежда личен и друг лекар, може да си правите снимка, да се лекувате, иначе с положителен тест ставате затворни вкъщи до влошаването ви - това искат Статистика и нарастване на случаите от НОЩ !!!

99

Анонимен

преди 3 години

до 100Ти може да си стоял 20 дена аз стоях 6 месеца!Отказвам да стоя повече!!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Каквито и меки да се взимат вируса не изчезва,просто се правиха по-малко тестове лятото заради туризма. Карантината не работи защото по вашите думи вируса не се влияе от никакви мерки,климатични и географски особености, пробвахме пролетта. Къде се бави сезонния грип,който октомври обикновено шестваше преди? Да не би сезонен грип да има?

97

Кофражист

преди 3 години

Ами те и кофражистите не могат нищо да направят срещу вируса, защо не се оставят хората на кофражистите да ги спасят от ковид 19

96

Анонимен

преди 3 години

Забелязахте ли как някои магазини вече пуснаха коледата, познайте защо и какво точно ще е положението на 25.12.

95

Анонимен

преди 3 години

Медицината за 1 година нищо не можа да направи, пълен провал. Но нека и дадем още шанс още няколко месеца да спрем всичком и ако медицината пак се провали ще и даваме пак шансове за по няколко месеца ще въвеждаме карантини докато медицината ни спаси.====Това е, друг шанс нямаме. Без медицината в случая сме безсилни.---Да, мединицанат не може нищо да направи, но да се оставим в ръцете и.

94

Анонимен

преди 3 години

До wПоне аз не виждам паника, разхождат си се хората без притеснения, както млади, така и възрасни :)Но ако наистина има голяма опасност, трябват мерки, вижда се че маските имат плацебо ефект, може да предпазват от кихане и разни микроби но за вирус не вярвам :) Затова затворете училища, молове, дискотеки, барове и т.н и тогава говорете колко е безотговорен българина, както и той е виновен за всичко :)

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Кой ги спазва мерките?!Ония, от протеста, дето си палиха маските на жълтите павета?Или оня снощния вандал, който в автобуса наплюл жена и и ударил шамар след забележка да си сложи маската?На тях ли ще прилагаме шведския модел?!Плюем по управниците ни, че ни психясват и плашат, но май при българчето само тези методи работят.

92

Анонимен

преди 3 години

Всички сме равни, но някои са по-равни и за тях не важи карантината. Това е все едно да пушиш пред детето си докато му обясняваш колко са вредни цигарите, смешници начело с главния *** на държавата.

91

сина

преди 3 години

Кунчев, взе да ми ставаш антипатичен с ненормалните си мерки.1. Знаеш ли защо болниците се пълнят - защото ако човек е със симптоми и положителен ПиСиАр тест не може да излезе от вкъщи, не може да го прегледа, преслуша доктор, не може да си направи рентген - тоест принуден е да се влоши значително сам вкъщи и после като няма на къде да постъпи в болница. Това е вашата организация.2. Призовавам всички със симптоми да ни си правят ПиСиАр, за да могат да се лекуват, иначе са обречени сами вкъщи

90

Анонимен

преди 3 години

А защо вируса не се появи пакс втора вълна когати имаше протести и масово събиране на хора ами сега? От тези мерки няма никаква полза.