10

Оранжев перчем

преди 3 години

Брех много тръмписти, много нещо. Все едно чете човек форум на реднеци от библейския пояс.

9

Анонимен

преди 3 години

Тръмп, и ти излезе измамник. Q, мю ...всичко е измама.

8

Handel

преди 3 години

Тьп, неграмотен ,неук, злобен, мързелив, завистлив - що е то?Българин.

7

Анонимен

преди 3 години

Тръмп правил бизнес в Китай. Голяма работа. Сончето на Байдън е търгувал с влияние в Китай. Ното дума, ни гък по въпроса от левите болшввишки медии! Двоен аршин, мнееее. Те са обективни беее, вервайте им.

6

Анонимен

преди 3 години

Тръмп дава президентската си заплата и даже финансово е на загуба откакто е президент, докато Джо Байдън и Барак Обама станаха мултимилионери по време на мандатите си. Лъжа е, че Тръмп не плаща данъци, като онази, че зад него стои Русия. Този който получава дарения, подаръци под формата на сенчести сделки от Китай и Русия е Байдън.

5

Аха

преди 3 години

Оранжевия бабуин заедно с цялото семейство ще спечели местенце в затвора.

4

ПорЦелан

преди 3 години

Затова пък Байдън плати един милиард долара, пари на данъкоплатците на Порошенко за да смени главният прокурор на Украйна който се бъркаше в делата на сина му.

3

Анонимен

преди 3 години

Да го изберат за президент на Китай тогава. Без туй в САЩ не го искат а и вече изби 220 000 американци. Време е да обърне мача и в Китай

2

Анонимен

преди 3 години

Е тва ме дразни при тоя милиардер пък все се чуди как да не плати.Джо Байдън може да е всякакъв ама какво го пита на дебатите -"можеш ли да покажеш какви данъци си платил" И русокосият *** почна да увърта -" аз ще ти кажа ама друг път"

1

хахаха

преди 3 години

Това е утрешният виц и дъвка за сите медии.