37

Въпрос

преди 3 години

Защо няма никой да защитава Баце в коментарите - да не е свършило работното време?

36

В Европа

преди 3 години

Трябва по-често да Го питат.

35

до Тъй де

преди 3 години

Абе, ний дъ съ радваме, че още не е "яхнал" Въртолетя!

34

тъй де

преди 3 години

''Подкрепяме изключително много борбата с климатичните промени, опазването на околната среда, нисковъглеродните емисии и затова не слизам от Тойотата, направо и превъртях километража.''Това заяви министър-председателят Бойко Борисов преди началото на редовното заседание на Европейския съвет в Брюксел.

33

Анонимен

преди 3 години

Бацето съжелява че купи на любовницата си вила в Барселона за едно еване толкова пари се изръси по добре да, си беше хванал магистралка

32

Винету

преди 3 години

Премиерът застана твърдо зад борбата с климатичните промени--------------И пак сум аз!!!-)))))Значи, викам да пратят девойчето Гретъ Тублеронъ при бат Бойко, да мине атестация по "Защита на околната среда и насекомите"!Дет съ викъ - Девойче шъ пристигне, жена шъ си тръгне с многу природен и житейски опит и знания!!!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Твоите министри говорят популистки господин бо... лук да затворим Топло електрическите централи без да има Белене е равносилно на банкрут цяла Южна България ще е без работа Марица - Изток осигурява работа на хиляди души и стотици фирми а твоите гробокопачи смятат да строят соларни панели които нито ще заменят мощностите на Тецовете нито ще осигурят толкова работни места всичко ще бяга към Терминал 2

30

Мяу

преди 3 години

Загрижил съм се за Баце - над 60 така е, пие една шепа хапчета, с наднормено тегло - къде се юрнал да обикаля напред-назад в тази пандемия? Рискова група е от всякъде - по-добре да си стои изолиран у Банкя да не го мисля.

29

Няма друг вариант

преди 3 години

Повтарям за да не счупим България затворете и изолирайте всички болни с телкове и диагнози и им забранете да напускат домовете си под какъвто и да е предлог и предтекст важащо за всички възрастни над 80г.Полиция пожарна и социални да им носят храна и оставете децата да си ходят на училище без маски и хората да си ходят на работа! Противното означава колапс на пенсионната система и икономиката а след година тълпата безработни ще се разправи сама с тези заради ,които предизвикахте всичко товаа.

28

Анонимен

преди 3 години

Добре де, в цялата статия се говори за климатични промени, вредни емисии, затваряне на тецове, щото видиш ли сме много големи и много тровим въздуха и т.н., а само последното изречение съдържа "всяко затваряне на икономиките ще бъде фатално", обаче то е взето за заглавие? Защо? За да не обърнем внимание на съдържанието на статията ли?

27

Винету

преди 3 години

Борисов от Брюксел: Всяко затваряне на икономиките ще бъде фатално-----------Аферим, бе, бат Бойко!!!!Машалла!!!Нашту бат Бойку веднагъ да бъде номениран за "Нобелуватъ наградъ" по Икономикъ!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Борисов-4 се задава.Свиквсйте.

25

Анонимен

преди 3 години

Губещите плюят Бойко :)))Ами само това им остава на губещите неккадърници ;)

24

До 21

преди 3 години

Висока е възрастовата граница .Всичко над 55г трябва да бъде изолирано и да не ходи никъде.

23

Анонимен

преди 3 години

Що да е фатално и за кого ще е фатално са две различни неща а госпожата да ходи да се хвърли отнякъде с чест

22

Анонимен

преди 3 години

оставането на Б Методиев Борисов на власт е фатално за България

21

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бойкономиката на Борисов,на филия с мас ми намирисва.Фатално или пък ефекта нулев,със празен джоб сте пак тзaрвyли.

20

Решение

преди 3 години

Затворете и изолирайте всички болни с ТЕЛКОВЕ и диагнози и им забранете да напускат домоете си под всякакъв предлог както и възрастни над 80г. Полиция и пожарна Червен кръст и социални ще им носят храна и оставете децата да си ходят на училище ,а хората на работа.Противното означава колапс на пенсионната система и икономиката до 3 месеца и след това тълпата с безработни ще свърши работата сама за тези ,които мислите да опазите.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9За теб може да е успешен, не бих го нарекол политик, щото не си спазва задълженията :) Сложиха го за премиер когато почнаха да пускат еврофондове, не виждам какво му е постижението :) Може би имаш предвид ремонт след ремонта или че 50% от работещите са на държавна хранилка, може да се каже че е успех :))

18

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!