126

До 150

преди 3 години

Може. Заблудени има навсякъде. Но останалите - непредимно младите са проблемът ;)Манолката Глишев към кои спада? Че пърформанса му за "счупената ръка" беше добре усвоен болшевишки прийом.

125

Анонимен

преди 3 години

Аз да попитам понеже не съм живял тогава как се става охранител на Тодор Живков, без да си комунист и член на партията?

124

Анонимен

преди 3 години

до 150,никой не твърди, че са пребоядисани комунисти. Твърди се, че са поредното поколение неосъзнати ***, които се мислят за десни и т.н.

123

Анонимен

преди 3 години

В Демократична България са предимно млади хора раждани около периода на падане на стария строй. Да се твърди, че са пребоядисани коунисти е смешно.

122

Анонимен

преди 3 години

"Демократична" БългарияхахахахахахахахахахахНедялко Бойкикев сигурно се върти в гроба като вентилатор

121

Анонимен

преди 3 години

до 145,тия изсмуквания от пръстите не вървят, момченце. Никъде по света няма да срещнеш такова пародийно определение. Дясното винаги е било консервативно, а лявото прогресивно, това е единственото валидно универсално определение. Вие не знаете на кой свят се намирате и имате много объркана представа за себе си.

120

До 143

преди 3 години

Това ако го беше казал преди да подкрепят Радев за президент, преди да сключат сделка с Маяма за кметските избори, преди да подпират юмручето на метежника и яйчената революция на тримцата и преди да гласуват омаскаряваща резолюция заедно със зелени и леви в ЕП, мооооожеше и да ти повярвам.

119

Анонимен

преди 3 години

Има някой основни принципи, които винаги стоят. Няма значение модерно прогресиевно и т.н. Дясната политика е винаги за повече частно управление на капиталите, лявата за държавно управление. Държавата винаги е била лош работодател и настойник.

118

Анонимен

преди 3 години

Тия "десните" не се виждат какви бавни *** са, но се мислят за не знам си какво. Вие сте едни лигльовци, бе.

117

Анонимен

преди 3 години

Единствените, който изглеждат нормални и годни за управление като изключим Герб, БСП, ДПС и Слави са Демократична България. Други нормални и некрадливи няма.

116

Анонимен

преди 3 години

Кви десни управления ви се привиждат на вас. Вие не правите разлика между ляво и дясно. В момента в САЩ Тръмп се води нещо като десен. Дясното е консервативно, лявото е прогресивно. Вие сте 99% прогресивни, искате да сменяте всичко изначало, а се мислите за десни. Много са зле нещата, заклевам се.Вие не сте десни, а сини ***, това сте вие.

115

Анонимен

преди 3 години

А кой е десен в случая? Този дето дойде с обещанието да намали държавната администрация, а я увеличи и сега си купува неината подкрепа на изборите като и увеличава заплатите? Този ли е десен? Взима заеми, за да раздава предизборно. Кой ще ги връща тези пари?

114

Анонимен

преди 3 години

Голодупците вече бяха. Видяхме им приватизацията и капитализъма! Боядисани лисици!

113

Татко Карло

преди 3 години

Да заменим Боко с Бойкикев и Рада. Айде няма нужда. С яйчения си пуч, давате възможност точно на руско комунистическите проксита да овладеят отново властта. То ако е за въпрос относно дясното Сашо Йорданов е по-автентичен десен от *** маджонисти, които и с Кюстендилската соцслива и с Румбата Решетков се прегръщат само и само да се отъркат във властта.

112

Анонимен

преди 3 години

Е такива демократи с голи *** не щем! Бяхте вече,още ви сърбаме попарата! Костов на съд,а после ще ви повярваме!

111

Анонимен

преди 3 години

Няма повче наглите бандити от Герб да са на власт! Далаверите им ще преключат рано или късно. Пак ще има дясно управление страната, но Герб няма да са на власт!

110

Анонимен

преди 3 години

А бе ти Костовисти ли ни пробутваш за десни бе? Ми то по хубаво да дойде Нинова!

109

Анонимен

преди 3 години

Да Смехурко, вярваме си!

108

Анонимен

преди 3 години

След това на което цяло лято сме свидетели Манолова,Слави и още няколко покрай тях ще се докопат до коритото! Това ще ви е победата! И тя ще трае няколко месеца!

107

Протестиращ

преди 3 години

Като искате дясно управление изберете алтернативата в лицето на Демократична България.