23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27България не живее в мизерия. Трябва да си абсолютно безмозъчен, за да ме питаш за такова нещо.Я сега ти ми посочи една страна, в която диктатурата да е довела до добър начин на живот.

22

Анонимен

преди 3 години

До хехеСтранно, че ти, който се храниш от Европа, говориш за "про-европейска" пропаганда, като че ли това е чуждо тяло. Отивай да се храниш в Китай, Индия или Русия, тавариш! Нали твърдиш, че там ти е мястото?

21

хехе

преди 3 години

До Анонимен 15мисля че си ограничено не от комунистите а от про европейска пропаганда !не забравяй, че комунизъма е също рожба на Европа.и дали европа се развива към добро ...не съм убеден ...но че се развива като доминиращо в света общество ДА ! ТАКА Е!Но света се промени ....няма го вече предимството на европа ..... и затова сега всички врещат и крещят птотив Китай , Индия , Русия ... защото доминацията .....това за което европа се е борила 1000 години ...... изчезва !

20

Бачи

преди 3 години

До анонимен 6 посочи ми един пример на някой оставил запада и предпочел изтока.

19

до 91

преди 3 години

Американските ракети са разположени в Европа преди разработките на безпилотните космически совалки Х-37В и плазмените летящи чинии с ядрен двигател TR-3B : MANTA, ASTRA и AURORA /виж ги на гугъл-търсачката, другарю/, а иначе с твоите познания си направо за Северна Корея.

18

Анонимен

преди 3 години

До БачиЕееех, но на червените мозъци им "харесва" да *** руския ботуш и да живеят в мизерия и принуда, сам и само да не са с "лошия" запад.

17

Анонимен

преди 3 години

До хехеНе се "Сещаш" щото си пропит червен мозък. Ако не беше щеше да се "сетиш" как руснаците "помогнаха" на Чехите, Поляците и Унгарците да се освободят от всякакви демократични уклони като ги смазаха със сила. Мдааааа. Много им се ще на руснаците пак да могат да ги правят тия неща, но вече няма как.НАТО = общ фронт срещу червената проказа.

16

Бачи

преди 3 години

До анонимен 6 ,какво харесвам на запада ,например ,че живея там и получавам над 1000 евро социални помощи ,че децата ми завършиха висше образование, като държавата ,в която живея им плати образованието и им плащаше стипендии, с които живееха прекрасно без никакви лишения и ограничения, харесвам запада заради това ,че никой от тук не бяга заради това да търси по добър живот на друго място, а всички се стремят да живеят тук,мога да продължа с много примери защо харесвам запада .

15

Анонимен

преди 3 години

До хехеЕвропа е резултат от еволюция на ценностите, но тъ*и червени мозъци не могат да проумеят, че аргументи отпреди век не работят в тяхна полза: те правят обратното, защото показват способността на Европа да се развива към по-добро.Никой народ не е "изчезнал" в Европа и въпреки "обещанията" от червените няма и да изчезне, включително и българския.А това, че пиша на латиница показва, че не съм ограничен до комунистите и тяхната клиентела. Знам, че ви боли от това, но така е.

14

хехе

преди 3 години

До Анонимен 11ти да си чул за случай НАТО да се погрижила за сигурноста на Членките си !??? щото аз не се сещам.... НАТО еса водили само настъпателни войни...обявявайки ги за превантивни !НАТО = Американска диктатура !иначе като идея ...е хубаво нещо.Другарю.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Нещо не си се запознал с историята другарю. Това са европейци допринесли за Европа и ще останат като примери за европейското и като цяло за западната цивилизация. Тия кото са преследвали Айнщайн са били изповядващи същите мракобеснически възгледи като комунистите за които пискаш. ... и тях вече ги няма.Не разбрахте ли, хората не са глупави и колкото по-образовани стават, толкова по-безполезни стават бъртвежите ви.

12

хехе

преди 3 години

До Анонимен 8Европе е и инквизиция ....европа е и робовладечество .... Еропа е и ф...ш..изъм , Европа е и колониялизъм .....Съвременна Европа също не е "цвете за мирисане" ...централна европа процъфтява ...а периферията ...се обезлюдява и обеднява...народи изчезват...и се претопяват... и това 21 век !а това че пишеш много на латиница в работата ти не е за хвалене ...показва кой ти е шефа и за кого работиш ! Не е българин нали !99% от българия работи за чужди фирми... Колониялизъм !

11

Анонимен

преди 3 години

До хаха"НАТО сами си изприсиха ракетите в Калининград .... Русия ги предупреждаваще цели 5 години...даже им предложи да изградят съвместна противоракетна система ..."Ахахахахахахахахахаааа. Съвместна противоракетна система. Иска им се на братушките.Добре, че КГБ сатрапите са *** и не разбраха, че можеха да се промъкнат през задния вход в Европа.Иначе, другарю, няма проблем руснаците да разполагат каквото си искат: НАТО за това го има, за да се грижи за сигурността на дръжавите членки.

10

Анонимен

преди 3 години

Айщайн е преследван от европейците германци, обявен е за комунист от САЩ.Сократ е преследван и осъден на смърт от европейците гърци за разврат на младото поколение.Ти уважаваш комунисти и осъдени престъпници.*** объркан си ти. И предател на родината и чуждопоклонник.

9

хаха

преди 3 години

До Futureумнико кажи ми тогава защо Пентагона=НАТО е разположил ракети и в Полша ..и в Румъния .... и в Германия....и в Италия и втв Франция!Ракетите на руснаците в калининград бяха отговор на противоракетната система изградена 2013 в Полша и в Румъния ...като ако не си спомняш, обяснението беше че защитава Европа от ...ИРАН !?????НАТО сами си изприсиха ракетите в Калининград .... Русия ги предупреждаваще цели 5 години...даже им предложи да изградят съвместна противоракетна система ...

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Аз не съм религиозен, вуйчо :)))) А ще пиша на какъвто реша език, но пиша доста и на латиница, понеже бизнеса ми е такъв. Евтините опорки на червените на някой неграмотен комбайнер, който ще гласува за Славчо ги пробутвай, не на мен. Европа не е фашистите на Франко, затова тях вече ги няма, не е и колониалните владения на Великобритания или Франция, затова и тях ги няма: Европа е Айнщайн, Сократ, Пиер и Мария Кюри, Моне, Ван Гог, Айфел и т.н.

7

Future

преди 3 години

Пентагонът няма интерес да разполага ракети в Европа, защото в предстоящата космическа война космическата флотилия на NASА моментално излита и от космоса поразява противниковите целите на земята. Така изстреляните от космоса ракети са неуязвими от ПРО и ПВО.

6

Анонимен

преди 3 години

Приеми западна религия и пиши на латиница тогава. Какво харесваш на Запада? Фашизмът му в Испания, Португалия до 1975 година, 30 години след падането на Мусолини и Хитлер?Колониализмът на Франция и Великобритания?Робството в Запада до края на 19 век в САЩ?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Сега си пускай руските маршове и отваряй водката. Отлично се справи, браво!

4

Анонимен

преди 3 години

До атвАз принадлежа към западната цивилизация. Мисля, че е очевидно на кого "вярвам".Тия, които "вярвате" на коуминстите се ориентирайте към такива страни: да се насладите на резултата от избора си.