47

преди 16 години

hahaha

46

преди 16 години

Крайно време е да осъзнаем, че ние българите сме една шепа народ и трябва да си помагаме, а не да се мразим.

45

Веско

преди 16 години

*** анонимен, запознат съм с печалната история на България, вероятно и по-добре от теб. Мисля, че на Русия може да сме единствено благодарни, за това че измъкна българите от робство и днес благодарение на това имаме държава. Пък било и то да са го направили с користни цели, както ти твърдиш.

44

sas

преди 16 години

Запетайките научете първо,неграмотници такива!!!!!:))))))))))

43

преди 16 години

Има избор. Който иска, може да гледа "На всеки километър" по ТВ България и да слуша как майор Деянов обяснява за буржоазния брак.А едно време нямаше избор. И пускаха американски филми в нощта срещу Великден, за да не ходят хората на църква.Който е влюбен в Путин, да чете ченгеджийските вестници "24 часа" и "Труд". Никоя медия не е длъжна да бъде русофилска, за да се хареса на плебеите.

42

sas

преди 16 години

Жалките драскачи от Днес.бг с тази статия надминаха по олигофрения дори себе си.

41

sas

преди 16 години

Защо непрекъснато ми изтривате коментарите???? Крайно време е и тук да застрелят някой журналист.То такива почти няма де.:))))

40

преди 16 години

кво се палите? Приемете факта, че този сайт е един жълт *** като всеки друг такъв по реповете и идвайте от време на време да се смеете на простотията на главния редактор и неграмотните драскачи, хахахахахаПоне аз така правя

39

преди 16 години

deistvitelno ... dosta zlobna statia ... tupo

38

преди 16 години

Напротив, нема никъф избор! Само голивуд буламачи, по всичките ни небългарски телевизии. А чалгата, гледам, добре се е настанила и в булевардната ни журналистика, жалко че отблъснахте и мен с тоя ваш антируски тон.

37

Васил

преди 16 години

Нищо не пречи на една медия да се подиграе с идиотията на ПР-ите и техните текстове (повечето ПР-и са некадърни журналисти, които дори не знаят добре граматическите правила)Пожелавам на всички русофили някой да им резне кабелната и да изкарат една седмица само със съветска ТВ и "Искам да се возя на Маруся".Вярно е, че американските филми са превзели кината и телевизията, но сега човек има избор, а едно време нямаше. Това децата на червените олигарси не го знаят. Както и не знаят какво е да пиеш кока-кола само на 9 септември и да ядеш банани на Нова година.В Русия убиват журналисти! Никога няма да се оправят, ще останат вечно крепостни селяни.

36

журяющия

преди 16 години

Нема гласови данни за фолк певица, нема фигура за кючекиня, кво друго културно-редово съчетание остава да предложим на девчонка, товарищи...освен да я пуснем да подгрява за наши преди частушките в задължителната за их президент програма.

35

Зевс

преди 16 години

Много ми харесва подредбата "славянин, православен християнин и българин". Типична жертва на пропаганда. Отиди си направи един ДНК анализ, да ти кажат по генофонда какво общо имаш със славянинте, че и с българите. След като не си беден, можеш да си го платиш. Идеята за панславизма вирее сред не до там образованите слоеве на населението. Но пак, слагайки на последно място "българин", което дори да значи гражданство, а не етническа принадлежност, то пак става ясно, че имаме жертва на пропаганда. Нещо подобно на това, че в София паметника на чужда армия е на по-централно място и е по-висок и фамозен от този на националния герой на България.А това за православие и християнство, са жалки работи. Интелигентен човек в 21-ви век или е умен или е религиозен. Всичко е въпрос на прогрес. И на личен избор. Но никой не е длъжен да се съобразява с чуждия личен избор, защото всеки има и собствен. Налагането на религиозни рамки, чрез който да се внушава, че в населението на България има нещо славянско и задължително да се обвързва с религия, говори за една платена доктрина и за един балъци, дето са се хванали на нея. За да пораснеш се иска и акъл!

34

Иванчо

преди 16 години

Това бе последното ми посещение на този сайт. То бива простотия, то бива завист, плюене, ама това вече прекали всякакви морални норми. Какво е виновно това момиче, че има разбирания различни от вашите, и какво е виновно, че "утре" може би ще бъде представител на страната ни някъде, докато вие ще си останете едни жалки драскачи - и то дори не в медия, а пред компютъра...Жалко.

33

KoMBaT

преди 16 години

Не разбирам каква е тая злост срещу Русия? "Била анексирала източна европа" - могла, че анексирала. Що ние не сме я анексирали? -Ааааа - да щот сме една плюнка и се хващаме за гушите при пръв повод, а такива като русия, САЩ, и тем подобни - ни гледат сеира.Ако имаме изгода от близки отношения(газ, петрол, АЕЦ и др.) -защо да не се правим на приятелчета. САЩ няма да ни докарат ***. Нито ядрено гориво. Нито газ. - Тогава за къв са ни дотрябвали?

32

1

преди 16 години

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха ...

31

didito`bs

преди 16 години

eee tova e nashto deni bee :) bravo vse po nagore i po nagore radvame se za teb :))

30

преди 16 години

Напълно ненужни за широката публика лични халюцинации на автора, излизащи с претенции за пародия, която (самата тя) трябва да бъде пародирана. Русия е древна страна, с велик народ, победител над не един силен противник, а днес една от най-силните индустрии. Кого си мислите, че ще засегнете, или си вярвате, че умните хора на този свят пасат трева и са солидно зомбирани с пропагандни клишета като вас? Слава богу, че страшно много млади хора в българия не са зомбирани телета като автора на памфлета и част от изказващите се тук "невъзвращенци"!

29

sas

преди 16 години

Този сайт трябваше да е по-различен.Така бе обещано в началото.Наистина е по-различен.Толкова злоба няма никъде.Жалки,жалки създания...Добре че не разбирате колко сте ощетени от Вселенския разум.

28

преди 16 години

интересни мнения , но такива като този веско - под 30 години изобщо не могат да разберат за какво става дума, защото просто не са живели във времето когато тази русия , бе анексирала цяла източна Европа и последствията от тази колонизация все още изплащаме ! Но явно родителчетата на този веско са бетоноглави , след като не са обяснили на синчето си стратегията на "българо-съветската дружба"