56

до Профайлър

преди 3 години

Ало.. 1.2.3Чуваме ли се?Тук старшата от Карлуково.Прибирай се! До 20 минути заключваме!Последно повикване!Ало.. време е за лекарствата!Няма да те търся по форумите всяка неделя.Това ти е последната отпуска!Край!

55

Хаха

преди 3 години

Хаха!Ей,ама тука оставиха само хвалебствените слова за тиквата а народните псувни изчезнаха!

54

6

преди 3 години

Ще отмине , когато паднат на коча м,дете ! "Потенциал на Родопите ", "Бизнес с Гърция " и пр.бисери на фона на обезлюдените Родопи и фантазния в главата му бизнес ! Магистралите му са последния му пристан !

53

Анонимен

преди 3 години

Строител на шкафчета с чекмеджета.Но Боко има още един твой авер строител на Сарай като тебе.Това е световно известен хидроинжинер.Негово дело е Цанков камък.Черепа ви е взел мерника,най вече на третия-Шиши.

52

Православен

преди 3 години

Срещу коронавирус се яде варен щъркел и се взема безлихвен кредит. От посочена от правителството банка.

51

Анонимен

преди 3 години

До До 41/51Другар си до доказване на противното.Аз го питам кой е субекта, който ще е по-добра алтернатива, той ми говори общи приказки.Пак да питам, кой е по-добра алтернатива от Боко в момента?

50

Профайлър:

преди 3 години

Аз ви обещах Одринско приключение с гръцки привкус и си изпълних обещанието. Глей сега независимо дали Сакси е син на Борис (ама не е) или на Ферди (на бас че е) той се явява син на Елена или на дъщеря и', което пък го прави и престолонаследник на Италия, а и синовете му също демек кажете здрасти на останалите Prince Charming от мене и им кажете, че ще дуат, ама ДУАТ много яко, ще гризнат дръвчето, щотооооо е щото един милион цивилни жертви и разграбена държава се плащат с кръв и то царо/кралска

49

Анонимен

преди 3 години

От баластра и асфалт най-сладко се краде.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53И той работи същото-приказва.

47

Анонимен

преди 3 години

Точно така Борисов не пълни чекмеджето за да строи, а строи за да пълни чекмеджето.

46

Маке-ариец

преди 3 години

Гане Панелистански ще яде бетон като отмине кризата, но както я кара - няма да има останали живи лекари и сестри да го лекуват.

45

Анонимен

преди 3 години

Факт е че Борисов работи и в събота и в неделя. Онези които му искат оставката те какво са свършили освен да приказват?

44

Анонимен

преди 3 години

Боко мутрафонски да се спасява.Вече е противен на обществото.

43

До 41

преди 3 години

Виж, момче. Първо, не съм ти никакъв другар.Другари се наричайте в герб. Там така или иначе всички са ченгета и комунисти. Начело с мутрата.Сега, относно това КОЙ, има мноого варианти.Според товс, кой спечели изборите. Има хора и от демократите. Има и извън тях. Има и експерти, които могат да се привлекат. Имена много, но няма да ти ги казвам, защото гербаджиите само чакате да чуете име срещу мутраъа и запопвате да плюете по него.За бсп изобщо не споменавам. Там е тотална щета.Та, има хора

42

Анонимен

преди 3 години

Борисов строител на днешна БългарияЮжна България се роди след построяването на магистрала Тракиякаквото построиш това оставапразните думи отлитат на мига

41

Щирлиц

преди 3 години

Кризата ще отмине,бойколандия ще си замине.

40

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко е...пътник с оставката в...джоба.Да вземе да си построи една...чакалня да не го дуа...ветъра,докато чака...дилижанса за Банкя.

39

Един от Северозапада

преди 3 години

"От Короната ще се отървем. От строителството на Боко спасението е само Терминал 2"---Не, не позна. Спасението е много лесно, и не струва нищо. Просто трябват две неща:1.Денят за размисъл да е преди изборите, а не след.2.Да не се ходи за гъби, за риба, на екскурзия до село, а да се иде пред урната , в сеня на изборите. Масово.Повече сме, от платения ромско -административно-МВР електорат на Бойко.

38

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса прави държавата и поддържа социални политики!Държавата е длъжна да подкрепя бизнесаТръмп това прави и всички са доволни

37

Анонимен

преди 3 години

Строите скъпо и некачествено.