199

Анонимен

преди 3 години

Този луд ли е, или на луд капата носи? В Китай видяхме какво стана в началото на годината. Ако не бяха взети мерки за ограничаване на разпространението,щяха да продължат да *** по улиците и нямаше да има кой да окаже елементарна медицинска помощ. Този е или абсолютно неадекватен, или егото му не дава поне да се скрие. Нали ковида юли щеше да изчезне? От НОЩ ни казаха, че ще започнеме да познаваме лично заразени и познаха, за разлика от него! Още ли е доцент? Дали си е скъсал дипломата не питам.

198

Анонимен

преди 3 години

Няма Гърция, няма Турция. На море в България. Както през соца. Да пукнат от яд новите българи- небългари.

197

Обективен

преди 3 години

Няма ли да го хване короната тоя антидоктор,***,та да млъкне. По цял свят хората измират според Мангъра "защото така са избрали". Кой му даде доцентска титла и го допусна деца да лекува?

196

Анонимен

преди 3 години

Този все още не си е изял дипломата, все още е на свобода, антиваксърите все още изпадат във възторг от взеки звук произведен от тялото му ... държавата напълно се е разпаднала.

195

Alexander

преди 3 години

Прав е доцент Мангъров, рано или късно всички ще се съгласят с думите му.

194

Анонимен

преди 3 години

До: док (234)Нали знаеш вица, като пациент питал доктора кога ще свърши пандемията с коронавируса и той му казал, че не се интересува от политика?Най-много ме е яд за това, за което е прав Мангъров, че с тези мерки само удължават агонията и така ще има трета, четвърта, пета вълна, и все ще ходим с намордници, и другото лято пак на нашето бетономорие който няма едни 100 лева за PCR тест, и следващото лято така, и по-следващото... А уфсете блеят от страх. Щото са уфсе и ги е страх!

193

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Хората са егоисти. Три жени съм виждал без оплавания да "отказват" изписване, защото нямали два отрицателни резултата. Медиите са виновни за това - торят егоизма в обществото.

192

българин

преди 3 години

До: номер 237Кого искаш да уплашиш?Вече почти няма да има някой, който да не познава заразен. Около мен имам вече много познати и колеги, които бяха с позитивни тестове и някои се разболяха, но повечето им нямаше нищо!Е, почти всеки ден се разминавам с такива, а обещаните ни полиетиленови чували трупани в камиони по улиците така и не ги видяхме! Кого плашиш???

191

българин

преди 3 години

Видяхте ли бе, уфсе?!Човекът си го каза - влизал е в COVID отделение, и не само е влизал, а непрекъснато влиза, защото това му е работата - да работи със заразно болни!Не да ги лекува, защото знаете че лек за тази болест още няма, и защото повечето болни най-много да са хремави и с малко повишена температура.Аз искам оня мустакатия доктор, Кошмарджиев да каже влизал ли е в COVID отделение?

190

1234567890

преди 3 години

Щом вярвате, че няма Ковид19, ходете във вирусологията на националния център. Там кажете, че искате да се заразите с вируса, заявете и отказ от лечение, щом сте толкова смели.

189

До 224

преди 3 години

Ха..бях ученик и имах нужда от пломби. Тази "безплатната" зъболекарка ми ги направи...толкова зле и некачествени... Да не говорим за целият стрес и психически тормоз, който оказваше тази лелка. На мен и всяко друго дете викаше, караше се и се държеше грубо. Не мерси, предпочитам да си платя и да получа качествена услуга, още повече ако става дума за детето ми, за мен и за здравето ни

188

Бачо

преди 3 години

До кога ще му дават думата на този ***!?

187

Док

преди 3 години

Гледах предаването. Това беше пореден опит за унижение и дискредитация на Мангъров, но отново неуспешен. Джурналиската се изживя като прокурор от С. Корея, но въпреки това доцента за пореден път обясни в какво се корени целия проблем. И разбира се, че вирус има, но борбата със заразата отдавна не е на медицинска, а на политическа основа.

186

Анонимен

преди 3 години

"А защо хората които са живяли при социализма изпитват носталгия по времето на соца и си го спомнят само с добро и с първокласно здравеопазване?"Щото са били млади и не са били болни, освен от некое грипче веднъж на 5-6 године. Е как няма да го помниш с добро??? Питай някои патил...влизал в болница тогава, да ти каже колко качествено е било!!!

185

Анонимен

преди 3 години

"Къде сега правят зъбите на твоето дете( ако изобщо имаш такова) безплатно?"Айде бе безплатно....ела да ми видиш устата от това безплатно!!! АБСУРДНО Е! Десетки хиляди, за да поправя елементарни грешки на безплатните ти зъболекари от СОЦ-а...

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 224Затова ли на всички устите им бяха гробници, защото беше "безплатно"?

183

До 218

преди 3 години

Живях по времето на соца и нямам никакви прекрасни спомени относно здравеопазването. Както и сега.

182

Додо

преди 3 години

До ветеранБогъ да те благослови! Душата на Царъ Борисъ III Обединителъ ни пази и бди над нас от Рая!

181

999

преди 3 години

Мангъра е фен на ваксинациите!!!! А ха ха ха!!! Вашият човек ще ви чипира!!!! Яко!

180

Мангър

преди 3 години

Мчи ко толкуз, някво грипчи!