19

Анонимен

преди 3 години

Икономиката при Станишев беше 65 млрд брутен вътреше продукт, сега е 120 млрд. Кое му е по силното на кономиката тогава?

18

Бау

преди 3 години

нали ни дадоха помощ от 29 милиарда бе драмо телевизионна ....

17

Словянин

преди 3 години

Западът граби ежегодно 16 и повече млрд Евро от тънкия джоб на българина чрез своите банки и корпорации. Нашите правителства, без Жан, са свали-*** на Запада. Затова сме най-бедни в Европа. Не че при Бай Тошо беше наред, но сега е 2 пъти по-лошо.

16

Анонимен

преди 3 години

Важно е не, дали ще натрупаме краткосрочен дълг, а дали имаме активи с които да го покрием!!

15

Анонимен

преди 3 години

Корумпираните ГЕРБ са забравили как дойдоха на власт.------Приказка за стълбата...

14

Анонимен

преди 3 години

Ще получаваме ниски пенсии след десетина години. Това е.

13

Анонимен

преди 3 години

Ейтакиви бустанджии като вземат да определят развитието на страната, направо изтръпвам.Тези 50лв. са компенсаторни и увеличение на дълга ще има. Германия "наля" МИЛИАРДИ евра за регулиране и подпомагане на немската икономика!

12

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, ГЕРБ ще загубят изборите. Ако корумпирани правителства печелиха избори чрез раздаване на пари, то Тройната Коалиция нямаше да загуби през 2009 г. Тогава икономиката беше много по-добре, хората бяха по-богати и т.н., а на изборите коалицията загуби. Корумпираните ГЕРБ са забравили как дойдоха на власт.

11

Анонимен

преди 3 години

Айде, мола ви се, когато Луканов раздаваше куфарчетата с НАШИТЕ ПАРИ, ич никой не се сети да му размаха пръст.Щото на комунист от висшия ешалон пръст не може да се размахва.Ти раздадени куфарчена /на НАШИ ХОРА/ БЯХА ЛИ ОТЧЕТЕНИ В БЮДЖЕТА НА БСП тогава?Ич даже не бяха. Ами никой и не посмя да попита.Като искат да раздават пари - да спечелят изборите.

10

Анонимен

преди 3 години

Предизборната кампания започна .С вашите пари :))) А ква е причината да вземат по 20 % ддс на храните ? Нали в по богатите страни от наща е поне двойно по малко 10 % .Искат повече пари да преразпределят за да си купуват избиратели. Всички знаем че държавата е несправедлив преразпределител. Тоест ако искаш да помогнеш няма да вземаш 20 % ддс на храните а не после да преразпределяш двойно повече пари за да си купуваш гласове.

9

Анонимен

преди 3 години

СлавитУ е моя бок. Като стане премиер ще ни оправи нас бедните и необразованите

8

Анонимен

преди 3 години

Не е имало, няма и да има бюджет от който всички са доволни, особенно опозицията.

7

Анонимен

преди 3 години

Правителството действа антициклично точно по учебник (кейнсиански обаче), не знам какво точно говори този...Тоа иска във време на криза, да вали дъжд от евра!

6

До Loyko

преди 3 години

Прав си за реформите. Да и е вярно също, че хората веднага излизат на протести. Истината е, че реформите ъч трябваше да се направят през 90 те а не сега. Защото всеки се е закачил някъде за да капе и не иска да изпуска и малкото което има.

5

Глупости

преди 3 години

СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО Е , ПРИ ТАКИВА МАЩАБНИ КАТАКЛИЗМИ И ПАНДЕМИИ , БЮДЖЕТА ДА БЪДЕ ОРИЕНТИРАН , КЪМ ПОДПОМАГАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КЪМ ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ТАКИВА ТРУСОВЕ И ДА ЗАЩИТИ СЛАБИТЕ И ПОДРАСТВАЩИТЕ ОТ ВРЕДНИТЕ ИМ ПОСЛЕДСТВИЯ!ГЕРБ --ПРОСТО ВОДИ НЕОБХОДИМАТА ЗАЩИТНА ПОЛИТИКА , ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ А НЕ САМО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ОТДЕЛНИ "ВОЖДОВЕ И КЛАНОВЕ" ОЩЕ ПОМНИМ КАК БКП СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ЦК/БКП ПРИ ЧЕРНОБИЛСКАТА КАТАСТРОФА СЪС СПЕЦИАЛНИ ДОСТАВКИ САМО ЗА ТЯХ

4

Анонимен

преди 3 години

И кой са убили, някой комунист като теб ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Бойко и сие ползват услугите на кървава секта за убийства в Перник!

2

Анонимен

преди 3 години

Правителството действа антициклично точно по учебник (кейнсиански обаче), не знам какво точно говори този...

1

Loyko

преди 3 години

Най добре бюджета да е такъв,какъвто можем да си позволим без дългове и дефицит. Намаляме всички разходи до това което имаме. Хем искаме държавата да помогне на гражданите и бизнеса,хем не искаме да вдигнем дълга.Е,как да стане.Било предизборно,било без реформи. Когато се тръгне към реформа където и да било,веднага стачки и протести. Знаем ли какво искаме изобщо???