100

Анонимен

преди 3 години

До отвратителноМЕСТНАТА ДЖАМИЯ ДА СЕ СРУТИ СЛЕД КАТО ОБЕСЯТ ХОДЖАТА НА МИНАРЕТО

99

ЗА 107

преди 3 години

До отвратителноПросто французите трябва да действат като при Наполеон. Отиват при турците и арабите и бой, бой, бой сеч като на кръстоносните походи. Тъпите фесове се мислят за много силни защото европееца е културен, забравили са как преди само 150 години Европа млатеше османците като съдрана черга.

98

Анонимен

преди 3 години

Турция и Франция са на светлинни години по манталитет и не само. Ердьо колкото и да се пъчи с икономика, турски гастарбайтери във Франция пълно, френски гастербайтери в Турция - йок!

97

Анонимен

преди 3 години

КАК ДА СЕ РАЗБЕРАТ? ЕРДОГАН Е *** НЯМА УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА, ЗАЩИТАВА ГНУСНИ ТЕРОРИСТИ. ИРАНСКИЯ СМРЬДЛЬО СЪЩО. КАКВО ДА НАПРАВИ МАКРОН ДА ОСТАВИ ЧЕЧЕНЦИТЕ ДА ИЗБИВАТ ФРЕНСКИТЕ УЧИТЕЛИ ЛИ?

96

отвратително

преди 3 години

Не просто го уби, той го обезглави дивашки по заръка на местната джамия, която каза, че учителят трябва да се накаже. Учителят говореше са свободата на словото пред децата. И те го убиха заради свободата на словото, което упражняваше в собствената си държава. Сега това убийство какво послание изпраща на децата според вас? И Ердоган какво общо има, та се меси? Нима се изживява като бащица на целия мюсюлмански свят?

95

бааа го

преди 3 години

Борко много си повЕрва, та чак и акъл взе да дава!

94

Анонимен

преди 3 години

Рамзан Кадиров да си прибира терористите, иначе Европа да ги прати в Мохамеда направо.

93

Анонимен

преди 3 години

Очакваме в идните дни добри новини от Банкя и повикване на катафалка пред къщата с магнолиите.

92

Анонимен

преди 3 години

Чеченски терорист уби френски учител. Бойко обяснява че нищо не е станало? Ако чеченски терорист убие българския учител Бойко пак ли ще говори че нищо не е станало?

91

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО БОРИСОВ Е АНТИДИПЛОМАТ

90

Не извратен тип

преди 3 години

Да пожелаям успех на вируса във борбата у срещу Борисов и хунтата.Не съм платен,мразя ви безплатно

89

Тодор Живков

преди 3 години

Това се казва посредник :) Думи нямам. Сега вече съм спокоен за света.

88

Анонимен

преди 3 години

Кажи му аго, за да му стане драго!Кой български политик произнася тези думи преди да отиде в Турция?Въпросът е с неповишена трудност!

87

Лилияна

преди 3 години

Г-н Борисов ми плаща много малко да го хваля по форумите...

86

Barba Ganios

преди 3 години

....Kogato atovete se ritat....Boko da si trae i da ne se navira a da sedi na pochetno razstoianie !!! Narodna madrost ....

85

Диалог

преди 3 години

Може - но няма как да стане. Тая Турция, не е оная Турция. След Бойко - България ще е един от "таргетите" на Реджо. Тогава се дръж "юнако". (за палците)Хамериканските Фъ16 няма да ти помогнат - ще бъдат обезвредени преди да излетят.Но ти няма да си Балканджи Йово юнако. Ще имаш шанс юнако - да доизживеей сладкото турско робство! Няма шанс някой да те освободи!Ще си фарауей!

84

Истина

преди 3 години

ей умтото си е умно, готови сме да съветваме целия свят особено след като държавата ни прогресира постояноо и имаме отлични финансови резултати, а за останалата политика... там сме номер едно

83

Анонимен

преди 3 години

A BE Q SE MAXNI TI SCHTE DAVASCH AKYL DETO LAPASCH KVOT TI PODADAT V LQVO DQSNO I KYDETO TI PADNE

82

Анонимен

преди 3 години

"Големите лидери са големи лидери, защото обсъждат големи проблеми."А водата е мокра защото е течна, нали така Барба Ганьос?

81

сминдух енд чесън

преди 3 години

Човекът си заработва допълнително като синя каска