63

Кромуел Оли

преди 3 години

към Киро -Х,прав си братчед

62

Анонимен

преди 3 години

Как да няма Пуйка? Най-голямата пуйка Борис Джонсън дето насади 60 милиона английски пуйки на пачи яйца ежедневно е на Даунин стрийт 10.

61

Кромуел Оли

преди 3 години

малко съм ви трепал,требеше повече

60

Идеалист

преди 3 години

Идва времето да поработят. Ако не искат ще отслабнат. Майната им на старите уродливи колониалисти!

59

Сър Пичук

преди 3 години

Като няма пуйки, да ядат ***

58

Киро Х

преди 3 години

Градация на кариера на Ганювцi в Англия - берач на ягоди, резач на айзберг летис, бърсач на задницi на дърти, бозави англичани, мияч на чинии, развозвач на цветнокожи в такси (това е най-рисковата за живота професия) и вече на върха на хранителната пирамида - касапин-коляч на пуйки. Смрад, кръв, гоvна, перушина, черва,..ама после докара някоя трошка с десен волан в България, облече ризка от LC Waikiki c 2 номера по-малка, поеметне диагоналката, разкрие си татуираните до уши ръце и е пръв баровец

57

Анонимен

преди 3 години

Който не работи няма да яде!Айде без пуйка!!!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Ще ядат американски динозаври, оскубани от мексикански работници.

55

Христо Христов

преди 3 години

И кво?Западните некадърници са по-некадърни от източните некадърници.Не случайно еврофилските политици ги харесват и дават за пример, за да не се отличават в тълпата.

54

Додо

преди 3 години

Нормално е, хора, които не знаят в коя тоалетна да влязат да се изпикаят, да не умеят да заколят и изчистят една пуйка.

53

Анонимен

преди 3 години

До 65Да, империя на интригата. Видяхме какво стана на Дойран.

52

Гаро

преди 3 години

Тюх брее,Британската империя го закъсала за некви Балкански прошляци!?

51

Зо 61

преди 3 години

В ресторант си работил ама в кухнята

50

принц чарлЗ

преди 3 години

...къде ми е рохкото яйце за закуска?- няма кой да събере яйцата ваше в-во,вече и българите не ни щат смрадливия остров

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Няма какво да прикривам, щом съм работил в ресторант, значи знам езика им, тоест нямам някакви езикови бариери :))) Ако искаш ме изкарай ***, все тая, не ми хареса там :))

48

Анонимен

преди 3 години

Ако очакваш да видиш в мен един вмирисан бай ***, ще те разочаровам :) Винаги съм гледал да не им направя впечатление че съм от "изостаналите" Балкани, даже излизах с англичанка, но просто осъзнах, че те са по зле и от нас, други въпроси ? :) Разбира се не по стандарт, но ако си ходил в Англия, те са си лицемери повечето, казано направо диви селяни :)))Аз виждам това което се опитваш да прикриеш а самото то на мен ми е професия, която съм практикувал и в ЮК.

47

Анонимен

преди 3 години

Забравиххх-КОНТАКТИТЕ И ЕЛ.МРЕЖАТА ИМ Е ТОТАЛНО ДРУГА, С ДРУГИ БУКСИ...РАЗЛИЧНА ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА .ДА ЗНАЕТЕ--НИЩО НЯМА ДА ВИ РАБОТИ НА ТЯХНАТА МРЕЖА И КОНТАКТИ..НИ ТЕЛЕФОН ЩЕ ЗАРЕДИШ, НИ КОМП. НИ ФУИ........ Всичко си работи стига да имаш адаптер ама явно това е огромен проблем за отбора описан от Иво Христов!:))))))))))

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ако очакваш да видиш в мен един вмирисан бай ***, ще те разочаровам :) Винаги съм гледал да не им направя впечатление че съм от "изостаналите" Балкани, даже излизах с англичанка, но просто осъзнах, че те са по зле и от нас, други въпроси ? :) Разбира се не по стандарт, но ако си ходил в Англия, те са си лицемери повечето, казано направо диви селяни :)))

45

Анонимен

преди 3 години

Вируса ше ги измори, няма нужда от пуйки........ Нещо обаче мори българите в България и се вижда много ясно накъде отиват нещата.

44

Анонимен

преди 3 години

И 300 ПАУНДА НА ДЕН ДА МИ ДАДАТ -- ПАК НЯМА ДА ИДА ВТОРИ ПЪТ ..... Никой не те иска и без друго, мястото ти е при ядрото на простащината наречена България!