27

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вярвам, че както ДС граби вече 30+ години, така имат план да грабят още 70.Това ми го каза стар школуван техен кадър.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"А според коментарите в тоя сайт, едва ли не 99% подкрепят правителствто, а тея протестиращи протестират за 3 лева на ден ..."Приятел, много точно си го казал. Факт е, че в този сайт се трият много коментари, които не подкрепят ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 3 години

До ЕНикъде в света няма доверие в правителството и парламенто, може би Швейцария, Люксембург, Сан Марино и другите подобни нямат проблеми с тези които ги управляват, но като погледнеш картата ти става ясно защо :))Само ще дам пример с 3-*** управляващи в 3-и държави - Тръмп, Джонсън и нашето Слънце Борисов, сега трябва да ви е ясно защо нямат доверие :)))

24

Анонимен

преди 3 години

За руска партия не гласувам.

23

Анонимен

преди 3 години

Вече има за кого да гласуваме - Възраждане на Отечеството.

22

Анонимен

преди 3 години

Мислим дека истината с %-тите кой на кого вЕрва е по-мрачна, но самите автори на проучването са се стреснали и са фризирали лекичко данните.

21

Анонимен

преди 3 години

В сегашното правителство не вярват 71%.В бъдещето правителство не вярват 91%.

20

Анонимен

преди 3 години

Жълтите книжки вече се активираха!

19

Анонимен

преди 3 години

"71% от българите не вярват на правителството, 75% на НС"-----------------------------Доживях да се съглася с европроучване. Само дето трябва да се допълни.Най-малко 80% от българите вярват в културното братство на руси и българи.

18

Анонимен

преди 3 години

А според коментарите в тоя сайт, едва ли не 99% подкрепят правителствто, а тея протестиращи протестират за 3 лева на ден ...

17

Анонимен

преди 3 години

До До 8"Време е българите в чужбина да се събудят и да се върнат в родината. Можем да разичтаме единствено на себе си като държава и колектив."И като се върна, разчитам САМО НА СЕБЕ СИ, а колектива ви за НИЩО НЕ СТАВА.Когаот ми ограбиха къщата и откраднаха колата, "приятели", даже и един картоф не ми дадоха и един ме таксува, да ме закара до магазина, при положение, че всеки ден ходи там, а аз редовно съм му помагал в нужда. ТОВА! И другото е - ще ми дадете ли разбота за 75 лева на час?

16

Уточнение

преди 3 години

Най-малко 71% от българите по света и у нас мразят бандита Борисов и ТПК Караянчева

15

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаНормално. Един топ готвач в София, ще си докара 2200 лева, за 70 часова работна седмица. Това е топа, кажи-речи. В Белгия, за 40 часа, ще си докара 11200 лева. Ако желае, а се блъска отгоре, ще изкара още пари.

14

До 8

преди 3 години

Т'ва е иронично, защото ЕС няма бъдеще, а България има. Колкото и да звучи парадоксално е въпрос на време да има граждански войни и сериозни финансиво катаклизми в държави като Италия, Франция и Германия. Тези държави са бомби със закъснител в момента и всяка друго мнение е илюзия и сляп оптимизъм, който граничи с фантастика в комиксите, отколкото с реалността. Време е българите в чужбина да се събудят и да се върнат в родината. Можем да разичтаме единствено на себе си като държава и колектив.

13

Рефер

преди 3 години

на Корнелия Нинова 99% невярват, но на кой ли му пука.....

12

В какво вЕрва Ганьо?

преди 3 години

чети внимателно"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

11

Анонимен

преди 3 години

,,Доверие в ЕС изразяват 48 на сто от българските участници....'' - и с какво заслужи ЕС доверието Ви уважаеми сънародници ?

10

Анонимен

преди 3 години

Направо не вярвам, че я написахет тая статия ...

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли не можете да намерите позитивни новини? - най-бедните, най - ниски заплати, най - необразована младеж, най-, най -...

8

Бибо

преди 3 години

ДАВАЙТЕ ТРОЛЧЕТА НА ГЕПИ И ПИШМАН ПАТРИОТ. ЗАСТАНЕТЕ НА АМБРАЗУРАТА И ЗАЕМЕТЕ ЗАЩИТНА ПОЗА. КАЖЕТЕ:ЕВРОПА ЛЪЖЕ....