146

Доктор Хаус

преди 3 години

Нормално , спад на пробите и естествено спад на заразените . 2000 теста по-малко от петък и ,, намалява " заразата , е каква статистика измислена е това ?!

145

Анонимен

преди 3 години

Кромид19 настъпва

144

Анонимен

преди 3 години

Това ли е новата опорка - заради училищата мощна втора вълна по цяла европа.. буахахах че вие можете да си измислите каквито искате статистики и да кажете каквото искате бе .. само дето всеки с малко акъл вижда че НЯМА НИКАКВА ЕПИДЕМИЯ .. да ви се-ра на троляците м4зни.. за жълти стотинки и срещу себе си с3рете!! .. , на два фронта се води манипулацията - маски и онлайн обучение за да си подготвят по-лесно манипулируемо стадо за в бъдеще, само че ще гризнете дръвцето рано или късно. АНАТЕМА

143

Анонимен

преди 3 години

Какъв спад?Каква простотия?Според бр. На тестовете и новозаразените процрнтът е:11.8 (вчера беше10.09)Това прави със 7 новозаразени спрямо вчера при вчерашния брой тестове.

142

Анонимен

преди 3 години

Има ли тук някой с положителен тест

141

Анонимен

преди 3 години

Коронаджиите явно се гласят да връщат маските на открито, при положение че едва ли някой от пишещите тук познава някой човек наистина болен от ковид. Не трябва да им позволяваме! Времето когато успяха да ни манипулират чрез страх от неизвестното отдавна мина!

140

Анонимен

преди 3 години

Рекорд на антирекорда

139

Анонимен

преди 3 години

какъв спад бе, близо 12% положителни. Отделно виждам че се лъже тотално. 50 бройки за Варна точно в неделя когато в събота във варна работят дамо две лаборатории, то трябва там нон стоп коронясани да са ходили. Хайдв оправете си стъкмистиката.

138

Анонимен

преди 3 години

Спад, спад колко да е спад! 11.3% от тестваните се оказват заразени,това дали е добре нека кажат"специалистите"

137

BGN

преди 3 години

Е значи аман от манипулирани новини. СПАД НА НОВИТЕ СЛУЧАИ.ВЧЕРА 600 ОТ 6300 ТЕСТА, ПОД 10%, ДНЕС 450 ОТ 3500 теста, тва колко процента са А, какъв спад ?????

136

До 141

преди 3 години

То този фалира Александровска, докато я управляваше сега по традиция му дадоха министерско кресло.

135

До 154

преди 3 години

А ти не можеш ли да си го обясниш? Вируса обича студ,влага и затворено! Това е!

134

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в четвъртия райх

133

Анонимен

преди 3 години

Ако всеки ден се разболяват по 1000 души ще са необходими близо 22 години да се разболиее цялото ни население? Който има време да чака и не излиза от вкъщи

132

Анонимен

преди 3 години

Не дават обяснение защо в цяла Европа има бум в разпространението на епидемията. Може би наистина това е свързано с тръгването на учениците на училище, както и успокоението в много хора, след като маските дадоха много голям ефект и броя на новозаразените силно намаля.

131

До 149

преди 3 години

РЗИ нищо не проучва, камо ли да тества.Хазната е празна, когата трябва да се дават средства за народа. Виж за нови лимузини винаги има.За съжаление тестовете по-големият % от тестовете направени до момента са платени от хора пътуващи до чужбина, работодатели или родители на деца със симптоми.

130

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се мре. Добре че общините строят повечко детски площадки

129

Анонимен

преди 3 години

Във всички страни,които са отворили училищата положението е едно и също.Следва мощна втора вълна на К19 за съответната страна.България не е изключение.

128

Анонимен

преди 3 години

Много е възможно, една от причините за ръста от изминалата седмица да е установяване на сравнително големи огнища, през засиления контрол в у-ще. През епидемиологични проучвания РЗИ е стигнало и до производствени колективи, особенно такива където си влачат "настинката" на работата, щото се осигуряват на мин. заплата. Там обикновенно отношението брой тестове/положителни е пъти над общото.

127

Анонимен

преди 3 години

В България в събота и неделя силно намалява броя на тестовете, а от там ирегистрираните нови случаи, но в Европа има държави, които за събота и неделя не публикуват данни, а са силно засегнати от вируса - Испания, Швеция, Швейцария. За Швейцария например последните данни са за 1487 нови случая, а за вчера събота няма данни