30

Анонимен

преди 3 години

В момента разяснителна работа почти няма.В същото време медиите работят усилено срещу мерките. Като че ли искат да се вихри вируса. То не че има български медии, освен БНТ.БНР си е руско.

29

ПланЪт

преди 3 години

Искат да вземат зимнината на хората и да ги оставят гладни. Затова вече години наред избиват домашните животни и съсипват малките производители по селата като не им позволяват да си продават продукцията магазините.Искат цялото население да е напълно зависимо само от големите вериги. После един ден ще кажат ами трябва да ги затворим тез вериги щото разпространяват вирус. И така ще си умрете от глад. И да протестирате никой няма да ви чуе. А и да ви чуе нищо няма да ви даде.

28

Лилияна

преди 3 години

Жалко е да ви чете човек. Не можело управляващите да мислят за нас? Тези които са по върховете са хора, които са си заслужили мястото, учили са , трудили са се неуместно за да стигнат където са. И най-важното, обикновенно го правят с една благородна цел- да се погрижат за нас обикновенните хора и да ни спасят от самите нас!

27

Анонимен

преди 3 години

ГРИЖА ЗА РЕПРЕСИЯТА. Душмана си е душман .И колото по дебелогъз толкова по душман .Честито на печелившите . А другите да гласуват за друг следващия път.

26

Анонимен

преди 3 години

Страхливите роби носят маски и се филмират, нормалните си живеят живота.

25

ХЕЙТЪРИ

преди 3 години

това са едни и същи хора, които няма да носят маски защото искали да бъдат свободни, карат със 195 км. в час в града, блъскат пешеходци и бягат, пият и се дрогират и сядат зад волана, когато се качат в градския транспорт не си купуват билет, ако им трябват джобни бъркат в портмонето на баба си ВЪОБЩИ СВОБОДНИ ХОРА

24

m

преди 3 години

Жива репресия!

23

Грижа за добитъка

преди 3 години

Корпорациите и банкерите са силно загрижени за робите. Тези, които убиват най-много хора директно и индиректно, които заличават най-много видове животни и за унижощението на най-много природа мислят денонощно за здравето на робски строй. Тези същите спат особено трудно знаейки колко хора умират дневно от жажда и глад докато спят в златните си чершафи, пият питиета в ограничен брой и ядат храна, която пътува със самолет дневно от оригиналните им места на приготвяне.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв ирус, няма пандемия, няма да нося маски. Ако се разболея ОТ ковид значи съм попаднал в друга реалност и съм на Марс. На планетата Земя няма нито един умрял ОТ ковидтъпотията. Вируса на либералите е само по медиите.

21

докторе ,

преди 3 години

за 10 месеца , ако не си проумял ползата от мерките , значи проблемът е у теб. за началото на пандемията разбирам, но сега.....има хора , които са против всичко. и това е политизиране на проблемите... не е само ковид.

20

Анонимен

преди 3 години

Грижа за хората е повече легла в болниците, безплатни тестове и защитни средства.Ограничителните мерки, глобите и преследването са репресии и отнемане на права.

19

Анонимен

преди 3 години

Измислиха го вируса за да развалят нарочно кефа на хората. Просто искат да ни правят мръсно. Яд ги е сега че хората въпреки всичко оцеляват. Те искат повече хора да измират ама хората не ***. Живеят си и даже се веселят. Сега ония направо се пръскат от яд защото не знаят какво друго да измислят. А то какво и да измислят хората вече не им вярват.

18

жива репресия

преди 3 години

Маските от които няма никакъв ефект са си жива репресия!

17

Анонимен

преди 3 години

никой не говори за репресии, затворете, училища,молове,бсрове и дискотеки и резултата до седмица ще е нслице.

16

Обективен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че има толкова наивни, зомбирани и безумни хора, които все още си въобразяват, че на управляващите света богоборци им пука за техния живот и тяхното здраве.

15

Лилияна

преди 3 години

Не, не репресия. Маските ни сплотяват, карат ни да се чувстваме едно цяло, истинско семейство. Освен това ни правят равноправни граждани, няма значение беден ли си или богат, всички сме еднакви, божий часа! Така можем да забравим несгодите в живота и да сме благодарни на съдбата, че е благосклонна към нас. Че сме живи!

14

д-р ХАУС

преди 3 години

дали съществува всъщност такъв док. Еленски или самият той знае ли какво е казал и какво са написали в четири изречения и препоръки има едно разумно предложение в следващото изречение отрицанието му после нещо трето и в крайна сметка били виновни тези които ВЪВЕЖДАТ МЕРКИ, А НЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ СПАЗВАТ пък и горят маски, хвърлят яйца и камъни

13

Анонимен

преди 3 години

До 8Къде да я подпиша тази декларация, кажи къде е мястото? Няма да се лекува ако се разполея ОТ ковид. Това "с" си го заври.

12

Репресия

преди 3 години

-

11

Анонимен

преди 3 години

Каква грижа за хората...Над 7 месеца подготовка, 100 000 хилядни градове с болници за по 15 човека ковид отделения и без персонал... Това е грижата за хората!