74

Ами сега?

преди 3 години

Тескере войвода ся кво ще прави самолетите? И бизнеса с паспорти секна и торбички на Билла няма вече..Криза...

73

Vdjdj

преди 3 години

Алоуу, управляващите децата са преносители, а вие нямате план за тях. Измихте си ръцете с директорите

72

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 73 Китай не се решили проблема , а го създадоха.Бъди точен.

71

Шкембе войводата...

преди 3 години

не спира да ръси глупости ! Легла и войнишки шкафчета НЕ СА полева болница, а приют за бездомни. Предполагам, че за санитари се предвиждат оффИцери пт ген. щаба начело с банканския генерал, а за *** - дебелият ни министъррр....

70

Анонимен

преди 3 години

Като няма лекари и сестри, какви полеви болници, бе човече, кой ще ги обслужва тези хиляди строени кревата, кажи си направо морги!

69

Дядо Соци

преди 3 години

Полеви болници ще създадат , но лекари как ще създадат.. ? По скоро ще бъдат палиативни грижи.

68

Възмутен

преди 3 години

Г-да, г-да, кревати много, но медицински персонал няма, който да ги обслужва...!Няма ги сестрите, няма ги лекарите! От коя казарма от миналия век изкарахте тези легла и *** дюшеци! Скоро имаше снимка на чешка полева болница с техните легла, същите като в модерна болница...!!!? Нашите като в Чад....!

67

Пижо

преди 3 години

Единственото, за което имате възможност, е да крадете пари - още, и още, и още.Какви военно-полеви болници, бе, кре*ен?! Няма лекари, медицински сестри и санитари за обикновените болници, той ми говори за военно-полеви! Кой ще ги обслужва тези военно.полеви болници?! Ветеринари ли?!Оставка, съд и затвор за крадливата ГЕРБерска мафия, оня с каскета и коалиционните карикатури!

66

Анонимен

преди 3 години

До Управляващите ....,има едо единствено решение ,като не знаете какво да правите вижте там,където знаят и са решили проблема......Китай ! Мушмуроци погубихте България .....

65

Анонимен

преди 3 години

Снимката говори достатъчно.

64

Анонимен

преди 3 години

Представете си какво е в една такава зала да събереш 500 човека болни с различен брой придружаващи заболявания!Студ на кутийки ще е . Няма как да се отоплява. Климатици дори и има начин да се монтират - не е удачно. При климатиците вирусите ще циркулират като спирала.Тези полеви болници са за отбиване на номера. Те в клиниките в Ковид отделенията нямат доктори - от къде ще изровят за тази зала?ВСИЧКО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ. Кой ще почиства по 4 пъти на ден? Как ще ги мият тези хора?Ще ги довършат.

63

Анонимен

преди 3 години

Готвите се Баце да се хоспитализира и да опразните някоя болница ли? Пролетта беше СофияМед, празна и работеща само за един вип пациент. Лошото е,че сега пациентите са повечко и ще трябва да ги пренасочат на някъде,например към зала Арменец

62

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, тоя филм сме го гледали.

61

arsenalfc

преди 3 години

По-добре у дома да се мре, колкото да лежиш в тези напикани дюшеци от преди 30г. Господа да пази всички българи!

60

Сезонна вирусология

преди 3 години

Само сравнете тая картинка с репортажите от Чехия за техните полеви болници...... не , че им завиждам,не!!!

59

Ванката

преди 3 години

Легло си имам и вкъщи, медиците ги няма!

58

Анонимен

преди 3 години

Как да не е от Бълария, я поледни горе на снимката знамето пък и виждал ли си през скапания си живот "русенско легло" или още спиш в "кушетката с балдахиновата завивка".

57

Анонимен

преди 3 години

До 48Не баш пич. Никой не иска да се затворят училищата и детските градини щото трябва се работи. Как да оставим малки деца сами по 9 часа в къщи, без да се притесняваме за тях, и да отидем на работа?!

56

Анонимен

преди 3 години

И как ще се отопляват тези хангари?? А апаратура? А лекари и сестри, лаборанти, санитари!?

55

Анонимен

преди 3 години

До къде ни докараха тия ГЕРБ бе?